FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To bi cirkus bio, morali bi specijalci redovno gledati tekme zajedno s navijačima.
Ma samo kola zeHro
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Haha cuj istok pod gasom. Ma alkohol ni pod razno. Belaji u najavi sirih razmjera. I ovako jedva 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Fura me ljetna noć, na Koševu se svjetla pale

- morsecode
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kapetanović je sa nama potpisao ugovor sve do ljeta 2027. godine
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Slobodno reci ne zna, nemoj pakovat. Mi bi u evropu a karte bi pored cevapa da kupujemonapoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 15:19Potpisujem. Ovaj izbor muzike na stadionu je ocaj zivi. Koja je ljepota bila prije kad su pustali Fazlu, Crvenu jabuku, Pusenje, Milica, Montena... Takodje s kartama haos, predobar potez su online ulaznice al dosta raje ne zna/ne zeli da se pegla s tim, ima i raje koja skuplja karte itd. Najmanje tri kucice treba otvorit.Zeko87 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:07Opet imamo organizacijske propuste kao i prošle sezone. Napravi se fina atmosfera, ljudi (naravno po kiši)dođu, stani u red za kartu, jedna kućara 300 ljudi čeka. Na semaforu ni iz jedne pozicije na stadionu ne vidiš minutu utakmice, poluvrijeme utakmice totalno nesadržajno, repertoar pjesama nikakav. Daj ba malo kreativnosti, kad se već uložilo u marketning, nek se na displeju vrti kamera po tribinama, neke nagradne igre za djecu, zastave podijeliti, nešta da se dešava...samo se pročita spisak igrača isto sve od '46.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Mi kakvi smo pehovi, organizovati će se hrana i piće na stadionu ali kako to sve pojesti i popiti dok padaju čuskije svaku našu tekm 
Da je barem Istok pokriti sa krovom pa onda ostale tribine
Da je barem Istok pokriti sa krovom pa onda ostale tribine
-
- Kontakt:
Dobro si jedes hamburger a gace mokre

Svašta se ovdje moze pročitati
Vladan abd u grupnoj fazi lige prvaka, nek skine penal na etihadu pa da ga tusnu za 40 miliona
NEMA NAZAD
Ima li ko informaciju šta je sa Besimom, vidio sam ga prije četiri dana na onom videu da trenira, ali da li je oporavljen za početnih 11. Mi dobra nećemo vidjet dok se ne uigra par Šerbečić-Soldo.
-
- Kontakt:
I mi pričamo za našu ligu da je katastrofalna za trenere i da to nema nigdje na svijetu. Evo Istra nakon samo 2 utakmice i 2 poraza dala otkaz mladom Karoglanu 

Nije da se nije tražio na temi sa se dovede da nas vodibordobijelisampion je napisao/la: ↑08 avg 2023, 20:30I mi pričamo za našu ligu da je katastrofalna za trenere i da to nema nigdje na svijetu. Evo Istra nakon samo 2 utakmice i 2 poraza dala otkaz mladom Karoglanu![]()

A i Prosinecki ce brzo sve su prilike za njim na biro 3 kola 3 poraza
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- napoleon72
- Kontakt:
Nijedan trener na svijetu se ne uklopi u bas svaku ekipu koju vodi. Nekim treba vremena, nekim resursa da implementiraju svoje zamisli, a nekim se jednostavno posreci i "kliknu" negdje. Ranieri cijelu karijeru bio upamcen kao luzer, dodje u Lester i osvoji ligu. Ancelotti ponajbolji trener na svijetu pa u Napoliju i Evertonu nista. Tako i Karoglan, mozda bi kod nas osvojio ligu. Jbg, tu se nikad ne zna, al kad dovodis trenera ganjas neki potencijal, a ne isluzene fosile.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kažu igrači odličan trening bio, nikad ovako nisu trenirali, Duraković se žalio na povredu otjerali ga doktori nazad na teren. Folira, malo se izgalamili na njega. Svi hvale Rožmana ili mu se uvlače u pakšu.
🇵🇸
Jel moguce da smo toliko glupi i nesposobni? Jel moguce da na ljeto ne mozemo dovesti stopera da valja? Kasno ce biti kasnije
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Sto se tice moje raje i poznanika koji navijaju za FKS meni se cini da svi jedva cekaju utakmicu
Trenutno korisnika/ca: 061657451, enzo1, SamoDaKazeem, sekac i 64 gosta.