FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 09 avg 2023, 16:08

tako jeeeeeeeee

Ako ovaj kiklop tako kaze, rizespor je milijarderski klub i novac lijeze ko sutra
NEMA NAZAD

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 avg 2023, 16:14

Imat ce Bochum i Lens kad da se kaju kao Dinamo i Liverpool! Pojedini kontali bit ce zamjena za Opendu, kad ono ode da jadnog Ogün Özciceka tjera da trci za njega dok projekat mlatara rucicama.

Radujte se pitari i svi na Kosevo!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 09 avg 2023, 16:19

Pa Husara fala ti što si me blokirao. Čovjek koji samo sa Turcima i radi. Eventualno Kazahstanci koji. Dok on piskara znači da je sve urađeno kako treba. Ali, činjenica da su Turci spori sa isplatom. No, ima FIFA i tužba.

Koliko se može skontat od ovih informacija, 1,2 miliona € je cijeli posao, sad koja je formula podjele novca. No, svakako po primjeru Kovačevića vidimo da ovi procenti mogu donijeti puno. Dalu, neka je sretno, ima kvaliteta, neka se maksimalno razvije.

Kad će taj petak dagadagada.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 avg 2023, 16:25

Avramovski vranjes ziljkic rogic serbedzic NISU nista vise pokazali od Dala.. RENEE jeste bolji al posteno receno 175 k€ je placeno obestecenje sigurno ima 5x vecu platu od dala i starije od dala 5 godina, sto je vrlo vazno navest jer igrac sa 26 godina je u najboljim godinama za fudbal jacina iskustvo sve sto ide uz to..

Dalu je dosta sjebana karijera dosad jer nije imao trenera koji ce ga nabrijat psihicki spremit pred svaku utakmicu. Podkrepicu ovo ovim argumentima, MOTIVA; kad je prvi put dobio sansu cinimi se protiv krupe il je radnik bio kad je dao go i malo posle toga se povrijedio

Dati u svakoj sezoni 2 gola izvuc penal asistirat protiv zrinjskog zelje borca sb to nije poslo benki rahmanovicu ahmetovicu za nogom

On je dao go i torpedu

Njega su **** male utakmice jer ga treneri nisu mogli znali(protiv zrinjskig sb zelje borca netreba ti trener za hajc te utakmice same od sebe dizu taj naboj) dic psihicki da on pruza iste igre kao u derbima

Nemoze bit koinsidencija

2 gola zrinjskom asistencija
2 gola zelju penal
Sb 2 gola
Borcu 2 gola
Velezu 2 gola asistencija

0 golova leotaru
0 golova 0 asistencija
Posusje 00

I svi golovi su bili koji su prlamali ili direktno dinijeli bodeve, osim onda kad nas je zrinjski raznio 4:1 a i tad je dao go kod 00

Ja stvarno imam velka ocekuvanja od Dala u turskoj..al mi je drago sto je otiso jer u ovom ambijentu i trenutku je najbolja stvar i za nas a i za njega..

Avramovski je tu 1,5 gidinu odigrao je 20 tak utakmica ako je igracina trebao bi u ovih 20 utakmica (prvestvo 18 i kup 2) da pokaze to, jer dovoljno je dugo tu imao je vremena da se prvikne uigra.. ako nebude imao 3 gola i 5 asistencija bar onda prica o dalu kao ne igracu pada u vodu

Vrancic sa svoim iskustvom platom jacina lige (sloga) i bez obzira sto je trener bio los treba da ima bar 5 pred asistencija i 2 gola, jer ipak igraci koji igraju sanjim i igraci koji igraju protiv njega (posebno igraci igmana sloge slobode leotara) nisu nesto sto bi trebalo da amnestira njega da nema nijednu asistenciju u 15-20 utakmica u pl bh da nijedan slobodan udarac nije izveo bar u precku statuvu da je pogodio itd

