FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Auuuuuuuuuu
E nisam se obradovao više ne pamtim, čuj 1.2 mil eura
Hvala i Dalu i Ibričiću, i sretno mu pa nek za 2 godine ode u Čelzi i donese nam još love, koliko god nas je nervirao na kraju smo ispoštovani.

E nisam se obradovao više ne pamtim, čuj 1.2 mil eura

Hvala i Dalu i Ibričiću, i sretno mu pa nek za 2 godine ode u Čelzi i donese nam još love, koliko god nas je nervirao na kraju smo ispoštovani.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sta je bilo saburli vikenda bilo je 
Ima li neko podatak da li smo ikada takmičarsku utakmicu pobijedili petkom? Znam da su mi uyebali vikend barem 15 puta

Ima li neko podatak da li smo ikada takmičarsku utakmicu pobijedili petkom? Znam da su mi uyebali vikend barem 15 puta
NEMA NAZAD
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ako ga ne otjeraju do oktobra 250k Bonus, do nove godine 500k

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Vidjet ćemo detalje, ne moraju bonusi nužno biti veliki. Očigledno su Turci zagrizli mamac, na preporuku Avdije.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hajde možemo li hvaliti našu djecu bar kad odlaze i donose novac?

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Jes da je iz 2019 al ljudi placaju fine novce.bordobijelisampion je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:59Plaćaju ovi Rizespori odštete često, ali uglavnom oko 200k-400k. Zadnji put da su skršili milion eurića je 2020 na Dilavera iz Dinama...

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Izvarase turke posteno. Ja bih njima dao ovu cifru samo da ode malo gova.nce.
Sad tek slijedi oporavak.
Sad tek slijedi oporavak.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- muhamedhulk
- Kontakt:
nerealne stvari se pisu oko dala, kao da je svaku zabijao-autogolove!
sretno momku i da prekuca u turskoj...a dvorske lude ce vec naci novu zrtvu i krticu u ekipi.
sretno momku i da prekuca u turskoj...a dvorske lude ce vec naci novu zrtvu i krticu u ekipi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nisam upratio to. Zapamtio sam ga je jer izgledao nesto kao Rahman na onim videima. Steta

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Sta je momak istrpio, a toliko ushićenja priredio u 10-tak zadnjih utakmica. Zar ima većeg poniženja od toga kad svako malo forumas- znalac piše "PISAJ ME DALE", a evo ih i POPISA.Riki10HZ je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:01Sretno Dal majstore! Ovi sto nikad lopte nisu sutnuli i sto pljuju sve sto je nase cim napravi prvu gresku ko da navijaju za Real Madrid pa ocekuju da predriblas osmoricu i skarcama dajes golove takvima je kazna samo sto su zivi. Mrze sve okolo sebe i samo sire negativu a veze o zivotu nemaju. Vjerovatno nikad nista u zivotu nisu nit ce postici. Steta je samo sto ce ovi kreteni mnogu djecu unistit svojim neznanjem i ponasanjem na tribinama al se nadam da i tome dodje kraj da im HZ ocita bukvicu! Gas majstore!
Biti navijač kluba i tako maltretirati momka je jadno. Pejovica, Sunjevarica , Zlatkovica, Bagarica, Dzafica , Oremusa, Melunovica pojedinci zaslužuju da gledaju, Pardon komentarisati na pdf.
Hvala momcino, sretno majstore i svaka čast na izdrzao pritisku od "navijaca". Nisi ti sebe izabrao kao projekt, a ni tvoj babo , nego neko ko je prepoznao kvalitet i evo i €. Nek se stide oni koji su te omalovazavali, pa i da nisi € donio bio si igrač Kluba kojeg neki i ja volimo. Gas momcino !!

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kazu prodali ga za profil na Mozzartu ima 200 free spinova 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- hordasDoboj
- Kontakt:
Sretno Dal
Nisam te nesto gotivio ali hvala za golove (asistencije su biel slucajne
) i ovaj keš. Nadam se da ces pocet raditi na sebi, sto zbog sebe, sto zbog nas jer talent je ocito tu.
SVI NA KOŠEVO! 11.08. 21h

Nisam te nesto gotivio ali hvala za golove (asistencije su biel slucajne

SVI NA KOŠEVO! 11.08. 21h
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.