Potpisujem. Ovaj izbor muzike na stadionu je ocaj zivi. Koja je ljepota bila prije kad su pustali Fazlu, Crvenu jabuku, Pusenje, Milica, Montena... Takodje s kartama haos, predobar potez su online ulaznice al dosta raje ne zna/ne zeli da se pegla s tim, ima i raje koja skuplja karte itd. Najmanje tri kucice treba otvorit.Zeko87 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:07Opet imamo organizacijske propuste kao i prošle sezone. Napravi se fina atmosfera, ljudi (naravno po kiši)dođu, stani u red za kartu, jedna kućara 300 ljudi čeka. Na semaforu ni iz jedne pozicije na stadionu ne vidiš minutu utakmice, poluvrijeme utakmice totalno nesadržajno, repertoar pjesama nikakav. Daj ba malo kreativnosti, kad se već uložilo u marketning, nek se na displeju vrti kamera po tribinama, neke nagradne igre za djecu, zastave podijeliti, nešta da se dešava...samo se pročita spisak igrača isto sve od '46.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Iza svake tribine po jedna kućica i 2/3 lika unutra koja prodaju karte samo za tu tribinu, ovako onaj frajer se zbuni ne zna gdje da traži kad sve tribine prodaje, pa dok sabere u glavi prođe pofino.napoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:19Potpisujem. Ovaj izbor muzike na stadionu je ocaj zivi. Koja je ljepota bila prije kad su pustali Fazlu, Crvenu jabuku, Pusenje, Milica, Montena... Takodje s kartama haos, predobar potez su online ulaznice al dosta raje ne zna/ne zeli da se pegla s tim, ima i raje koja skuplja karte itd. Najmanje tri kucice treba otvorit.Zeko87 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:07Opet imamo organizacijske propuste kao i prošle sezone. Napravi se fina atmosfera, ljudi (naravno po kiši)dođu, stani u red za kartu, jedna kućara 300 ljudi čeka. Na semaforu ni iz jedne pozicije na stadionu ne vidiš minutu utakmice, poluvrijeme utakmice totalno nesadržajno, repertoar pjesama nikakav. Daj ba malo kreativnosti, kad se već uložilo u marketning, nek se na displeju vrti kamera po tribinama, neke nagradne igre za djecu, zastave podijeliti, nešta da se dešava...samo se pročita spisak igrača isto sve od '46.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja bih ukinuo da se karta kupuje prije utakmice.
Ili bih onaj box zatvorio 20 minuta prije utakmice.
Kapije zatvoriti 5 minuta prije utakmice.
Jbt utakmica u, lupam 7 ili 8, i nareda se 100 ljudi prije same utakmice da kupuje kartu.
Pa onda hodaju po tribini traze mjesto, pa brise stolicu, pa stavlja novine i na kraju kad sjede na prvi pogresn pas negoduju, a onda ide pitanje radi li wc pa opet pomjera sve da ode pisat. Pa jbt ako ti je slab mjehur sjedi do stepenica.
Nikakve kulture ni obraza sto 10-20 ljudi izbihuzuri i smeta, neda gledat utakmicu. Cisti bezobrazluk, neodgoj, nekultura.
Jbt utakmica u, lupam 7 ili 8, i nareda se 100 ljudi prije same utakmice da kupuje kartu.
Pa onda hodaju po tribini traze mjesto, pa brise stolicu, pa stavlja novine i na kraju kad sjede na prvi pogresn pas negoduju, a onda ide pitanje radi li wc pa opet pomjera sve da ode pisat. Pa jbt ako ti je slab mjehur sjedi do stepenica.
Nikakve kulture ni obraza sto 10-20 ljudi izbihuzuri i smeta, neda gledat utakmicu. Cisti bezobrazluk, neodgoj, nekultura.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ja sam ubjedjen da u slucaju mi (navijaci) budemo 100% uz klub sa posjetom 6 k i vise potekmi, da podrzimo ekipu bez obzira kakvirezultati da jesu, da ce ta ekipa nama na kraju vratit na ovaj ili onaj nacin. Nije titula jedina stvar u ovom trenutku sa kojom mi mizemo bit zadovoljni, a sve ostalo je propast. Ja nemislim tako; ima tu da se ekipa uigra i da izgleda kao tim, da pojacanja koja dodju na zimu budu pojacanja ne prinove, da oni koji odu iz kluba takodje da bude pogodak da ti odlasci jos provjetre ekipu da se borimo do kraja za titulu i ako bi se desilo da je ne osvoimo (nadam se god cak i borac da je osvoji al da je osvoji kvalitetnim igrama ne Vico metoda) da to nebude vise od 2 boda da uzmemo kup da prodjemo 3 predkolo u evropi..Da imamo rjesenje ako prodamo nekog igraca Renea kevina penu dala vrancica i da to rjesenje bude cak i bolje itd..