Ali sad treba dat podrsku klubu i svakom igracu koji igra bio na klupi ili u prvih 11, netreba gledat isvetncki u vidu eto otiso je Dal sta je ovaj sta je onaj.. GURAT PODRZAVAT KLUB NESMIJEMO SE CJEPAT i da svaka grupa od 5 ljudi ima svij opravac. NAS SMJER PRAVAC TREBA BUT STABILAN JAK SAMPIONSKI FK SARAJEVO koje ce igrat grupu lp za 3-5 goduna i svi treba da upremo u tom pravcu
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 09 avg 2023, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 09 avg 2023, 16:28

Husara je najodvratniji lik u fudbalu. Ali ima istine u ovome što govori
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 avg 2023, 16:44

Turci pišu 1,2 plus 15 %

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 09 avg 2023, 16:49

Moj Zeljkoviću. :mrgreen:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 09 avg 2023, 16:53

Ma ove cifre sto se pisu mogu samo biti neki Tal Varesanovic..
Bahati, bahati Željkan!
1946

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 avg 2023, 17:02

Ide trenerka u sorc ZIVOTOM ❤️

slika
NEMA NAZAD

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 09 avg 2023, 17:08

FCUM je napisao/la:
09 avg 2023, 16:28
Husara je najodvratniji lik u fudbalu. Ali ima istine u ovome što govori
Ma lik je više pisao o tamo nekom Konjasporu neg o ovom klubu mislim i nije me neka briga hocel platit i kad ce valjda u klubu imaju ljudi zaduzeni za to.
Ali ako vec hoces da crnjacis i podsmijavas onda napises ljepo Rize nije patio tom igracu/klubu toliko i toliko ostali su duzni toliko i toliko imaju procesa pred uefom toliko i toliko kaznjeni su toliko i toliko......itd.
Ovako si samo jedna ubleha koja valja gluposti pisati negativno o svemu sto drugi rade tj gdje ti nemas koristi i misliti da si bitan jer dosta ljudi procita a niko to nejjebe 1%.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 avg 2023, 17:09

Surreal je napisao/la:
08 avg 2023, 22:36
Mirza otišao.
Ayla otišla.
Dal otišao.
Husref nije blizu ekipe.

Koga sada kritikovati, kome majke psovati? Pa spast će nam aktivnost na temi :(
Mozda Traku i Durakovica :(

Surreal je napisao/la:
13 jul 2023, 20:37
de Trako umri vise i haver mu Durakovic
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 09 avg 2023, 17:13

guadalupe je napisao/la:
09 avg 2023, 14:42
Dal je pitar od glave do pete i svu srecu mu zelim u daljoj karijeri, ali mislim da je ovo najbolji moguci potez i za klub i za njega.
Evo jednostavno i tacno.
Zar je tesko navijucu FKS danas ili bar deklarisanom navijacu napisati evo ovako nesto nego blatiti i omalovazavati momka i dalje?
Za mene su to samo idioti koji ovdje bezveze piskaraju.
Sarajeva ovima nisu vidjeli. Cak mole Boga da je manje para uzeto da mogu pljuvati i dalje i da sutra nista ne pokaze u Turskoj.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 09 avg 2023, 17:13

E jesmo preveslali ove pacijente iz Rizespora, ne mogu vjerovati :rol:

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 09 avg 2023, 17:15

slika

Ured za izdavanje radnih dozvola u BiH :kafa:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 avg 2023, 17:17

Lucas je napisao/la:
09 avg 2023, 17:13
E jesmo preveslali ove pacijente iz Rizespora, ne mogu vjerovati :rol:
E poslije Mustafica ovo je najsmjesniji nas transfer
NEMA NAZAD

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2023, 17:17

Mi Pitari prvo trebamo naučiti značenje riječi ISTRPITI MLADOG IGRACA.

