FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Taman nam sad treba jedan veznjak. Hajde Ibro izvuci nekog veznjaka, plus Đumića i dosta 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Veselite se, braćo moja!! Nismo više taoci!! Mlataraj ručicama po ovom rižotu sad, desetko!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ma ovo je urađeno na Rožmanov mig, sam je rekao da je analizirao nekoliko naših posljednjih utakmica, vidio čovjek koliko je sati sa malim, rekao Ibricicu da ga negdje tušne, a ovaj potegao svoje veze i to je to. Nije Rožmam ubleha poput Dudica, Sablica, Uscuplica i Mirze da ga na silu gura i forsira samo jer je "naš", odnosno jer je kao nekakav projekat. Ovo je samo jedan od dokaza da sa iole normalnim i stručnim trenerom nema zezanja.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 08 avg 2023, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Kme kmeRiki10HZ je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:01Sretno Dal majstore! Ovi sto nikad lopte nisu sutnuli i sto pljuju sve sto je nase cim napravi prvu gresku ko da navijaju za Real Madrid pa ocekuju da predriblas osmoricu i skarcama dajes golove takvima je kazna samo sto su zivi. Mrze sve okolo sebe i samo sire negativu a veze o zivotu nemaju. Vjerovatno nikad nista u zivotu nisu nit ce postici. Steta je samo sto ce ovi kreteni mnogu djecu unistit svojim neznanjem i ponasanjem na tribinama al se nadam da i tome dodje kraj da im HZ ocita bukvicu! Gas majstore!
ISTINA ZA VEDRANA!
FK Sarajevo će dobro zaraditi na ovom transferu, budući da će Rizespor reprezentativca Bosne i Hercegovine platiti 1,2 miliona eura, a uz to će Bordo klub imati i 20% od sljedećeg transfera

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sretno Dal, najbolje da se makne odavde, mozda i uspije nesto napraviti vani 
Nadam se da je fina lova

Nadam se da je fina lova
https://www.transfermarkt.com/ziga-repa ... ler/546686
Može uz Avrama za prvu pomoć, možda za zvrkne Simon
Može uz Avrama za prvu pomoć, možda za zvrkne Simon
-
- Kontakt:
I ja sam tog mišljenjaLucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:05Ma ovo je urađeno na Rožmanov mig, sam je rekao da je analizirao nekoliko naših posljednjih utakmica, vidio čovjek koliko je sati sa malim, rekao Ibricicu da ga negdje tušne, a ovaj potegao svoje veze i to je to. Nije Rožmam ubleha poput Dudica, Sablica, Uscuplica i Mirze da ga na silu gura i forsira samo jer je "naš", odnosno jer je kao nekakav projekat. Ovo je samo jedan od dokaza da sa iole normalnim i stručnim trenerom nema zezanja.
NO FEAR
-
- Kontakt:
Prije da je dzeko urgirao da kad dodje amra u tursku da povede i kcerku da joj bude usput i da malu ima ko održavat, ma da i dal nije neki za odrzavanje al etLucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:05Ma ovo je urađeno na Rožmanov mig, sam je rekao da je analizirao nekoliko naših posljednjih utakmica, vidio čovjek koliko je sati sa malim, rekao Ibricicu da ga negdje tušne, a ovaj potegao svoje veze i to je to. Nije Rožmam ubleha poput Dudica, Sablica, Uscuplica i Mirze da ga na silu gura i forsira samo jer je "naš", odnosno jer je kao nekakav projekat. Ovo je samo jedan od dokaza da sa iole normalnim i stručnim trenerom nema zezanja.
I ja mislim da ga je Rožman otpisao, ne uklapa se Dalkan u njegovu fudbalsku filozofiju.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Odkad nismo kakvog Matavža prizivali, sad je vrijeme
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Hvala ti Dal na ovoj milionskoj odsteti...
A vala ti hvala i da dahnemo malo na temi...
Sretno i tebi i Rizesporu
A vala ti hvala i da dahnemo malo na temi...
Sretno i tebi i Rizesporu

-
- Kontakt:
Hvala bogu vise,ma Ibricic najbolji SD Sarajeva svih vremena
napokon da ekipa prodise.

- belosevic23
- Kontakt:
mozda sada bude i promjena formacije, ne vjerujem da onaj poluinvalid avram moze puno igrati.
- f0rest1946
- Kontakt:
Plan kluba je da bude prodan poslije evrope ako dodje naravno zadovoljavajuca ponuda..Lucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:05Ma ovo je urađeno na Rožmanov mig, sam je rekao da je analizirao nekoliko naših posljednjih utakmica, vidio čovjek koliko je sati sa malim, rekao Ibricicu da ga negdje tušne, a ovaj potegao svoje veze i to je to. Nije Rožmam ubleha poput Dudica, Sablica, Uscuplica i Mirze da ga na silu gura i forsira samo jer je "naš", odnosno jer je kao nekakav projekat. Ovo je samo jedan od dokaza da sa iole normalnim i stručnim trenerom nema zezanja.
Dosla je i ide , kako ce Rozman vidjeti samo na videu jel kvalitet jbt
Dalu sretno kako god, nase je dijete , mogao se i pokazati puno bolje za klub narocito borbom ali treba mu srecu pozeljeti.
Daj sad Stopera i veznog Ibricicuuuuuuu

Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 08 avg 2023, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa nije gledao isjecke nego kompletne utakmice.
kenoHZ je napisao/la: ↑08 avg 2023, 22:57On ode, a ti iz Ilijaša nikad.NazorUso je napisao/la: ↑08 avg 2023, 22:49Odlicna vijest. Ne moze bolja. Hvala drugoligasu iz Turske sto je JEDINI poslao ponudu za nebtusenog dijamanta ! Hvala braco Turci.
E sad samo da se grohotom nasmijem kenozoicima koji su lupali imena poput Bohuma, Anderlehta, Lensa, Genka...
P.S. Bolji transfer je ostvario Rustemovic u svoj vakat![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, WeekendOffender i 31 gost.