Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad ce poceti pijacari spominjat o praljku jos malo ili su isfurali to.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
I kako zakuhate cim sat ne pratim, odmah kuhanje 
@KONTRASVIH Ovcina jeste "vase" dijete onoliko koliko je i Salihamidzic dijete Veleza. Jel pošteno?

@KONTRASVIH Ovcina jeste "vase" dijete onoliko koliko je i Salihamidzic dijete Veleza. Jel pošteno?
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 08 avg 2023, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Kakvo idiotsko poredjenje. Daj mi jedan razlog sto bi mi morali doci u tom broju u MostarCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:27Zestoka trauma im je ostala zbog punjenja njihovog stadiona![]()
Mozda ima do njihovog gledanja istini u oci da njih u Mostar ni trecina toga nikada nece doci![]()
-
- Kontakt:
Sta sve covjek procita na ovom forumu...
Ljudi skontajte da se raspravljate s navijackom skupinom koja je izasla na naslovnicama portala po svijetu s onim kavezom za navijace, obrukala drzavu i usprkos tome nastavila pricat kako su to normalni navijacki uslovi i kako smo razmazeni
Ista ona skupina koja se nije mogla pomirit s porazom pa je lomila stolice i razbila glavu kamermanu u finalu kupa
A sto vam titule nisu argument u raspravi vec popunjenost stadiona? Ustvari, popunjenost stadiona i vi ne moze u isti red da ide a ne u istu recenicu.
BAAAAAAAAAAAA
Ljudi skontajte da se raspravljate s navijackom skupinom koja je izasla na naslovnicama portala po svijetu s onim kavezom za navijace, obrukala drzavu i usprkos tome nastavila pricat kako su to normalni navijacki uslovi i kako smo razmazeni
Ista ona skupina koja se nije mogla pomirit s porazom pa je lomila stolice i razbila glavu kamermanu u finalu kupa
A sto vam titule nisu argument u raspravi vec popunjenost stadiona? Ustvari, popunjenost stadiona i vi ne moze u isti red da ide a ne u istu recenicu.
BAAAAAAAAAAAA
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 08 avg 2023, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Mislim bezveze je sada izmisljati razloge kada vas nebi mogla ni trecina doci a ne 13 hiljadaKamaga11 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:29Kakvo idiotsko poredjenje. Daj mi jedan razlog sto bi mi morali doci u tom broju u MostarCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:27Zestoka trauma im je ostala zbog punjenja njihovog stadiona![]()
Mozda ima do njihovog gledanja istini u oci da njih u Mostar ni trecina toga nikada nece doci![]()

Bosanski jezikkillafrommanilla je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:26U NJIHAKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:24Jos veca sramota je sto u njiha stadion Vrapcici nikada nije bio pun dok se igra PL liga BiH a ima kapacitet ko u nas sjeverna tribina na Grbavici.arelinho je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:21Baš nam je teško pao taj podatak. Da ste makar neku titulu osvojili mogli smo vas smatrati nekom bitno ekipom u državi. Vi niste mogli uzeti ni jednu jedinu titulu za čitavo vaše postojanje kao kluba.
Vaše komšije koje postoje manje od vas uzeli više trofeja nego vi. Zaista sramotno za Velež.

-
- Kontakt:
Glupiste. Kako nekontate dae utome poenta? Pothitno nakurs kod Pitar6785
1921
-
- Kontakt:
Kako ce i doci kad u gradu nemate stadion bar pola tog kapaciteta a kamoli nesto vece.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:27Zestoka trauma im je ostala zbog punjenja njihovog stadiona![]()

Upravu si NEBI u vas moglo doci 13 hiljada BAAAAAAAAAAAACampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:32Mislim bezveze je sada izmisljati razloge kada vas nebi mogla ni trecina doci a ne 13 hiljadaKamaga11 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:29Kakvo idiotsko poredjenje. Daj mi jedan razlog sto bi mi morali doci u tom broju u MostarCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:27Zestoka trauma im je ostala zbog punjenja njihovog stadiona![]()
![]()
Lik im namjerno napiše "unjiha" zbog njihovog lika koji tako piše oni se njemu zakače umjesto ovom svom.

Nije ih bilo 4 godine, jednom izašli u Evropu izbacili ratni klub i evo ih opet 

Zadnja izmjena: User14, dana/u 08 avg 2023, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ko je taj pitar? Zamjenio si ga sa pitarsam?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:33Glupiste. Kako nekontate dae utome poenta? Pothitno nakurs kod Pitar6785
Pitarsam i opalala najaci su najaci
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:58Ovcina (koje je nase dijete) nazivaju NJIHOVIM otpadom![]()

Moze li neko pijacarima objasniti da Cosic nije dosao iz Veleza u Zelju, vec iz Kolubare

-
- Kontakt:
Ni sam. Toe najpismeni lik naforumu, mada @pitarsam pravi dobru konkurenciu. Najaci su poslje sabita iztarcinaKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:36Ko je taj pitar? Zamjenio si ga sa pitarsam?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:33Glupiste. Kako nekontate dae utome poenta? Pothitno nakurs kod Pitar6785
Pitarsam i opalala najaci su najaci

1921
Kada su u pitanju titule nema vas preko 100 godina.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:35Nije ih bilo 4 godine, jednom izašli u Evropu izbacili ratni klub i evo ih opet![]()
(od osnivanja)
Kada su u pitanju izlasci u Europu u posljednjih 30 godina ste dva puta vidjeli Europu.
Drži se onog članka sa portala u tome si najbolji.
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 08 avg 2023, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mogu ja pokusati?
Cosic nije dosao u Zelju od Veleza vec od Kolubare.
Nadam se da sam dobro preveo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Eto hin jesi vidijo kako su bezobrazni jednom njiha pustis da igraju evropu nakon 40 godina I oni su najaciarelinho je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:38Kada su u pitanju titule nema vas preko 100 godina.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:35Nije ih bilo 4 godine, jednom izašli u Evropu izbacili ratni klub i evo ih opet![]()
(od osnivanja)
Kada su u pitanju izlasci u Europu u posljednjih 30 godina ste dva puta vidjelu Europu.
Drži se onog članka sa portala u tome si najbolji.
-
- Kontakt:
Al kad se pojedini forumasi uhvate pisanja, pa nismo na forumu za lektore koji vam je qrac
Valjda je bitno da se razumije sta je neko htio reci, a ne da ga ispravljate kako je nesto napisao
I onda oni kao pametni ispali
Valjda je bitno da se razumije sta je neko htio reci, a ne da ga ispravljate kako je nesto napisao
I onda oni kao pametni ispali

Sta ih je
Uvijek su bile rasprave Sarajevo - Velež - Zrinski - Borac - Čelik - Sloboda zadnjih nekoliko godina
Prije vas je bilo dvoje-troje na ovoj temi, sad vas ima milion

Uvijek su bile rasprave Sarajevo - Velež - Zrinski - Borac - Čelik - Sloboda zadnjih nekoliko godina
Prije vas je bilo dvoje-troje na ovoj temi, sad vas ima milion

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 28 gostiju.