FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad god je vrijeme kiše a utakmica je klub bi trebao prodavati neke low budget kabanice, npr. 5KM, a kad je toplo isto neke low budget lepeze za raju na istoku ili zapadu, mogu se tu uključuiti i neki kačketi ili šeširi također. Nešto simbolično, a dosta ljudi bi uzelo realno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Cuj low budget kabanice 5 KMH8Z7 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 21:35Kad god je vrijeme kiše a utakmica je klub bi trebao prodavati neke low budget kabanice, npr. 5KM, a kad je toplo isto neke low budget lepeze za raju na istoku ili zapadu, mogu se tu uključuiti i neki kačketi ili šeširi također. Nešto simbolično, a dosta ljudi bi uzelo realno.

Takva kabanica u Peny shopu je 90 feninga. Uvijek ih nosim u gepeku par komada!
U novi boj ...
Eldin Jelešković i Evelin Pipo kondicioni treneri.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nakon što su javnosti predstavljeni novi sportski direktor Senijad Ibričić i trener Simon Rožman, zvanično je imenovan i ostatak stručnog štaba koji se već priključio trenažnom procesu ekipe.
Od novih lica tu su Luka Gobec, Denis Mešanović, Anže Kunavar i Bojan Jorgačević koji su sa Rožmanom i Ibričićem sarađivali u NK Domžale. Kondicioni treneri biće Eldin Jelešković koji je ranije u karijeri obavljao tu dužnost u našem klubu, kao i Evelin Pipo koji je bio član prethodnog stručnog štaba.
Jelešković je i prije radio kod nas kad smo titule osvajali.
Od novih lica tu su Luka Gobec, Denis Mešanović, Anže Kunavar i Bojan Jorgačević koji su sa Rožmanom i Ibričićem sarađivali u NK Domžale. Kondicioni treneri biće Eldin Jelešković koji je ranije u karijeri obavljao tu dužnost u našem klubu, kao i Evelin Pipo koji je bio član prethodnog stručnog štaba.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 08 avg 2023, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam ni otprilike koliko koštaju kabanice samo sam onako lupio cijenu. Ono što je bitno vjerojatno si razumio što sam htio reći.hz033 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 21:39Cuj low budget kabanice 5 KMH8Z7 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 21:35Kad god je vrijeme kiše a utakmica je klub bi trebao prodavati neke low budget kabanice, npr. 5KM, a kad je toplo isto neke low budget lepeze za raju na istoku ili zapadu, mogu se tu uključuiti i neki kačketi ili šeširi također. Nešto simbolično, a dosta ljudi bi uzelo realno.![]()
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ehh kad ih zajmi kisa, idu one za peticu k’o halva. Bordo boja i isprintaju grb. Mjera, a vazda treba na Kosevuhz033 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 21:39Cuj low budget kabanice 5 KMH8Z7 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 21:35Kad god je vrijeme kiše a utakmica je klub bi trebao prodavati neke low budget kabanice, npr. 5KM, a kad je toplo isto neke low budget lepeze za raju na istoku ili zapadu, mogu se tu uključuiti i neki kačketi ili šeširi također. Nešto simbolično, a dosta ljudi bi uzelo realno.![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Karoglan zagovara poprilično napadački i agresivan fudbal, za njega je više da vodi neki jači tim u ligi. Istra nema igrače koji bi mogli sprovesti njegove ideje u djelo i još ih zakačio najteži mogući raspored utakmica na početku prvenstva, po meni su uranili sa otkazom.napoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 20:51Nijedan trener na svijetu se ne uklopi u bas svaku ekipu koju vodi. Nekim treba vremena, nekim resursa da implementiraju svoje zamisli, a nekim se jednostavno posreci i "kliknu" negdje. Ranieri cijelu karijeru bio upamcen kao luzer, dodje u Lester i osvoji ligu. Ancelotti ponajbolji trener na svijetu pa u Napoliju i Evertonu nista. Tako i Karoglan, mozda bi kod nas osvojio ligu. Jbg, tu se nikad ne zna, al kad dovodis trenera ganjas neki potencijal, a ne isluzene fosile.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Suze radosnice
Dal Varešanović će sutra otputovati na potpis u Tursku, u ekipu Rizespora. Kako se još uvijek nezvanično saznaje, Dal Varešanović će uskoro postati novi igrač Rizespora, jer je navodno postignut dogovor između klubova.
