FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

kenoHZ

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kenoHZ » 09 avg 2023, 12:56

JVVVST je napisao/la:
09 avg 2023, 12:40
bordobijeli je napisao/la:
09 avg 2023, 12:20
Moja zelja je da Dal, Šahinović, Buljubašić, Trako i slicni imaju veci vjetar u ledja od nas nego Vrancic, Avramovski, Ziljkic itd
Kad budu pruzali partije kao Vrancic, Avramovski, Ziljkic i imat ce ga!!

Niko njih ne kritikuje ZATO sto su nasi, nego zato sto ne znaju. Nebitno ko si odakle si, ako ne znas, kritikovaces se.
Kakve bolan partije Avramovskog i Vrancica? Ziljka na stranu, ali ova dvojica nisu ništa uradila koliko se ovdje dižu u zvijezde. Mario sigurica ali ništa aman, odnosno ne pravi razliku na terenu što bi trebao obzirom na karijeru, Avram najveća zvijezda i najbolji igrač a ono 2 gola i asistencija.
Ima nas što gledamo svaku utakmicu, tako da ovaj nonsens ne mogu da ne komentarišem. Avram će sad imati punu slobodu pa ćemo vidjeti koliko može, volio bi da bude 20 golova i 20 asistencija, ali realno 10% mojih želja neće ostvariti.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 avg 2023, 13:01

JVVVST je napisao/la:
Moja zelja je da Dal, Šahinović, Buljubašić, Trako i slicni imaju veci vjetar u ledja od nas nego Vrancic, Avramovski, Ziljkic itd

Niko njih ne kritikuje ZATO sto su nasi, nego zato sto ne znaju. Nebitno ko si odakle si, ako ne znas, kritikovaces se.
Avramovski je u Sarajevu do sad pokazao sta?
Osporavani Dal, za njega je Pape licno.
Vrancic? Koga je on to jos zadovoljio? Apsulutno razocarenje. Vise od prosjeka, pokazao nista nije. Ono sto je on do sad odigrao, mogao je i bilo kojo prosjecni igrac iz ove lige. Ocito je radi cega je iz Rijeke otjeran.
Pojedinima je bitno samo "ime" i to su sve zavrsava.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 09 avg 2023, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 09 avg 2023, 13:03

Shategabri je napisao/la:
09 avg 2023, 12:09
09 avg 2023, 12:06
09 avg 2023, 11:42

Ma te cifre 250-350 k su mizerija u svijetu fudbala.
To je i za standarde PL BiH nikakva lova.

Pa ni Avramovski ti nije neki primjer.
Doveo si ga kao slobodnog igrača bez kluba.
Ništa platio, sad bi da uzmeš milion. Uzećeš šipak.
Nije Avramovski jedini, Sušić, Vrancic, Lazic, Balta, Crepulja takve igrace jednostavno ne mozes prodati, to je tako. Zato treba imati razumijevanja i dati podrsku kad igraju Dal, Buljubašić, Šahinović, Mulalic itd .
Naveo si sve igrače koje smo doveli u free transferima. Šta bi ti za njih?

Dal je otišao dalje, bio u Liverpoolu, ok, jasno da su u pitanju veze a ne zasluge.
Za ovu trojicu se slažem, apsolutno.
Pa i za Dala u povratku, al brte, džabe je njemu davati podršku kad je on u nekakvim oblacima, kad se zaigro ko da je Maradona lično.
Na stranu korist FKS od transfera, ovo nije dobar transfer za njega. Ne u smislu razvoja karijere.
Samo da ne bude zabune, i Dala smo doveli u free transferu, pa izgleda da donosi milion(e)😀

A i ja mislim da ovo nije dobar izbor za njega, pretpostavljam da ovaj tim ispada iz lige Ove sezone.

Gledam im vrijednost tima, malo jaci od naseg
FKS❤️1946

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 09 avg 2023, 13:05

Evander je napisao/la:
09 avg 2023, 13:01
JVVVST je napisao/la:

Vrancic? Koga je on to jos zadovoljio? Apsulutno razocarenje. Vise od prosjeka, pokazao nista nije. Ono sto je on do sad odigrao, mogao je i bilo kojo prosjecni igrac iz ove lige. Ocito je radi cega je iz Rijeke otjeran.
Haj se kani fudbala malo
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 avg 2023, 13:05

Chony533 je napisao/la:
09 avg 2023, 13:05
Evander je napisao/la:
JVVVST je napisao/la:

Haj se kani fudbala malo
Hvala na argumentovanoj raspravi :kafa:

Uinatsvima
Kontakt:

