Rumour, cijena je dosta manja, možda čak i ne prihvatite

Rumour, cijena je dosta manja, možda čak i ne prihvatite
Posto smo mi Sarajlije iz Starog Grada i Centra uvijek u govornoj komunikaciji upotrebljavali mehko “ć”ili “dj”znaci -pisi kako
govoriš!
Nije problem u ć ili č najjaci smo najjaci pise se sa dva j balvanePitarsam je napisao/la: ↑08 avg 2023, 16:21Znaci ovim bolesnim mitomanima smeta moj nick name i
moj potpis.
Rodjen kao Pitar i umrijecu kao PITAR.Jer Pitarsam!
“Mi smo pitari najaci smo najaci”
Znaci-piši kako čitaš i čitaj kako pišeš.
Posto smo mi Sarajlije iz Starog Grada i Centra uvijek u govornoj komunikaciji upotrebljavali mehko “ć”ili “dj”znaci -pisi kako
govoriš!
Ne znam sto spominjes te dvije opstine kad ti nisi ni blizu navedenih opstinaPitarsam je napisao/la: ↑08 avg 2023, 16:21Znaci ovim bolesnim mitomanima smeta moj nick name i
moj potpis.
govoriš!
Mi smo uvijek navijali za SARAJ’VO.
Ali,sta vi novokomponovani iz golubarnika znate o našem načinu življenja i govora.
Kako je nastala parola”Mi smo pitari najaci smo najaci”?
Pa na jednom od derbija odigranom na Kosevu početkom
80-tih godina pocelo je sa skandiranjem:
“Sto ste došli kad ste znali da ste ovdje najebali”
Pa onda”Dobit će te batine”
Pa poslije”Kako će te kuci”
Na kraju već legendarnu -Mi smo pitari najaci smo najaci!
Pa poslije tekme ganjanje po parku i bjezanija kospicara.
Još malo pa dolazi nastavak tužnih 70-tih.
Nadam se da će moderacija ostati po strani.Navijati za Želju je ok,
Ali biti mali plavi garavi mitoman nije.To je izopačena bolest koja se da primjetiti na ovih par guznih havera!
Tek se pojavio, a vec u top 5 najvecih bolida u istoriji foruma. Vrh je matori. Mozda je nepismen i iskompleksiran, ali je zato glup.
Nemam nista protiv, ali meHko je rijec koja se upotrebljava zadnjih 25-30 godina kod nas, bilo knjizevno, bilo zargonski, tako da nije oduvijek, a to si napisao uz jos par lazi.Pitarsam je napisao/la: ↑08 avg 2023, 16:21Znaci ovim bolesnim mitomanima smeta moj nick name i
moj potpis.
govoriš!
Mi smo uvijek navijali za SARAJ’VO.
Ali,sta vi novokomponovani iz golubarnika znate o našem načinu življenja i govora.
Kako je nastala parola”Mi smo pitari najaci smo najaci”?
Pa na jednom od derbija odigranom na Kosevu početkom
80-tih godina pocelo je sa skandiranjem:
“Sto ste došli kad ste znali da ste ovdje najebali”
Pa onda”Dobit će te batine”
Pa poslije”Kako će te kuci”
Na kraju već legendarnu -Mi smo pitari najaci smo najaci!
Pa poslije tekme ganjanje po parku i bjezanija kospicara.
Još malo pa dolazi nastavak tužnih 70-tih.
Nadam se da će moderacija ostati po strani.Navijati za Želju je ok,
Ali biti mali plavi garavi mitoman nije.To je izopačena bolest koja se da primjetiti na ovih par guznih havera!
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Balorda, Direktorcic, JavierBosnia, NazorUso, PeppermintSA, rishovski, ubipara, Zeko87 i 93 gosta.