Tako će Sarajevo ostati bez jednog od najboljih i najtalentovanijih fudbalera u svojoj ekipi. Varešanović prema Transfermarktu vrijedi milion eura, a vidjet ćemo koliko će obeštećenje platiti turski klub, ukoliko je informacija istinita. Treba naglasiti da se još uvijek radi o nepotvrđenim informacijama.
Sportske ba
Dal Varešanović će sutra otputovati na potpis u Tursku, u ekipu Rizespora. Kako se još uvijek nezvanično saznaje, Dal Varešanović će uskoro postati novi igrač Rizespora, jer je navodno postignut dogovor između klubova.
Tako će Sarajevo ostati bez jednog od najboljih i najtalentovanijih fudbalera u svojoj ekipi. Varešanović prema Transfermarktu vrijedi milion eura, a vidjet ćemo koliko će obeštećenje platiti turski klub, ukoliko je informacija istinita. Treba naglasiti da se još uvijek radi o nepotvrđenim informacijama.
Sportske ba
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 08 avg 2023, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Osvojio je on titula više nego iko u ligi,ima 8 titula i 5 kupova.f0rest1946 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 22:03
Sa nama dvije titule i dva kupa,sa Zrinjskim 4 lige i kup,sa Željeznicarom 2 lige i dva kupa.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Rizespor Hahahahahhahahaha
Al me rizira
Al me rizira
-
- Kontakt:
Živ bio, ljepšu vijest nisi mogao podijelitiLucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 22:22Suze radosnice
Sportske ba
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da klub dobije novac pa neka ide i u Brotnjo što se mene tiče, ovo će biti značajno za ekipu iz više razloga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vala ovaj portal i nije nesto pouzdan al dobro.
off topic Klaksvik tuce Molde 2:1
off topic Klaksvik tuce Molde 2:1
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Vala fula od onoga svega što je i Mirvic pricao,kao najbolji klub za razvoj se trazi bla bla,kontam da nije ovo istina iskreno,bilo bi loše kontam i za njega,a i sa njima trgovat mrka kapa.
Eto ti njega za godinu ako dole ode eto zapamtite
Eto ti njega za godinu ako dole ode eto zapamtite

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NisamInSajder
- Kontakt:
Seipronto je napisao/la: ↑08 avg 2023, 22:12Karoglan zagovara poprilično napadački i agresivan fudbal, za njega je više da vodi neki jači tim u ligi. Istra nema igrače koji bi mogli sprovesti njegove ideje u djelo i još ih zakačio najteži mogući raspored utakmica na početku prvenstva, po meni su uranili sa otkazom.napoleon72 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 20:51Nijedan trener na svijetu se ne uklopi u bas svaku ekipu koju vodi. Nekim treba vremena, nekim resursa da implementiraju svoje zamisli, a nekim se jednostavno posreci i "kliknu" negdje. Ranieri cijelu karijeru bio upamcen kao luzer, dodje u Lester i osvoji ligu. Ancelotti ponajbolji trener na svijetu pa u Napoliju i Evertonu nista. Tako i Karoglan, mozda bi kod nas osvojio ligu. Jbg, tu se nikad ne zna, al kad dovodis trenera ganjas neki potencijal, a ne isluzene fosile.
Ma Istra je čudan klub. A i ne znam šta su očekivali, igrali sa Lokomtivom X, i izgubili od Dinama i Rijeke. Eto u zadnjoj utakmici protiv Rijeke, jest 6 komada u mreži, al u prvih 20-30 minuta ekipa nije loše stajala, nije izgledalo da će završiti tako, ali onda kao da su igrači zablokirali i ništa. Realno, Garcia je izvlačio i više od maksimuma iz Istre. Ovaj rezultat uopšte ne treba utjecat na Karoglanovu karijeru, niti mišljenje o njemu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Skontao i on da je lupao gluposti, vidio koliko je sati pa sad da ga je bilo gdje tušnut za bilo kakvo obestecenje. Sto se mene tice ne moramo euro centar dobiti, samo nek ide.
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, rimljanin90, Rule_hz, Vjecnobordo i 53 gosta.