Post Postao/la Uinatsvima » 09 avg 2023, 13:07

Ko li će sada kapitensku zadužiti kad ziljkic ne bude igrao, renan , kyeremech? Ako nista sexy bismo izgledali
NO FEAR

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 09 avg 2023, 13:07

djokica je napisao/la:
09 avg 2023, 13:03
09 avg 2023, 12:09
09 avg 2023, 12:06

Nije Avramovski jedini, Sušić, Vrancic, Lazic, Balta, Crepulja takve igrace jednostavno ne mozes prodati, to je tako. Zato treba imati razumijevanja i dati podrsku kad igraju Dal, Buljubašić, Šahinović, Mulalic itd .
Naveo si sve igrače koje smo doveli u free transferima. Šta bi ti za njih?

Dal je otišao dalje, bio u Liverpoolu, ok, jasno da su u pitanju veze a ne zasluge.
Za ovu trojicu se slažem, apsolutno.
Pa i za Dala u povratku, al brte, džabe je njemu davati podršku kad je on u nekakvim oblacima, kad se zaigro ko da je Maradona lično.
Na stranu korist FKS od transfera, ovo nije dobar transfer za njega. Ne u smislu razvoja karijere.
Samo da ne bude zabune, i Dala smo doveli u free transferu, pa izgleda da donosi milion(e)😀

A i ja mislim da ovo nije dobar izbor za njega, pretpostavljam da ovaj tim ispada iz lige Ove sezone.

Gledam im vrijednost tima, malo jaci od naseg
Tačno, i to je izuzetak.
Njegov adut su svakako godine. Većina pomenutih su iskusnjare koje i nemaju realno kud.
On ako sredi glavu (i uspije pobjeći iz turske lige), bude nešto od njega.
Koševo Zapad

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 09 avg 2023, 13:08

Žao mi je što većina na forumu ima ovako djetinjasto razmišljanje, ali hajde.

Želje su svima uslišene, svi koji su pljuvani i osporavani su otišli. Dobili smo sportskog direktora, mladog i modernog trenera. Mirvić i sam potvrdio da nastavlja sa ovim projektom i da ima velike ambicije. Zato odmorite malo, na utakmici dajte da pružimo punu podršku i da se malo okanemo konstantne pljuvačine po našim igračima i stručnom stožeru.

Treba strpljenja i za Traku, Buljubašića, poteze viška koje ima Ziljkić, bit će nervoze i zbog administrativnih problema, ali hajde da jednom budemo ujedinjeni i da podržavamo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 09 avg 2023, 13:09

Evander je napisao/la:
JVVVST je napisao/la:

Nije ni mogao pokazati bilo šta jer je Pape lično morao igrati. A za njega je Avram Iniesta.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 09 avg 2023, 13:10

Ne vidim poentu u tome da se više komentariše Dal. Otišao je, nek mu je sa srećom i tačka.

Isto važi i za vađenje nekih postova da se ko biva dokaže ko je u pravu. Kome je to relevantno ili mu pričinjava zadovoljstvo, stvarno ima većih problema u životu od bilo čega šta se dešava u Sarajevu.

Učinite si uslugu i naučite ići dalje.
The saddest thing in life is wasted talent.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 09 avg 2023, 13:16

napoleon72 je napisao/la:
09 avg 2023, 11:15
Bosniak10 je napisao/la:
09 avg 2023, 11:00
09 avg 2023, 10:58
Ako je istina da je milionski transfer onda ima opravdanje za svaku minutu sto je odigrao.
Koga god ovaj forum proglasi panjem on napravi dobar transfer Dal, Dizdarevic, Sabanovic, Pidro a dok ove neke koje kujemo u zvijezde uglavnom propadnu ko kauč i mogu prestati igrati ili u palestinsku ligu otici.
"To je fenomen u našoj zemlji. Fascinantno je da je ovdje samo bitno da si stranac i odmah ćeš biti odlično prihvaćen i velika si zvijezda. Domaći igrači su prvi na udaru. Bio sam npr. u FK Sarajevo to ja, a sada je Dal Varešanović. Dal je za mene među najboljim igračima, a i dijete je kluba i zaslužuje najveću podršku, taman da je i najgori. Evo, nabrojite mi ove strance, koji je bolji od Dala? Pokazali su veliko ništa, veliko ništa. Kod nas ide to tako da je Dal dijete grada i njega onda kao mogu maltretirati. To mene boli. Ja sam svugdje bio stranac, znam kako je to vani. Uvijek te gledaju kao stranca, moraš mnogo toga napraviti da te prihvate... Kod nas je to pomalo i bolesno. Donesete pasoš Brazila i vi ste Ronaldo iz najboljih dana. Znamo svi da će ti stranci prvom prilikom otići iz kluba, ali takav smo narod".
Kaze Suljic, najgori igrac sezone 22/23.
Dijete nase aman, kapiten koji ne zna aut izvest
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 avg 2023, 13:18

