RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Samo sto ti nisi najgluplji iskljucivo u Mostaru, nego i sire.
Vozdra
Vozdra
Pa vidiš da si zaostao I to dobro kakve veze ima ko kome daje sto maraka to ti svjetlio nekome I znas sprdao se covjek imaju videa slike sta su ti ostvaren koji **** ne zna te majka kuci ne niko te ne zna koji je tvoj obraza da pljujes po ljudima ako je to obraza **** te obraz tvoj.Koji je tvoj najveće uspijeh hajde da cujem a ovdje su fudbalske teme da cujem sta si ti ostvario u zivotu?Pa da mozes napisati ovdje bilo sta niko ne zna istinuSejoSexon je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:37Prvo seljacino da se taj sprdao bilo s kim ne bi sad gledao da mu neko da sto maraka da pojede nesto, druga stvar i opet ti kazem vise sam ja obisao zemalja nego sto ih on na karti zna naci..
I jos jedno, niko te ne zna, ovo ti je vrhunac gluposti, jel velicina da te neko poznaje, da neko prica o tebi, ja zivim svoj zivot, putujem hodam, ostvaren sam na sve nacine, pazim na sebe svoje ponasanje, na obraz.
Ako je tebi neko idol i velicina sve ok, ali ne nameci drugima bgt, posebno ako ne znas s kim pricas
U omladinskom pogonu vidiš da ne znas.Aca je tek dosao dana nikada bio nije dalje tamo su bili javim,panic,svinjar,kametovi koji je otisao neki dan,omanovic tipura dado pintul kuduzovic alen alendar I neki salcin znas nekoga od imena?Hahahhahah sram vas biloEspiritosanto je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:41Pa zar u omladinskom pogonu nisu Aca i Mrva,bio je Merza i Dasa pa su sad sa prvim timom.
Kametović dečko nije tu uopšte više.
Karabeg šef omladinskog pogona.
Ma dobro bilo sta da si drugo napisao cudilo bi me nemate odgovara **** vas kako hocu ali iskreno samo ne volim nepravdu a vi odgovara nemate...jbg malo mjesto mala pamet.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:42Samo sto ti nisi najgluplji iskljucivo u Mostaru, nego i sire.
Vozdra
Nisi mi odgovorio sinoć.Zemi10 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:48U omladinskom pogonu vidiš da ne znas.Aca je tek dosao dana nikada bio nije dalje tamo su bili javim,panic,svinjar,kametovi koji je otisao neki dan,omanovic tipura dado pintul kuduzovic alen alendar I neki salcin znas nekoga od imena?Hahahhahah sram vas biloEspiritosanto je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:41Pa zar u omladinskom pogonu nisu Aca i Mrva,bio je Merza i Dasa pa su sad sa prvim timom.
Možeš li ih nabrojati?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pa sto da ti odgovara ne znas ti ili?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:55Nisi mi odgovorio sinoć.Zemi10 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:48U omladinskom pogonu vidiš da ne znas.Aca je tek dosao dana nikada bio nije dalje tamo su bili javim,panic,svinjar,kametovi koji je otisao neki dan,omanovic tipura dado pintul kuduzovic alen alendar I neki salcin znas nekoga od imena?Hahahhahah sram vas biloEspiritosanto je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:41Pa zar u omladinskom pogonu nisu Aca i Mrva,bio je Merza i Dasa pa su sad sa prvim timom.
Možeš li ih nabrojati?
Ja imam neke u glavi, ali me interesuje jeko po tebi grobar kluba. Jer hvališ neke legende, pa da vidim jeko grobar. Interesuje me iskreno sta ti mislisZemi10 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:57Pa sto da ti odgovara ne znas ti ili?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:55Nisi mi odgovorio sinoć.Zemi10 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:48
U omladinskom pogonu vidiš da ne znas.Aca je tek dosao dana nikada bio nije dalje tamo su bili javim,panic,svinjar,kametovi koji je otisao neki dan,omanovic tipura dado pintul kuduzovic alen alendar I neki salcin znas nekoga od imena?Hahahhahah sram vas bilo
Možeš li ih nabrojati?
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
E cuj sprdao se sa Celsijem
Jest, zato su mu odmah otkupili ugovor.
Zemi je il Kadra il Vlada il Pika.
Mislim licno da je Pika.

