BH klubovi u Europi 23/24
-
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Idealna prilika da UEFA istrenira strogoću nad nekim. Zabraniti klubu učešće u evropi na 3 godine. Fino smo vam rekli da je zabrana odlaska na gostovanje. Znači otišao si dole samo da napraviš belaj. Za sve žalbe nek se jave BBB
Dinamo visoko korita u evropskom fudbalu. I nece klub biti izbacen ili tako nesto. Samo da se zauzmu bivsi igraci da po jedan SMS posalju to je to.roccosiffredi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:09Idealna prilika da UEFA istrenira strogoću nad nekim. Zabraniti klubu učešće u evropi na 3 godine. Fino smo vam rekli da je zabrana odlaska na gostovanje. Znači otišao si dole samo da napraviš belaj. Za sve žalbe nek se jave BBB
Ovo sto se desilo pokazuje da smo mi u regionu zaostali za Evropom. Dzaba biti clanica EU ako je ponasanje balkansko. Tuzno i zalosno je otici na gostovanje i ubiti nekoga. Fudbal onda gubi smisao. Ali valjda je to furka danas.
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Moram te isparaviti, u zapadnoj Europi (Njemačka, Francuska, Nizozemska..) ima puno više navijačkih nereda puno većih razmjera nego kod nas, vjerovao ili ne.Vandeta je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:38Dinamo visoko korita u evropskom fudbalu. I nece klub biti izbacen ili tako nesto. Samo da se zauzmu bivsi igraci da po jedan SMS posalju to je to.roccosiffredi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:09Idealna prilika da UEFA istrenira strogoću nad nekim. Zabraniti klubu učešće u evropi na 3 godine. Fino smo vam rekli da je zabrana odlaska na gostovanje. Znači otišao si dole samo da napraviš belaj. Za sve žalbe nek se jave BBB
Ovo sto se desilo pokazuje da smo mi u regionu zaostali za Evropom. Dzaba biti clanica EU ako je ponasanje balkansko. Tuzno i zalosno je otici na gostovanje i ubiti nekoga. Fudbal onda gubi smisao. Ali valjda je to furka danas.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zali Boze ljudskog zivota radi nogometa posto je to igra kao sto jedna nasa pjesma kaze"ljubav sto spaja tugu i veselja" .
Nevjerovatno toliki put prevaliti da bi dokazao sto?da si mudonja?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ne znam. Ali nekako region uvijek najvise usere.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:43Moram te isparaviti, u zapadnoj Europi (Njemačka, Francuska, Nizozemska..) ima puno više navijačkih nereda puno većih razmjera nego kod nas, vjerovao ili ne.Vandeta je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:38Dinamo visoko korita u evropskom fudbalu. I nece klub biti izbacen ili tako nesto. Samo da se zauzmu bivsi igraci da po jedan SMS posalju to je to.roccosiffredi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:09Idealna prilika da UEFA istrenira strogoću nad nekim. Zabraniti klubu učešće u evropi na 3 godine. Fino smo vam rekli da je zabrana odlaska na gostovanje. Znači otišao si dole samo da napraviš belaj. Za sve žalbe nek se jave BBB
Nemaju debili sta ni dokazat. Sad da ih pita neko sto ste ih napali, sutili bi jer ni oni ne znaju. Htjeli ispast face, eto sad jedi suh hljeb i nek te yebu Grci u grckom zatvoru. Jbt zivot, ako imas viska energije upisi kickbox, karate, nesto na cemu ces se istresti. Zamisli koji je to mentalni sklop da odu na zabranjeno gostovanje i udaraju i bodu ljude u njihovom gradu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:57Zali Boze ljudskog zivota radi nogometa posto je to igra kao sto jedna nasa pjesma kaze"ljubav sto spaja tugu i veselja" .
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo trebaju da shvate i oni iz Lištice a ne da govore “javi se” na skandiranje Vedranovog imena.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:57Zali Boze ljudskog zivota radi nogometa posto je to igra kao sto jedna nasa pjesma kaze"ljubav sto spaja tugu i veselja" .
Samo po džepu, u zatvor i neće više nikad niko problem praviti.
Izgleda Grk ubio navijaca AEK-a
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sto ne mijenja cinjenicu da je balkan poznat po tom uzmi sve sta imas stilu borbe. Sto se i vidi po slikama BBB od sinoc.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:43Moram te isparaviti, u zapadnoj Europi (Njemačka, Francuska, Nizozemska..) ima puno više navijačkih nereda puno većih razmjera nego kod nas, vjerovao ili ne.Vandeta je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:38Dinamo visoko korita u evropskom fudbalu. I nece klub biti izbacen ili tako nesto. Samo da se zauzmu bivsi igraci da po jedan SMS posalju to je to.roccosiffredi je napisao/la: ↑08 avg 2023, 18:09Idealna prilika da UEFA istrenira strogoću nad nekim. Zabraniti klubu učešće u evropi na 3 godine. Fino smo vam rekli da je zabrana odlaska na gostovanje. Znači otišao si dole samo da napraviš belaj. Za sve žalbe nek se jave BBB
Nikad mi nece biti jasno zasto je kamen ili palica u glavu drugacija toliko od noza. Svi su u nekom svijetu bez nozeva a kamen 3x gori ne mora ti ni prici a ovjeri te.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Koja razlika PSVa i Šturma, a nije i da nije očekivano.
Da li ovo Holandija ulazi u top 5?
Austrija je 10ta čini mi se, ali realno osim RB Salzburg koji se može nositi sa svakim od Holanđana, ostale ekipe im nisu ni blizu. Mnogo je ovih neujednačenih liga, mi tu nemamo problem iako Zrinjski dominira u zadnje vrijeme. Svi nam predstavnici otprilike isto završe.
Da li ovo Holandija ulazi u top 5?
Austrija je 10ta čini mi se, ali realno osim RB Salzburg koji se može nositi sa svakim od Holanđana, ostale ekipe im nisu ni blizu. Mnogo je ovih neujednačenih liga, mi tu nemamo problem iako Zrinjski dominira u zadnje vrijeme. Svi nam predstavnici otprilike isto završe.
bbb su u bratskim odnosima sa navijacima ovog Panathinaikosa tako da, mozda su bili sa njima u tom trenutku.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Klaksvik kod kuce poveo protiv Moldea 