Naravno da bi svako volio titulu i da bi to najbolja nagrada bila, ali kao sto sam i rekao ima tu dosta stvari sportski a i nesportski koje mi moramo znat popravit u i oko naseg kluba.
Simeonu dat podrsku.
Ocekujem da zategne obranu i brze uznisenje lopte id naseg gola do centra ako to uradi do zime sigurno cemo bit nakon 19 kola u prve 3 ekipe +- 3
Naravno da bi svako volio titulu i da bi to najbolja nagrada bila, ali kao sto sam i rekao ima tu dosta stvari sportski a i nesportski koje mi moramo znat popravit u i oko naseg kluba.
Simeonu dat podrsku.
Ocekujem da zategne obranu i brze uznisenje lopte id naseg gola do centra ako to uradi do zime sigurno cemo bit nakon 19 kola u prve 3 ekipe +- 3
- Shategabri
- Kontakt:
Pa to ti je ono - naviklo da je sve knap.ShofaII je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:44Ja bih ukinuo da se karta kupuje prije utakmice.
Zato se i parkiraju na trotoar pred apoteku, kad se pije kafa - ljubimac je isto na trotoaru da se gleda i ćejfi kafa.
Kad nešta završavaš u opštini, isto na trotoar ili još bolje, na sred ceste sa sve četiri upaljena.
E tako se i na utakmicu ide na knap i da se parkira kako pred ulaz stadiona.
Onda je problem gužva, a imaš fino online uzeti ulaznicu i nema gužve.
O ulascima 5-10-15 minuta nakon početka utakmice, tu nemaš šta pričati.
Nisu to pojedinci, nego bude dosta onih koji tako ulaze ko gostujuće što pustaju na tribinu sa 15-20 min zakašnjenja.
Doduše takvi obično i idu s utakmice u 85. minuti.
Al haj, ko da će se nešto promijeniti

Koševo Zapad
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Za prvi dio posta si u pravu a za drugi ne. U uređenim zemljama kada kupiš kartu, sjedaš na svoju stolicu koja ti piše na ulaznici i nebitno hoćeš li doći minutu ili tri sata prije. Kod nas kupiš kartu online, a na stadionu ne radi očitač. Teoretski mogao je čitav stadion ući na jednu ulaznicu.Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:55Pa to ti je ono - naviklo da je sve knap.ShofaII je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:44Ja bih ukinuo da se karta kupuje prije utakmice.
Zato se i parkiraju na trotoar pred apoteku, kad se pije kafa - ljubimac je isto na trotoaru da se gleda i ćejfi kafa.
Kad nešta završavaš u opštini, isto na trotoar ili još bolje, na sred ceste sa sve četiri upaljena.
Nisu to pojedinci, nego bude dosta onih koji tako ulaze ko gostujuće što pustaju na tribinu sa 15-20 min zakašnjenja.
Al haj, ko da će se nešto promijeniti![]()
Klub je znao da je prodao 9 hiljada karata, od toga pola ili manje online ali i dalje rade 3-4 ulaza u stadion.
Bio sam ja i na Bayernovim utakmicama , na svakom ulazu je zaštitar i ti možeš uz pokaz karte hodati po Alianc areni svih 90 min, jesti pizzu, hot dogove, kupovati dresove u Fun shopu.. ali opet niko nikome ne smeta, svi uživaju. Ako ćemo se mi žaliti na to na stadionu kapaciteta 35 k goniti nas onda.
Poenta je da pravimo sebi štimung, uslugu poboljšati. Ljudi okolo stadiona prodaju na crno klupsku opremu (šalove, zastave, upaljače) i niko u tome ne vidi problem 30 god.
Sve što smo uradili uveli svoj sok i čips ..daj ba
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Sok i čips ali opet **** organizacija.Zeko87 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 16:35Za prvi dio posta si u pravu a za drugi ne. U uređenim zemljama kada kupiš kartu, sjedaš na svoju stolicu koja ti piše na ulaznici i nebitno hoćeš li doći minutu ili tri sata prije. Kod nas kupiš kartu online, a na stadionu ne radi očitač. Teoretski mogao je čitav stadion ući na jednu ulaznicu.Shategabri je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:55Pa to ti je ono - naviklo da je sve knap.ShofaII je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:44Ja bih ukinuo da se karta kupuje prije utakmice.
Al haj, ko da će se nešto promijeniti![]()
Klub je znao da je prodao 9 hiljada karata, od toga pola ili manje online ali i dalje rade 3-4 ulaza u stadion.
