FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

farinelli123
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la farinelli123 » 09 avg 2023, 20:20

Prodati Leona i Pavarda u Junajted za 100 miliona, uzeti Kejna i dovesti Tchouamenija na posudbu makar i nekog golmana srednja visa klasa.
Pominje se Kepa. Pa Kepa je spanski Nubel. To je isti covek.

Sa Tchouamenijem bi mogao i Jozua Kimih da ide malo na desno kad zatreba. I eto, Graven, Koni Lajmer, Tchouameni i Kimich, to je skroz ok.

Stanisic postaje sve ozbiljniji igrac, tako da smo tu super.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 avg 2023, 20:24

Tchouameni ce bit starter u Realu, ne znam otkud vam ideja da je njegov transfer moguc
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 09 avg 2023, 20:30

Racunam Hej Dzud Belingem, i onaj Valverde i francuski Zidorf Kavabunga, i malo Lukita i Toni, mozda se pokaje mali i otperja podno bavarskih alpa.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 avg 2023, 20:31

farinelli123 je napisao/la:
09 avg 2023, 20:30
Racunam Hej Dzud Belingem, i onaj Valverde i francuski Zidorf Kavabunga, i malo Lukita i Toni, mozda se pokaje mali i otperja podno bavarskih alpa.
Cuna je sigurniji od Kavabunge za startera
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 avg 2023, 20:35

Sommer je golman koji samo brani protiv nas, sve drugo je taraba…nek smo ga se rijesili.
Kepa je lood i nezz kako bi to izgledalo kad se vrati Manu.
Da ga hebes ja bih Svena na gol, nece Manu za godinu nazad, par mjeseci i eto ga. Ako na zimu ne bude to to, onda dovesti novog golmana i kraj.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 09 avg 2023, 21:12

EPL kreće u petak, znači po aktualnoj priči još ima 40ak sat za realizaciju transfera Kanea. To meni ne djeluje vjerojatnije od pet posto.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 09 avg 2023, 21:23

Pored živog i besplatnog De Gea-e dovoditi bilo kojeg drugog golmana je idiotizam na 95-u, posebno ne golmana koji ima problema sa psihom i koji 2 cm veci od sommera... De Gea je no brainer

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 09 avg 2023, 21:27

Understand Chelsea have currently no intention to include Dušan Vlahović in swap deal for Romelu Lukaku despite Juventus proposal 🚨🔵🇷🇸 #CFC

Chelsea respect Vlahović but working closely with Lukaku on an exit — Europe now or Saudi in September.
Chelsea are not considering any deal for Dusan Vlahovic. They respect him but he won't be part of a Lukaku swap deal.
Ipak potencijalna opcija B je tu, mada ga ne bih volio vidjeti u svom klubu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

dsulejm
Kontakt:

Post Postao/la dsulejm » 09 avg 2023, 21:28

Daj više odhebi tog Levija.
Pokušaj sa Eintrachtom poslovati ili izguraj polusezonu sa Telom.
Ovo mi nikako ne liči poslovnoj politici Bayerna iz minulih vremena.

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 09 avg 2023, 23:23

Dobro je ovako, nek ne diraju nista. :D

Ako dovedu Kepu, tek ce ovo da bude sranje od prelaznog roka. :lol:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 09 avg 2023, 23:51

Najlukavije je ponudu za Kenjca poslat u petak navečer i pritisnut Levyja sa odlukom da ne stigne vratit lopticu (oni igraju u nedjelju pa je subota deadline). Jer da ste je poslali jučer garant bi je već odbio i tražio novu sa boljim uvjetima. Ovako više nema povećavanja uloga, otkriće se karte i vidjet ko je igrao a ko blefirao.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 avg 2023, 01:17

Postojeci kadar da da 90% svojih mogucnosti FC Bayern bi bio u finalu LP.
VOLIM BAYERN

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 10 avg 2023, 09:27

Goalkeeping coach Michael Rechner has recently joined Bayern's transfer committee in order to give advice in the club's search for a goalkeeper. Rechner was asked for his assessment of various candidates

Mike Maignan and Diogo Costa have recently been discussed at Bayern as 'A' solutions if the club can no longer estimate Manuel Neuer's comeback

Both candidates would not only be very expensive, but signing either would be a sign that Bayern no longer have confidence in Neuer. It's now up to the club, and in particular Michael Rechner, to assess Neuer's rehab closely and come up with a solution [@cfbayern, @altobelli13]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 10 avg 2023, 09:37