Sto je najgore nemaju uopste nekakvih boljih igraca. Vecina sa Farskih Otoka. Al ce nabit koeficijenta u pm
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nekima je veliko iznenadenje sta je klaksvik uspijo sada medjutim pogledaj te malo zadnji par godina kako je ta ekipa korak po korak napredovala, oni su pobjedili dinamo tiflis prvaka gruzije 6-1, pa onda su pobjedili bodo glimt prvaka norveska 3-1, balkani se isto dosta namucio uz produzetke, onda ferencvaros 3-0, pa onaj hacken,
Nista nije slucajno, cak i sad pobjeda klaksvika protiv molde, tako da ljudi napreduju, onaj frederiksberg je vec dao 7 golova u 5 utakmica!
,on je direktor neke trgovine za ribe, covjek je dosao iz 5 lige norveske, fucking 5 lige norveske, plus golman im elektricar i ima jos studenta sto igraju za ekipu, ali ljudi ginu nevjerovatno, svaka im cast, mogu biti ponosni na sebe, treba da klaksvik bude primer svim bh klubovima kako se treba igrati i ginuti za klub nema veze ko si i sta si.
Nista nije slucajno, cak i sad pobjeda klaksvika protiv molde, tako da ljudi napreduju, onaj frederiksberg je vec dao 7 golova u 5 utakmica!
,on je direktor neke trgovine za ribe, covjek je dosao iz 5 lige norveske, fucking 5 lige norveske, plus golman im elektricar i ima jos studenta sto igraju za ekipu, ali ljudi ginu nevjerovatno, svaka im cast, mogu biti ponosni na sebe, treba da klaksvik bude primer svim bh klubovima kako se treba igrati i ginuti za klub nema veze ko si i sta si.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Ljudi u jednoj sezoni naprave rezultata ko nasi svi klubovi za par sezona
maltene poluprofesionalni klub, da ne povjerujes mi jel smo izvukli ekipe trazilo se milion izgovora kako da ne prodjes dalje

KI prodje Häcken i Ferencvaros, te pobijede Molde, a neki na forumu od faking Breidablika prave Real

Kod nas bi se gace skinule u prvom pretkolu da smo imali ove njihove protivnike.
Yebi ih tamo, izadji, daj im 3 gola i miran si. Al ko sto gledam Zrinjski ce povesti i mag Rendulic ce se povuci i cekati kontru

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šta rade ljudi

Ili je Haken i Ferenc od KI Farana pravili Tre PeneDamirT je napisao/la: ↑08 avg 2023, 22:54KI prodje Häcken i Ferencvaros, te pobijede Molde, a neki na forumu od faking Breidablika prave Real![]()
Kod nas bi se gace skinule u prvom pretkolu da smo imali ove njihove protivnike.
Yebi ih tamo, izadji, daj im 3 gola i miran si. Al ko sto gledam Zrinjski ce povesti i mag Rendulic ce se povuci i cekati kontru![]()
Zavisi kako okreneš drug.
Mada, daleko od da ih se treba bojati. Nije trebalo se bojati ni Nefčija, Slovana, Austrije.
Vjerovatno Ferencvaros jeste, ali kad su ih izbacili, sumnjam da je Hacken isto radio. Ocigledno da imaju kvalitet. Evo vec 3 kolo melju sve redomjasta je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:13Ili je Haken i Ferenc od KI Farana pravili Tre PeneDamirT je napisao/la: ↑08 avg 2023, 22:54KI prodje Häcken i Ferencvaros, te pobijede Molde, a neki na forumu od faking Breidablika prave Real![]()
Yebi ih tamo, izadji, daj im 3 gola i miran si. Al ko sto gledam Zrinjski ce povesti i mag Rendulic ce se povuci i cekati kontru![]()
Zavisi kako okreneš drug.
Mada, daleko od da ih se treba bojati. Nije trebalo se bojati ni Nefčija, Slovana, Austrije.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Cuspajz, ErosViverosViv, JavierBosnia, jurisicduska, Komazec, mma_hz, Morpheus, nedimmmm1337, riki46, rishovski, Vanja8, Zeko87 i 44 gosta.