Ako igrač zabija svaku utakmicu, ako golman odbrani penal i skine dva zicera, ako stoper odigra besprijekorno, ako bekovi imaju asis./utakmici, ONDA NEMAS ŠTA TRPITI .
No rijetkost je to, onda je to Mesi na tim pozicijama.
Imaju stručni ljudi koji su plaćeni da to znaju (treneri). Ono što mi trebamo znati jeste ispostovati odluku trenera i ohrabrivati mladiće kad griješe, a kad zabiju gol,odbrane penal možete im psovati i zviždati do mile volje. :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 09 avg 2023, 17:31

Ismir sa svojim partnerima dnevno obrne što stari reketar husara ni izgovorit ne zna I ono ce da prica ko koliko para ima
NEMA NAZAD

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 avg 2023, 17:32

Učinci Avramovskog i Vrancica ne mogu u istu rečenicu. Vrančić je ono sto su bili Jajalo, Benko,Delać. ..
Avram i Crepulja su otprilike isti. Sezonu ih nema i onda pred kraj ugovora proigraju i traže inekciju više, jer znaju da ne igrati zadnja 3 mjeseca znaci gašenje karijere. Obojica pomenutih da su zdravi bili,ne bi Balkan pogledali, a kamo li FKS.

Gore od Avrama i Crepulje su igraci tipa"ljudine, vole FKS, uvjek me pozdrave u Ferhadiji, zovu humanitarni broj 17***. E ti su najgori i uglavnom iz ex Ju. To je samo moje mišljenje. Dozovite se djeco.

Zeljkovic najjače pojačanje, a niko ga ne hvali. Akademaca nema ko da hvali :urnebes: :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Cattivo
Kontakt:

Post Postao/la Cattivo » 09 avg 2023, 17:36

Ne sjećam se da je neki naš igrač u ovolikoj mjeri bio osporavan. Nositi se sa time cijeli svoj boravak u klubu u njegovoj životnoj dobi, a pri tom igrati sasvim solidno u ekipi koja je sve samo ne dobra i koja je u tom periodu doživjela 3-4 velike rekonstrukcije, je kvalitet sam po sebi. Najgore mi je što će pojedinci sada reći "kakav ba pritisak igraš lopte i imaš ogromnu platu" a isti ti šnjure ne bi znali zavezat da im šef diše za vratom, kamo li da im par hiljada ljudi **** sve redom za svaki potez. Kako je igrao i kakav je talenat, mnogo stručnijih ljudi od nas svih je prepoznalo a to potvrđuje i transfer preko 1mil € plus bonusi.

Dežurni hejteri i dalje žive u svojim zabludama i nije im jasno kako igrač koji ne zaslužuje ništa više od klupe/tribina može otići u TOP 10 ligu za milionsku odštetu (iz 40 i neke lige čini mi se) - mora da je neka kvaka, prevara, tal... Ja bih se iskreno zapitao o sebi kao navijaču i mojoj ljubavi prema klubu da po bilo kojem osnovu se slažem sa Husarićem i sličnim.

Hvala ti Dal i sretno.
EDIT:
Samozdravlje je napisao/la:
09 avg 2023, 17:32
Učinci Avramovskog i Vrancica ne mogu u istu rečenicu. Vrančić je ono sto su bili Jajalo, Benko,Delać. ..
Avram i Crepulja su otprilike isti. Sezonu ih nema i onda pred kraj ugovora proigraju i traže inekciju više, jer znaju da ne igrati zadnja 3 mjeseca znaci gašenje karijere. Obojica pomenutih da su zdravi bili,ne bi Balkan pogledali, a kamo li FKS.

Gore od Avrama i Crepulje su igraci tipa"ljudine, vole FKS, uvjek me pozdrave u Ferhadiji, zovu humanitarni broj 17***. E ti su najgori i uglavnom iz ex Ju. To je samo moje mišljenje. Dozovite se djeco.

Zeljkovic najjače pojačanje, a niko ga ne hvali. Akademaca nema ko da hvali :urnebes: :bih:
100%

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 09 avg 2023, 17:39

Vezni red, Balta, Vrancic, Avramovski pokretno ko Passat 1,9 krljo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, Dave, FRANK RIBERY, keli, OzmoodPinglewood i 53 gosta.