Od marta pa na ovamo mislim da je ovo njalosije organizirani period u Bayern odavno.
Sve od otkaza nagelsmanu,pa Braco i Kahnu p Ado ovog prelaznog roka koji je postao smiješan i negdje sam pročitao ozbiljno ljulja klubsku reputaciju i ugled sva ova saga i bira oko kluba.
Kako kaze taj novinar u slučaju ne dolaska Kejna ozbiljan udarac i signal za druge zvijezde da ne idu Bayernu,slivno i za igrace Bayerna da gledaju i na druge klubove i lige.
Odakle poceti....vratile se dvije najveće legende kluba Hoenes i Rumenige hvala bogu ....ali ako su se vratili morali su se ili skroz posvetiti ili ne vracati se....da tamo na ruku u Londonu za stolom umjesto nepea sjedi uli s acigarom i Rumenige ne bi on ovako vozao klub dva mjeseca.
Druga stvar radi jednog igrača sve ostalo je stalo u klubu,ali bukvalno.
Mi pred početak sezone nemamo nista rjeseno....hvala bogu ekipa je vec dosta kvalitetna,ali zadnji vezni ni na vidiku,napadač za sada kao hoces u Bayern ili mozda nece ....ne bi da naljuti Totenhemu.
Golman sta reci ?????
I ono najvažnije ugovori za postojeće igrace ....
Pavard ? Nije bitan ali jeste novac koji bi dobili za njega
Ali ono glavno
Davies,Sane....naredne godine u zadnjoj godini ugovora
Misiala vec dvije godine pominju produženje ugovora ....Real Liverpool vec oblijecu polako,jedna losa sezona,poziv iz Madrida i eto ga kao i Davies cekace zadnju godinu nema nas nigdje
Da ne kazem ova saga oko Nouera i bukvalno smo taoci tom covjek traziđ golmana da ne top i d ahoce na klupu d as ene bi Nouer naljutio
Realno mnogo mnogo posla a neznam imali i vremena i ljudi da to rjese

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2023, 10:15

Djaluje kao da se najorganizovanija grupa na svijetu raspada. :kafa:

Malo sam ganut cinjenicom da ovoliko pesimista imamo medju simpatizerima Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 10 avg 2023, 10:32

Bayern je završavao transfere ubrzano samo kada su to bili besplatni igrači kojima ističe ugovor.
Igraču se ponudi plata (koja zaista jeste poprilicno na nivou) i onda se ceka da izmedju ostalog i sam igrac izvrsi odredjeni pritisak na klub...
Ovaj put su naletili na tvrd orah, al nisu jedini. Real se mucio sa njim prilikom dovodjenja Bale i Modrica.

Medjutim veci je problem po meni sto, dosao Kane ili ne došao, Bayern nema ekipu koja se moze nositi sa najvecima u Evropi.
Logičnije mi je bilo da se posloži ekipa i da Kane bude poslednja figura u novoj mašini.
Ne znam ni koliko je realno dati taj novac za Kane, za neku top 5,6 ekipu, al sigurno ništa bolje.
Stern des Südens

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 10 avg 2023, 10:54

Sa Kaneom bi imali vece sanse da napravimo bolje rezultate nego lani. U ligi i kupu smo favoriti i bez njega, a sa njim u sastavu bi to bilo jos lakse. A sto se tice CL, bilo bi par ekipa koje su na papiru bolje, ali to ne mora da znaci nista, mali detalji mogu da odluce utakmicu. Dokaz nam je Inter i kako su dosli do finala ni krivi ni duzni, sa ekipom koja ne znam ni je li u top 10 u europi.

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 10 avg 2023, 10:58

Omerbavarac je napisao/la:
10 avg 2023, 10:15
Djaluje kao da se najorganizovanija grupa na svijetu raspada. :kafa:

Malo sam ganut cinjenicom da ovoliko pesimista imamo medju simpatizerima Bayerna.
Nisam pesimista,jedva cekam d apocne sezona,cak mi ne bi bilo ni lose da Tel bude prvi napadač,ali d aje u klubu konfuzno stanje jeste.
Pratim Bayern preko 20 godina i dugo nisam vidio d as eovoliko sve zapostavi radi jednog čovjeka koji ce nam donijeti Max 3-4 godine dobrog fudbal,ako dodje bocu presretan ali nije bas toliko d se sve ostalo zapostavi

korisnik32
Kontakt:

Post Postao/la korisnik32 » 10 avg 2023, 10:59

Ovi igrači nama trebaju, a ne Kane..

Carlos Diogo, Frimpong, Tchouameni, Nico Wiliams, Rayan Cherki, Dušan Vlahović

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 avg 2023, 11:04

Naletih na informaciju da je Pavard u prosloj sezoni skrivio 6 penala? :wtf:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.