Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
5.2 miliona je bio total dug ( doprinosi + dobavljaci + igraci i zaposlenici ), ne znam jel se sta placalo u medjuvremenu.Argentina je napisao/la: ↑09 avg 2023, 18:40Objavio je klub zvanicno informaciju oko poreza i svega oko toga. Imamo jos 1.800.000 duga. Da li je ovo jedini dug koji imamo, ako je neko upuceniji da napise?
S obzirom da redovno placamo stvari, uz prihode koje smo ostvarilo u zadnje vrijeme, ako je ovo jedini dug, mi imamo sansu ovo rijesiti u ovoj kalendarskoj godini i poprilicno se stabilizovati.
Koliko znam imas isplatiti jos ovoliko plata cca. Sad da li sam upravu volio bih da nisam.Argentina je napisao/la: ↑09 avg 2023, 18:40Objavio je klub zvanicno informaciju oko poreza i svega oko toga. Imamo jos 1.800.000 duga. Da li je ovo jedini dug koji imamo, ako je neko upuceniji da napise?
S obzirom da redovno placamo stvari, uz prihode koje smo ostvarilo u zadnje vrijeme, ako je ovo jedini dug, mi imamo sansu ovo rijesiti u ovoj kalendarskoj godini i poprilicno se stabilizovati.
Nije jedini, ima ih vise, uprava koju je ovaj debil otjerao nas je takodjer dobro zavalila i ostavila 0 na racunu, dugove na sve strane i preplacenu ekipu ****.
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 avg 2023, 19:27Samo neka oni vracaju dugove i rade pametno, navijaci da ne cmizdre sto ne dolaze razvikana pojacanja, vec da zajedno guramo Basica i ekipu u kriznim momentima, i bice sve ok.Ovo sad je veliki ispit za sve nas, a bice jos veci kad za sezonu-dvije izadjemo iz dugova, jer tad ce oba spasitelja htjeti u klub zajedno sa svojim botovima.
Tako je klub objavio na instagramu
Amar neće. Ni prošli put se bi vratio da ga navijači nisu tražili godinama.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 avg 2023, 19:27Ovo sad je veliki ispit za sve nas, a bice jos veci kad za sezonu-dvije izadjemo iz dugova, jer tad ce oba spasitelja htjeti u klub zajedno sa svojim botovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.