Ma Mirva nece pricati.ispod 2 mil €.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 avg 2023, 14:56Za Renana očekujem rekordnu cifru. Ispod 1.5 miliona eura je baš malo, momak prekucava igricu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma Mirva nece pricati.ispod 2 mil €.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 avg 2023, 14:56Za Renana očekujem rekordnu cifru. Ispod 1.5 miliona eura je baš malo, momak prekucava igricu.
Malo je 6 miliona, ne vjerujem da ce ici ispod 9,10 mil. Mlad je i golman je, golman je najbolja dugorocna investicija
Rakow trazi 6 mil.boki86 je napisao/la: ↑09 avg 2023, 15:02Malo je 6 miliona, ne vjerujem da ce ici ispod 9,10 mil. Mlad je i golman je, golman je najbolja dugorocna investicija
Kad se budu igrale grupe nečega, bez tog neće sigurno. Sljedeći transfer FK Sarajeva*.
Ziljkić protiv Torpeda ličio na igrača? Šta si ti gledao?Evander je napisao/la: ↑09 avg 2023, 13:33Aj zivi bili pa vidjeli. Ali opet ce biti, ili povrijedjen ili zamjena nekom igracu, dok ne ode iz kluba.
Pojedinim igracima ce se sve uvijek prastati i naci opravdanje, dok ce neki dugi biti uvijek krivi za sve, ma kako odigrali.
Plus, Vrancic. Je li on imao priliku da pokaze sta zna? Je li neko zadovoljan sa onim sto on priza na terenu?
Pa i protiv Torpeda, jedini Ziljkic je licio na igraca. Vrancicu je ona njihova osmica, pokazala kako se igra fudbal. Avramovski usao, bolje i da nije. A da, za to je kriv Varesanovic....
Ali, hajmo mi hvaliti ove sto dodju kao lafo zvijezde, a ne odigraju nista, a drvlje i kamenje cemo po ovoj domacoj djeci.
Jest glupa cifra.Ali ce tesko prodati igraca za 10 mil iz Poljske lige.Ljudi iz uprave Rakowa su rekli 6 miliona trazimo.Toliko su Leverkusenu rekli,Benfici...evo sad i Celti.bordobijelisampion je napisao/la: ↑09 avg 2023, 15:15Pusti ovog Aliia bolan, frajer koliko lupa zasluzuje ban.
6mio smijesna cifra.
Svaka čast, bravo. Generalno si jedan od rijetkih čije postove s užitkom čitam i jedan od rijetkih koji se razumije u fudbal.napoleon72 je napisao/la: ↑09 avg 2023, 13:55Vrancic je zrtva sistema i taktike, ne mozes takvog igraca sparit sa Baltom u sredini i Dalom ispred i ocekivat neki boom. I ovako kontrolise igru fenomenalno i jedini je igrac koji smireno igra s loptom.
Mi smo zadnjih godina potrosili dvije potencijalno jako dobre osmice - Kapica i TSSa. Plus Mustafic iz Akademije, Tarik Ramic i ovaj Mustafic sad. I evo Vrancic. A tako cemo potrosit i Buljubasica i Nurkovica. Kod nas su svi izgledali/izgledaju kao sline bez ucinka. A sto? Zato sto imaju jednog partnera u veznom redu a to je obicno tromi razbijac s tehnikom na vi (Mustafic cak zavaljen s Gavricem i Velkoskim). TSS igrao sa indolentnim Pejovicem i Djokanovicem koji je tad bio van forme, Kapic prvo sa Stanojevicem a kasnije sa Palicem ili Djokanovicem (nije trom al je te sezone bio ocajan s loptom), Vrancic sad s Baltom. Najblizi primjer iz evropskog fudbala je Eriksen, frajer koji je do dolaska u United bio konstantno prijetnja po protivnicki gol. Od dolaska u United ne znam da li je zabio dva gola i upisao 5-6 asistencija, jer igra u 4231 i predaleko od gola. Pruza dobre partije al statisticki nevidljiv. Vrancic uradi svoj dio posla al ga trenutno iskoristavamo 60%, ako i toliko.
Kralju moj pregledaj si postove qurca nisi uboAlii je napisao/la: ↑09 avg 2023, 15:28Jest glupa cifra.Ali ce tesko prodati igraca za 10 mil iz Poljske lige.Ljudi iz uprave Rakowa su rekli 6 miliona trazimo.Toliko su Leverkusenu rekli,Benfici...evo sad i Celti.bordobijelisampion je napisao/la: ↑09 avg 2023, 15:15Pusti ovog Aliia bolan, frajer koliko lupa zasluzuje ban.
6mio smijesna cifra.
Za tvoj info prije sto komentarises nesto barem pogledaj je li istina.![]()
Nit ko lupeta, nit ko laze, cijena je tacna. Bilo je vec ponuda za Dala po 700, 800 milja eura koje su odbijene.LegendKiller je napisao/la: ↑09 avg 2023, 15:47"Ako je vjerovati pričama koje kruže sarajevskim kuloarima na račun FK Sarajevo bi iz Turske trebalo leći oko milion eura ne računajući bonuse".
ako ovako nastave kružiti priče po sarajevskim kuloarima naplatiti ćemo više nego Dinamo za Modrića. Nije mi jasno kako njegov menadžer i familija ne skontaju da ovim ovakvim lupetanjem pa i laganjem, svega oko momka, najviše štete njemu. Em taj Rize nikad nije platio nikoga milion eura, još lafo plus bonusi, em Dal ne vrijedi toliko. Mi ako dobijemo pola miliona u KM, ovo će biti odlučan posao.
LegendKiller je napisao/la: ↑09 avg 2023, 15:47"Ako je vjerovati pričama koje kruže sarajevskim kuloarima na račun FK Sarajevo bi iz Turske trebalo leći oko milion eura ne računajući bonuse".
ako ovako nastave kružiti priče po sarajevskim kuloarima naplatiti ćemo više nego Dinamo za Modrića. Nije mi jasno kako njegov menadžer i familija ne skontaju da ovim ovakvim lupetanjem pa i laganjem, svega oko momka, najviše štete njemu. Em taj Rize nikad nije platio nikoga milion eura, još lafo plus bonusi, em Dal ne vrijedi toliko. Mi ako dobijemo pola miliona u KM, ovo će biti odlučan posao.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, WeekendOffender i 36 gostiju.