FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni tek sad počinje nova era, odnosno moze se reci da klub okreče novi list odlaskom Dala zbog kojeg smo svi toliko ispaštali, te odlaskom Mirze i njegovog škarta sa klupe.
Nadam se da cu u petak vidjeti ovaj tim: Šahinović, Beganovic, Soldo, Anicic, Radovic, Zeljkovic, Vrancic, Avramovski, Kyeremeh, Ziljkic i Renan. Da pobjedom krenemo ka toliko željenoj i potrebnoj tituli.
Nadam se da cu u petak vidjeti ovaj tim: Šahinović, Beganovic, Soldo, Anicic, Radovic, Zeljkovic, Vrancic, Avramovski, Kyeremeh, Ziljkic i Renan. Da pobjedom krenemo ka toliko željenoj i potrebnoj tituli.
ako je istina za 1,2m eura svaka čast, nema šta
Usput, SVI NA KOŠEVO, SVI NA SJEVER... PETAK 21H!
Usput, SVI NA KOŠEVO, SVI NA SJEVER... PETAK 21H!
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Ispade zaradismo od Dala ko da smo izbacili i Torpedo i Aktobe i otišli u četvrto pretkolo hahahha bravo za Ibričića
Ako je na mater, onda nju odrzava citav kontingentVjecnobordo je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:10Prije da je dzeko urgirao da kad dodje amra u tursku da povede i kcerku da joj bude usput i da malu ima ko održavat, ma da i dal nije neki za odrzavanje al etLucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:05Ma ovo je urađeno na Rožmanov mig, sam je rekao da je analizirao nekoliko naših posljednjih utakmica, vidio čovjek koliko je sati sa malim, rekao Ibricicu da ga negdje tušne, a ovaj potegao svoje veze i to je to. Nije Rožmam ubleha poput Dudica, Sablica, Uscuplica i Mirze da ga na silu gura i forsira samo jer je "naš", odnosno jer je kao nekakav projekat. Ovo je samo jedan od dokaza da sa iole normalnim i stručnim trenerom nema zezanja.

Max Allegri
Avdija Vršajevic posredovo u transferu,ako nismo imali na terenu koristi onda se sa ovim oduzio.
Klix

Klix
.ovo će prema našim saznanjima biti jedan od najvećih izlaznih transfera u bh. nogometu ikada
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- f0rest1946
- Kontakt:
Jel i Kapetanovica gledao i doveo ga?
Cekamo sljedecu zrtvu nasih bolesnih simpatizera. Vjerivatno Trako ili Buljubasic. Hajmo opletite ZNALCI!! A u petak ostanite pokraj svog tva i pametuj zidovima.
-
- Kontakt:
Garant ćemo se morati tužiti za svoje pare, turci su to 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dogovor je, kako saznajemo, postignut posredništvom bivšeg reprezentativca BiH Avdije Vršajevića uz saradnju s jednim od najboljih turskih menadžera te bh. menadžerom Kenanom Cincem.
Posao između dvije strane danas je kompletiran u Sarajevu i transfer bi se već sutra trebao ozvaničiti. Saznajemo da će Rizespor s Dalom potpisati trogodišnji ugovor.
Ovo će prema našim saznanjima biti jedan od najvećih izlaznih transfera u bh. nogometu ikada budući da će Sarajevo inkasirati više od 2 miliona KM kada se saberu i svi bonusi.
Mladi veznjak će tako karijeru nastaviti van granica naše zemlje, a do sada je osim za Sarajevo nastupao i za omladinske selekcije Liverpoola.
Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine ove godine upisao je debi u meču kvalifikacija za EURO protiv Portugala.
Posao između dvije strane danas je kompletiran u Sarajevu i transfer bi se već sutra trebao ozvaničiti. Saznajemo da će Rizespor s Dalom potpisati trogodišnji ugovor.
Ovo će prema našim saznanjima biti jedan od najvećih izlaznih transfera u bh. nogometu ikada budući da će Sarajevo inkasirati više od 2 miliona KM kada se saberu i svi bonusi.
Mladi veznjak će tako karijeru nastaviti van granica naše zemlje, a do sada je osim za Sarajevo nastupao i za omladinske selekcije Liverpoola.
Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine ove godine upisao je debi u meču kvalifikacija za EURO protiv Portugala.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eh eto to baš sve može za danUinatsvima je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:09I ja sam tog mišljenjaLucas je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:05Ma ovo je urađeno na Rožmanov mig, sam je rekao da je analizirao nekoliko naših posljednjih utakmica, vidio čovjek koliko je sati sa malim, rekao Ibricicu da ga negdje tušne, a ovaj potegao svoje veze i to je to. Nije Rožmam ubleha poput Dudica, Sablica, Uscuplica i Mirze da ga na silu gura i forsira samo jer je "naš", odnosno jer je kao nekakav projekat. Ovo je samo jedan od dokaza da sa iole normalnim i stručnim trenerom nema zezanja.

Uglavnom fantastičan posao, nema dalje.
salu na stranu sretno dalu, veliki je ovo posao, dosao za nista, a kroz 3 godine ode za 2,4mil.
NEMA NAZAD
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sretno Dalkane!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Od narednog petka u našem gradu zavladat će festivalska atmosfera, a centralna manifestacija tu večer održat će se na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović - Hase sa početkom u 21h. Na prvoj utakmici ove sezone na našem jedinom domu bilo je prisutno skoro 10000 bordo navijača. Nesretni poraz koji je naš voljeni klub doživio na toj utakmici ne treba da utiče na našu posjetu i podršku na narednoj. Stoga, okupimo se u petak večer u još većem broju nego prethodnu utakmicu i poželimo dobrodošlicu novom stručnom štabu, te gromoglasnom podrškom sa tribina ponesimo do pobjede igrače na terenu, a nakon utakmice ćemo proslaviti pobjedu na ulicama našeg grada!
SARAJEVO FOOTBALL FESTIVAL - PETAK, 11.08. U 21h - SJEVERNA TRIBINA
FURA ME LJETNA NOĆ, NA KOŠEVU SE SVJETLA PALE!

ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Ljudi tek ušli u ligu, ja ne vjerujem da su platili ni blizu milion €.
Turci pisu da ce potpisat na tri godine, nekako mi nema logike da daju tolike pare a potpisat ce na "samo" tri godine.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lecler je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:50Od narednog petka u našem gradu zavladat će festivalska atmosfera, a centralna manifestacija tu večer održat će se na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović - Hase sa početkom u 21h. Na prvoj utakmici ove sezone na našem jedinom domu bilo je prisutno skoro 10000 bordo navijača. Nesretni poraz koji je naš voljeni klub doživio na toj utakmici ne treba da utiče na našu posjetu i podršku na narednoj. Stoga, okupimo se u petak večer u još većem broju nego prethodnu utakmicu i poželimo dobrodošlicu novom stručnom štabu, te gromoglasnom podrškom sa tribina ponesimo do pobjede igrače na terenu, a nakon utakmice ćemo proslaviti pobjedu na ulicama našeg grada!
![]()

Bog zna kad ćemo mi od Turaka dobiti ove pare. Sretno Dal i hvala na ovolikim parama. Nije mala stvar.
Idući na redu Vladan. Još više da uzmemo
Idući na redu Vladan. Još više da uzmemo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
"Ovo će prema našim saznanjima biti jedan od najvećih izlaznih transfera u bh. nogometu ikada budući da će Sarajevo inkasirati više od 2 miliona KM kada se saberu i svi bonusi".
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO