FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mirvic zapratio na Insta
Madzida Sosica i iz Domzale 2 igraca Edina Julardziju i Andreja Djurica
Sosic il Julardzija bi mogo biti zamjena za Dala
A za odbranu Djuric.
Vidjecemo hocel Ibricic dovesti nekog igraca iz Domzale
Madzida Sosica i iz Domzale 2 igraca Edina Julardziju i Andreja Djurica
Sosic il Julardzija bi mogo biti zamjena za Dala
A za odbranu Djuric.
Vidjecemo hocel Ibricic dovesti nekog igraca iz Domzale
Stoper stoper 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- NisamInSajder
- Kontakt:
Realno top 11. Ove pojedine ekipe koje su ostale u kvalfakcijama za Europu mogu pozavidjeti na tim igračima. Još imaš Ziljkića sa klupe, razvijati Buljubašića i Nurkovića, alternativa štoperima Aničić, Šahinović za golmana. Uz 1-2 ciljana pojačanja ovo je top roster.
Samo što bi Rožman mogao igrati neku hybrid formaciju sa 3 štopera. Barem je to do sada najčešće igrao, po tom pitanju isti je kao i Sablić.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Uuuu dobra spika Bogami prvih 10 min, sviđa mi se kako razmislja
Sta kaze ne moze ti biti pritisak, nama je to izazov biti fudbalar jer bi svi to zelili
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
@Galileo Rozman kao da cita tvoje postove na forumu hahah.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Djuric je ozbiljna glava,19 godina 192 visina,Andy Bara ga zastupa ,to je "kapitalac" za dobru zaradu za njega se vrijedi i zavalit
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Apsolutno. Mislim da ne bi momak preskup bio, jer su i Domžale u finansijskim problemima, pa bi im novac dobrodošao.
Naprimjer ponuditi 100.000 eura, pa vidjeti reakciju sa druge strane. Ne mislim da može biti skuplji od 200.000e.
Madžid bi bio ok riješenje, vjerujem da bi mogao da se razvije kod nas, samo je pitanje je li Hajduk uopšte zainteresovan da ga proda.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ovog covjeka moramo podrzati, taman, ne daj Boze, na pocetku i skripilo sa rezultatima.
Napokon se sistem i dugorocnost mora istrpiti i podrzati.
- FKS -
Kakav Šošić, pa nije valjda da ga neko priželjkuje za prvih 11. Ja ne znam jel momak ima jednu asistenciju u karijeri ?
50% od transfera bi imala Zvezda,tako su se dogovorili kad su ga pustili u Sloveniju ,s tim što oni imaju prednost ako budu htjeli da ga vrate.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 avg 2023, 19:57Apsolutno. Mislim da ne bi momak preskup bio, jer su i Domžale u finansijskim problemima, pa bi im novac dobrodošao.
Naprimjer ponuditi 100.000 eura, pa vidjeti reakciju sa druge strane. Ne mislim da može biti skuplji od 200.000e.
Madžid bi bio ok riješenje, vjerujem da bi mogao da se razvije kod nas, samo je pitanje je li Hajduk uopšte zainteresovan da ga proda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
po intervjuu bi se reklo da trener hoce da ih nauci nesto, da napreduju. koliko ce ovi nasi to usvojiti, pitanje je. odmah mi kodro naumpadne 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
sosic je otpadak od anamonih, ne treba nam usmrdjivati kosevo.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Jeste jeste, zato svi igrači bježe iz Turske lige kao da ih puškom tjeraju, al u kur..
Najači su mi dušebrižnici koji sve znaju i pokušavaju sve što je veliko da učine malim, izrone iz dubine čim se nešto napravi da isto to popljuju, a dok je loše ne izlaze iz rupa i šute. Takvi su to ljudi, naviknuti čitav život da tuđim kur... gloginje mlate.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Pa dobro, nije slagao da nisu nesto ažurni sa plaćanjem, ali mora doći na naplatu kad tad. Momku sve najljepse u karijeri i da karijeru završi van granica BiH. Opet je donio klubu finu zaradu.Amcho1 je napisao/la: ↑09 avg 2023, 21:33Jeste jeste, zato svi igrači bježe iz Turske lige kao da ih puškom tjeraju, al u kur..
Najači su mi dušebrižnici koji sve znaju i pokušavaju sve što je veliko da učine malim, izrone iz dubine čim se nešto napravi da isto to popljuju, a dok je loše ne izlaze iz rupa i šute. Takvi su to ljudi, naviknuti čitav život da tuđim kur... gloginje mlate.![]()
Ma ok, vjerojatno postoji i propusta, pa možda i kašnjenja, ali na kraju se svi fino izdobre. Ova priča me podsjeća na dijasporu kad se krenu žaliti kako im je loše i teško vani, a niko ni u snovima ne pomišlja da se vrati.skoJaa je napisao/la: ↑09 avg 2023, 21:53Pa dobro, nije slagao da nisu nesto ažurni sa plaćanjem, ali mora doći na naplatu kad tad. Momku sve najljepse u karijeri i da karijeru završi van granica BiH. Opet je donio klubu finu zaradu.Amcho1 je napisao/la: ↑09 avg 2023, 21:33Jeste jeste, zato svi igrači bježe iz Turske lige kao da ih puškom tjeraju, al u kur..
Najači su mi dušebrižnici koji sve znaju i pokušavaju sve što je veliko da učine malim, izrone iz dubine čim se nešto napravi da isto to popljuju, a dok je loše ne izlaze iz rupa i šute. Takvi su to ljudi, naviknuti čitav život da tuđim kur... gloginje mlate.![]()

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, johntravolta123, Lecler, mnon46, nedimmmm1337, Pena, skoJaa i 63 gosta.