Jest, zato su mu odmah otkupili ugovor.
Zemi je il Kadra il Vlada il Pika.
Mislim licno da je Pika.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Opet je nestao nakon pitanja jeko grobar kluba
Moj Kadra
Njemu je svak legenda, tu je problem
Moj Kadra
Njemu je svak legenda, tu je problem
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Tipični mostarski debil, filovan kafanskom pričom ostalih mostarskih debila i samoprozvanih legendi kluba, a ustvari najvećih go.vnara ikada i grobara Veleža koji su nam priredili najveće bruke u stojednoj godini postojanja. Guba.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Tuce i Kodro su meni zadnje legende kluba za mene.
Poslije njih mi nismo imali više legendi.
Poslije njih mi nismo imali više legendi.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Zemi10 ti si mrtvi retard
-
- Kontakt:
Pasing i dupli pas nasih zlatnih djecaka,IDE STARI!!
Ljubi Kadra
Ljubi Kadra
Evo sad cu tebi poceti pisati sta sam ostvario.Zemi10 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:44Pa vidiš da si zaostao I to dobro kakve veze ima ko kome daje sto maraka to ti svjetlio nekome I znas sprdao se covjek imaju videa slike sta su ti ostvaren koji **** ne zna te majka kuci ne niko te ne zna koji je tvoj obraza da pljujes po ljudima ako je to obraza **** te obraz tvoj.Koji je tvoj najveće uspijeh hajde da cujem a ovdje su fudbalske teme da cujem sta si ti ostvario u zivotu?Pa da mozes napisati ovdje bilo sta niko ne zna istinuSejoSexon je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:37Prvo seljacino da se taj sprdao bilo s kim ne bi sad gledao da mu neko da sto maraka da pojede nesto, druga stvar i opet ti kazem vise sam ja obisao zemalja nego sto ih on na karti zna naci..
I jos jedno, niko te ne zna, ovo ti je vrhunac gluposti, jel velicina da te neko poznaje, da neko prica o tebi, ja zivim svoj zivot, putujem hodam, ostvaren sam na sve nacine, pazim na sebe svoje ponasanje, na obraz.
Ako je tebi neko idol i velicina sve ok, ali ne nameci drugima bgt, posebno ako ne znas s kim pricas
Al evo tek da znas, da nije samo fudbalerska muka najveca, u stranim zemljama bez tate mame i slicno, samo znoj rad trud i vruca stolica, dovoljno da sad prestanem raditi mogao bi zivjeti.
Zivio
Ekipa, mogli bi malo smiriti doživljaje, zadnjih 5-6 strana ove teme izgleda stvarno užasno. Liga nam je počela, imamo dosta zdravih tema za raspravu. Neki su ljudi očigledno tu kako bi unijeli nemir i stvorili negativnu atmosferu oko kluba. Meni prvom nisu legle neke stvari, ali to je moj klub, klub koji ide naprijed i kojem treba podrška. Preporučujem da se provokacije ignorišu i da nastavimo sa kvalitetnom raspravom...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
- DzananMusa11
- Kontakt:
Zašto čačkaš mečku ?killafrommanilla je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:18A trener?DzananMusa11 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 14:07Zasto bih imao, nikad nisam bio zadovoljniji što se tiče igračkog kadra. Ništa me drugo ne zanima.nekoIzMostara je napisao/la: ↑08 avg 2023, 10:08
A ti nisi imao svojih prstiju u tome, bas tesko za povjerovati. Ili ipak jesi????![]()
![]()
![]()

aimar21 je napisao/la: ↑09 avg 2023, 07:04Ekipa, mogli bi malo smiriti doživljaje, zadnjih 5-6 strana ove teme izgleda stvarno užasno. Liga nam je počela, imamo dosta zdravih tema za raspravu. Neki su ljudi očigledno tu kako bi unijeli nemir i stvorili negativnu atmosferu oko kluba. Meni prvom nisu legle neke stvari, ali to je moj klub, klub koji ide naprijed i kojem treba podrška. Preporučujem da se provokacije ignorišu i da nastavimo sa kvalitetnom raspravom...

"jedno pitanje je samo ostalo..."
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Kakvih se ovdje gluposti napisalo. Ne znam sto pojedincima odgovarate, pravite smece od teme.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- crveniratnik
- Kontakt:
S kim igramo tu prijateljsku za vikend? Zna li se išta 

Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Je li to ono polufinale kad je Velež na krilima Šikala prošao dalje? Ma ja, sjećam se, nekim bezveze golom na domaćem terenu i nekom bezveze igrom na Grbavici.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 00:30Ja se sve slazem sa kolegom zemi10, uz poseban osvrt na trenutke kad nam je prognozirao ispadanje u kupu od zelje, pa ga nije bilo kad smo prosli, pa najavljivanje petarde ko god u finalu bude, pa Zeljkovic pojma nema, pa Laus ne valja Hajduku.. mogu ovako do ujutro![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.