Bio sam ja i na Bayernovim utakmicama , na svakom ulazu je zaštitar i ti možeš uz pokaz karte hodati po Alianc areni svih 90 min, jesti pizzu, hot dogove, kupovati dresove u Fun shopu.. ali opet niko nikome ne smeta, svi uživaju. Ako ćemo se mi žaliti na to na stadionu kapaciteta 35 k goniti nas onda.
Poenta je da pravimo sebi štimung, uslugu poboljšati. Ljudi okolo stadiona prodaju na crno klupsku opremu (šalove, zastave, upaljače) i niko u tome ne vidi problem 30 god.
Sve što smo uradili uveli svoj sok i čips ..daj ba
Protiv Torpeda jedan štand radio na 5.000 ljudi. od ponude imaš vodu i ACE ali u čaši. Na poluvremenu samo vodu, grickalica za djecu ni na mapi. Žao mi je, na štandu sam jbo mater svima zbog sipanja u čašu, pa mater vam jbm ko da stolić imamo gore pa ono lagano spustimo i pijuckamo cijelu tekmu. Najgore je zbog male djece koja polako ćejfe sok ili vodu, ali neeeee, na eks ima da popiješ.
Ne mogu se sjetiti koja je tekma bila kada si mogao uzeti hot-dog na istoku, koji je sok bio u kombinaciji sam zaboravio. Prodaja bila drama! E to su potezi, ne znam jel ikako izvodljivo ali mislim da se može napraviti, što ne može bezalkoholna piva kao što Zrinjski toči, a toče i alkoholnu znam 100%, što ne može Cola (Sky ili ova original)?
Ako ništa imao je mislim SPRIND one gotove sendviče upakovane ako je do inspekcije i sličnih sranja.
Može se samo se treba zadati.
Na hrani i piću je drama zarada za klub, naravno kada nas ima barem 5.000-10.000 na tekmi
Sve je matematika mome se kada se hoće, ali da Bog da da dočekamo i to.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Piva bi išla životom. Staviti i bezalkoholnu, a i alkoholnu.
Po jedan štand na istoku i zapadu sa hot dogovima i burgerima, raja bi masovno uzimala. Plus ove grickalice ala čips, kikiriki, od gaziranog pića cola obična i zero..
Po jedan štand na istoku i zapadu sa hot dogovima i burgerima, raja bi masovno uzimala. Plus ove grickalice ala čips, kikiriki, od gaziranog pića cola obična i zero..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
E još da ima neko da vas pronosa na poluvremenu pa da mozete podrignut.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
neka naprave sponzorstvo s otrovom ili maksumic , malo janjetine na halftime.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2023, 17:04Piva bi išla životom. Staviti i bezalkoholnu, a i alkoholnu.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ne treba nas niko nosat, samo hoćemo da gledamo tekmu uz pivu i hot dog, dosta.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Mislim da alkohol nije zakonom dozvoljen na stadionu, ali sto se ostalog tiče definitivno bi trebalo uvesti. Čak mislim da to maleni s grbavice već dugo rade i da one case masno naplaćujuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 avg 2023, 17:04Piva bi išla životom. Staviti i bezalkoholnu, a i alkoholnu.
NO FEAR
Druže ovo je bitna stavka budžeta puno jačih klubova od nas...
20 domaćih utakmica po sezoni u prosjeku 7.5 k ljudi je 150 000 na kojima napraviš plan zarade 10 KM je 1.5 miliona KM. Sve ovo što prodaš da bude sponzorski i to je minimalna čista zarada. Budžet veći od pola lige pa ti računaj..
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Stici ce to Mirva sve da poslozi. Treba vremena, nek se rijesi najvaznije pitanje pa idemo redomZeko87 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 17:41Druže ovo je bitna stavka budžeta puno jačih klubova od nas...
20 domaćih utakmica po sezoni u prosjeku 7.5 k ljudi je 150 000 na kojima napraviš plan zarade 10 KM je 1.5 miliona KM. Sve ovo što prodaš da bude sponzorski i to je minimalna čista zarada. Budžet veći od pola lige pa ti računaj..
- 1 9 4 6 -
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa ako Mirvić ima vlasničkog udjela u BASH restoranima, eto može se nesto srediti i na stadionu.Zeko87 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 17:41Druže ovo je bitna stavka budžeta puno jačih klubova od nas...
Btw, u tom slučaju, ja bih raji prodavao Controloc tablete i na kašiku sodu bikarbonu.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Piva je baš dobra ideja, zamisli kako bi onda bili nepodnošljivi oni nekulturni dripci..
Na sta bi sve to licilo kada bi se alkohol tocio
Joj mogu misliti kad bi ona ološ što brani Dala i Mirzu na istoku i zapadu stukla par piva i tamo došla, a sve gori i pršti od vrijeđanja njihovih ljubimaca 

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, johntravolta123, Lecler, OzmoodPinglewood, plisek i 72 gosta.