GangEvil je napisao/la:
09 avg 2023, 13:09
Evander je napisao/la:
JVVVST je napisao/la:

Nije ni mogao pokazati bilo šta jer je Pape lično morao igrati. A za njega je Avram Iniesta.
Koliko dugo je on vec u Sarajevu? Eto, bas radi nekog drugog igraca on je do sad pokazao apsulutno nista, a ne radi sebe samog. Ovako cemo izlike o njemu slusati, sve dok ne ode iz kluba.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 09 avg 2023, 13:25

Evander je napisao/la:
09 avg 2023, 13:18
GangEvil je napisao/la:
09 avg 2023, 13:09
Evander je napisao/la:

Koliko dugo je on vec u Sarajevu? Eto, bas radi nekog drugog igraca on je do sad pokazao apsulutno nista, a ne radi sebe samog. Ovako cemo izlike o njemu slusati, sve dok ne ode iz kluba.
Godinu i po. Pa frajer kad je igrao pokazao je zasto je dosao. Onda je dugo bio povrijedjen. I taman kad se vratio morao je na tribine zbog projekta kluba, a on stranac. Tako da me zanima kad je mogao pokazati to sto si ti i tebi slicni zelio vidjeti?

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 09 avg 2023, 13:28

Eh sad konacno nakon godinu i po mozemo uzivati u bravurama najboljeg makedonskog igraca ikada nakon Gorana Pandeva.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 09 avg 2023, 13:31

Otišli su Mirza, Ayla, Dal..Došao trener sa novim licima u stručni štab.
Sve su nam želje ispunjene. Sad ili nikad...IDEMO JAKO!!!
Puno povjerenje MIrviću, dovedi koga hoćeš, otjeraj koga hoćeš, samo želimo rezultat.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2023, 13:33

09 avg 2023, 12:52
JVVVST je napisao/la:

Znaju itekako samo su mladi i treba im podrsku dati a jedino na njima moze klub zaraditi. A dalo bi se pricati i o ucinku i zalaganju pa i partijama koje pruzaju Avramovski, Ziljkic, Vrancic

:clap: :clap: :clap: :clap:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 09 avg 2023, 13:33

Aj zivi bili pa vidjeli. Ali opet ce biti, ili povrijedjen ili zamjena nekom igracu, dok ne ode iz kluba.
Pojedinim igracima ce se sve uvijek prastati i naci opravdanje, dok ce neki dugi biti uvijek krivi za sve, ma kako odigrali.
Plus, Vrancic. Je li on imao priliku da pokaze sta zna? Je li neko zadovoljan sa onim sto on priza na terenu?
Pa i protiv Torpeda, jedini Ziljkic je licio na igraca. Vrancicu je ona njihova osmica, pokazala kako se igra fudbal. Avramovski usao, bolje i da nije. A da, za to je kriv Varesanovic....

Ali, hajmo mi hvaliti ove sto dodju kao lafo zvijezde, a ne odigraju nista, a drvlje i kamenje cemo po ovoj domacoj djeci.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 09 avg 2023, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 avg 2023, 13:35

Kako je lijepo kad vise covjek ne mora gledati Mirzu,Seferovica,Repuha,Obucu itd itd....neka ih medju navijacima,tu im je mjesto.

Treba biti realan,trenutno ni Vrancic a Bgm ni Avramovski ne pokazuju nesto sto bi pokazalo da su igrali u mnogo jacim ligama.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 avg 2023, 13:37

Hoce Evander da Vrancic svaku utakmicu pređe 4 igrača s centra i zabije pod precku, nema on kad analizirati tacne pasove, kretanje, kreiranje šansi saigracima...

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 09 avg 2023, 13:38

Iz prve ruke ,avram nema tako veliku platu.
Ja bih da se zahvalim raji na forumu koji smatraju da je avram bolji igrac od dala, ne ubjedjujte se sa dalašima, njihov je argument da vrancic i avram nisu pokazali nista. Vjerovatno da avram i vrancic dadnu po 15+ golova godisnje tad bi bili od dala.

O Traki je fkt smijenso pricati, mlad igrac a najjace sto moze je prvom do sebe ili golmanu vratiti. Frajer nema petlje za vise.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Rajvosa4ever, Vanja8 i 27 gostiju.