Jao Roque, Yamal i Ansumessilla je napisao/la: ↑09 avg 2023, 11:02Izgleda uspjeli su povuci novu ekonomsku polugu. Prodano je 49% Barca Studiosa kompaniji iz Meksika za 180 miliona. Liga je odobrila polugu, tako da bi to trebalo rijesiti pitanje registracija.
Roque bi mogao vec sada doci buduci da su eliminisani iz Cope.
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Zaboravih napomenuti. Nije u pitanju nikakva nova poluga, vec rjesavanje problema sa postojecom. Kompanije koje su prosle godine kupile udio Barca Studiosa nisu ispostovale rokove, tako da je to stvorilo dodatni 'minus' jer su sredstva vec bila uracunata. Pisalo se o tome vec.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- NisamInSajder
- Kontakt:
A zašto ikako dovodiš Romeua kao eto 4-5 opciju. A duplo bolje igrače imaš u ekipi već. Imaš i Casada, i on bi mogao u manjim utakmicama raditi isto što i Romeu, a napredovao bi za razliku Romeua.let3 je napisao/la: ↑08 avg 2023, 23:27Barca nema para za ozbiljnije igrace, to se treba shvatiti.
Sjetimo se kako je islo sa zamjenom za Busija.
Xavi je prvo trazio Kimicha - ne može, pa je tražio Zubimendija - ne može, pa onda Amrabata - ne može ni on.
I na kraju mu doveli Romeua za 3,4 miliona da zakrpi tu poziciju. Eto, toliko su mogli platiti novog DMF. Cijenkaju se oko Fresnede iz drugoligaša Valjadolida, ne mogu platiti 15 miliona otkupapa ne mogu da registriju ni ove sto su doveli besplatno, Gundogana i Iniga.
To je trenutno stanje Barce i njene kupovne moci. Sve se dalo na novi stadion i novu dvoranu.
Doveden je Romeu za sicu, da bude neki ball winner, da odradi sezonu-dvije, da zakrpi tu poziciju i to je to. On moze biti samo pozitivno iznenađenje.
Prenosio sam ja to poodavno. No, eto prozivan bio, kao i to da tekst nije istinit.messilla je napisao/la: ↑09 avg 2023, 11:13Zaboravih napomenuti. Nije u pitanju nikakva nova poluga, vec rjesavanje problema sa postojecom. Kompanije koje su prosle godine kupile udio Barca Studiosa nisu ispostovale rokove, tako da je to stvorilo dodatni 'minus' jer su sredstva vec bila uracunata. Pisalo se o tome vec.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Dobro da je gosn Čavi tražio Kimmicha, sreća pa su samo pare u pitanju, inače bi on sutra došo u Barkelonu da može
-
TheWeekndXO
- Kontakt:
Lewi je odlazak u Barcelonu došo ko Ronaldu Saudijska Arabija ili Messiju MLS, malo posla, a para laka
- Shategabri
- Kontakt:
Nije La Liga samo Barsa, čuj dolazak u Barselonu ko Saudijska Arabija, pa unazad 10 godina Bayern dobija po tamburi od Reala, Atletica, Villareala.
Koševo Zapad
A vama je dosao kao so na ranu, jos vas peru kompleksi radi toga, jer vas je hladno odhebao. Haloooo prosla godina dana, predjite preko toga.
I naravno da bi i Kimmich pjeske dosao u Barcelonu, Real.... Nema sigurno ambicije ifrati u odronu od Bundeslige do kraja karijere. Aj se vi uhvatite Totenhema i spremajte 140 miliona za Kejna. Samo pazite, ako ga kojim slucajem i dovedete, da ga ne budete tjerali kao Maena sto ste ovo ljeto
I naravno da bi i Kimmich pjeske dosao u Barcelonu, Real.... Nema sigurno ambicije ifrati u odronu od Bundeslige do kraja karijere. Aj se vi uhvatite Totenhema i spremajte 140 miliona za Kejna. Samo pazite, ako ga kojim slucajem i dovedete, da ga ne budete tjerali kao Maena sto ste ovo ljeto
Slažem se, došao bi Kimmich i pješke u Barcelonu, al da vam donese porciju Mullerove konjske sperme
Definitivno najzaostalija ekipa na cijelom forumu.
Zar je toiko dosadno i nezanimljivo na temi molera, da se moraju i ovdje nametati da ih neko primjeti, pisati o konjskoj spermi, šta sve ne.
Zar je toiko dosadno i nezanimljivo na temi molera, da se moraju i ovdje nametati da ih neko primjeti, pisati o konjskoj spermi, šta sve ne.
- jasonstatham
- Kontakt:
Dobar prijedlog. Ako ovako nastavi, neminovno.
Sinoć je zaista pokazao da ima talenta. Nadam se samo da mu neće udariti u glavi i da neće pregoriti.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ponesi te si tu spermu na baustelu, sa koje ste dosli na godisnji ovdje, pa se raspisali po forumu. Nema vece seljadije i papaka, od navijaca Bayerna na Balkanu.
- jasonstatham
- Kontakt:
Zamoliću kolege da ne citiraju kobasičara. Njegov odraz kulture i mišljenja mi je na foe. Evidentno s razlogom.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Yamal ima mjesta u ovoj ekipi, bez obzira na godine.jasonstatham je napisao/la: ↑09 avg 2023, 12:33Dobar prijedlog. Ako ovako nastavi, neminovno.
Sinoć je zaista pokazao da ima talenta. Nadam se samo da mu neće udariti u glavi i da neće pregoriti.
Gaviju je vraćena šestica. Ferran je uzeo sedmicu, a Raphinha 11ku.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne mogu registrovati ove sto su dzabe doveli a oni bi Kimmicha
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Skupa ili ne Kimich bi pjeske dosao iz Minhena da ga Barcelona zeli kao i 90% nogometasa njemackog projekta, u kakvom god sranju Barcelona bila uvijek ce biti pozeljnija destinacija od Bayerna, to sto je vama tesko to priznati je druga stvar.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ovi ce dovest Neymara 1000 %

Šuti, jezik pregrizo
Ma ne vjerujem da su tolike budale. To Romero baca svoje bombe
- NisamInSajder
- Kontakt:
Treba neko i dresove prodat. Pogotovo tamo po Americi. Dosta igrača koji su nosili tu prodaju si izgubio, a nema neko toliko blizu da ih zamjeni. Marketing, donijet će Neymar sigurno više love nego što će uzeti. Lagani Jordan dres za Barcu u narednoj sezoni.
A realno i igrački pojačanje je. No, fakat ne vidim gdje će ga Xavi u ovu svoju 3421 formaciju uklopiti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi