FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Re: FK Željezničar
Zlocesti navijaci, na svasta naivnog covjeka mogu natjerati 

Obojicu u skokovima neka ****. Imamo bitnije i vaznije stvari, subota i puna GrbavicaVirtu4l je napisao/la: ↑09 avg 2023, 21:54Amar neće. Ni prošli put se bi vratio da ga navijači nisu tražili godinama.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 avg 2023, 19:27Ovo sad je veliki ispit za sve nas, a bice jos veci kad za sezonu-dvije izadjemo iz dugova, jer tad ce oba spasitelja htjeti u klub zajedno sa svojim botovima.
Zna se ko se vrti oko kluba i oko pomoćnog.![]()
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Imam osjecaj da ti Amar pobije sedam koljena porodice da bi ga i dalje u nebesa dizo.Virtu4l je napisao/la: ↑09 avg 2023, 21:54Amar neće. Ni prošli put se bi vratio da ga navijači nisu tražili godinama.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 avg 2023, 19:27Ovo sad je veliki ispit za sve nas, a bice jos veci kad za sezonu-dvije izadjemo iz dugova, jer tad ce oba spasitelja htjeti u klub zajedno sa svojim botovima.
Ne bi Amar dje su pare, nije on od tog posla. Jelde
Virtu4l je napisao/la: ↑09 avg 2023, 21:54Amar neće. Ni prošli put se bi vratio da ga navijači nisu tražili godinama.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑09 avg 2023, 19:27Ovo sad je veliki ispit za sve nas, a bice jos veci kad za sezonu-dvije izadjemo iz dugova, jer tad ce oba spasitelja htjeti u klub zajedno sa svojim botovima.
Papiri govore drugacije. A ostalo vas je jos jako malo koji tvrdite da je svetac. Hvala Bogu pa su skoro svi otvorili oci i vidjeli ko je kakav. Utakmica protiv Veleza prosle sezone je pokazala sta Zeljini navijaci misle o covjeku koji je kamatario klub. Zivio.
Grbavica je pobjedila onog dana kada su zvizduci krenuli i drago mi je da su navijaci oci otvorili. Ceka se ploca sa imenima koji su Želju u crno zavili.
Fk Željezničar.
Jedan je otišao, ali ovog drugog se nikako riješiti. Što se klub više stabilizuje, on sve bliže i bliže, već viđeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
I obavezno u Zeljinoj dukserici...Da ne bude zabune...Deja vu...
- MocMahale444
Ovaj naš zvezdaš I dan danas brani onog bilmeza amara.
Veli Senad oko kluba
pa i amar je bio sa bekrijom jel to znaci da nam on radi na pojacanjima.
Veli Senad oko kluba

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jeli moguče i tačno ovo što pišete ovdje da nam je ukupni dug bio 5,2 miliona a da je sad nešto ispod 5 miliona. Jel to znači da smo smanjili dug za nešto više od 200 000. O kojem se periodu radi ?
Ako je to istina što pišete onda odmah ove treba otjerat. Za šta se onda mi patimo.
Pored največeg prihoda od ulaznica i članskih i najmanje plačenih igrača u državi ne mogu da vjerujem da je samo za toliko smanjen dug.
Pa toliko su samo Manijaci skupili jer oni nisu u stanju da nađu sponzore a da ne kažem da nas je i opština i kanton gurala stalno.
Volio bi stvarno da mi neko ali bez vrijeđanja , galame, gluposti, pominjanja Amara, od ovih obožavalaca Misimoviča objasni šta ovo znači.
Siguran sam da volim klub više od 90 posto forumaša i u porodici imamo 4 generacije navijača a uskoro če i peta i siguran sam da je ovo nsajgora uprava ikad-
Jedino ako nije istina ovo što pišete.
Treba fino natjerati upravu bez laži i folova da nam tačno kaže koliki je dug bio al ukupni prije godinu dana a koliki je sada. Stvar je jednostavna.
Ako je to istina što pišete onda odmah ove treba otjerat. Za šta se onda mi patimo.
Pored največeg prihoda od ulaznica i članskih i najmanje plačenih igrača u državi ne mogu da vjerujem da je samo za toliko smanjen dug.
Pa toliko su samo Manijaci skupili jer oni nisu u stanju da nađu sponzore a da ne kažem da nas je i opština i kanton gurala stalno.
Volio bi stvarno da mi neko ali bez vrijeđanja , galame, gluposti, pominjanja Amara, od ovih obožavalaca Misimoviča objasni šta ovo znači.
Siguran sam da volim klub više od 90 posto forumaša i u porodici imamo 4 generacije navijača a uskoro če i peta i siguran sam da je ovo nsajgora uprava ikad-
Treba fino natjerati upravu bez laži i folova da nam tačno kaže koliki je dug bio al ukupni prije godinu dana a koliki je sada. Stvar je jednostavna.
Ne znam koliko je tacno duga vraceno. Ali prije polaska u Baku osoba koja radi u klubu rece da je dug ispod 5M. Na tome se zavrsi.bojamora je napisao/la: ↑10 avg 2023, 00:23Jeli moguče i tačno ovo što pišete ovdje da nam je ukupni dug bio 5,2 miliona a da je sad nešto ispod 5 miliona. Jel to znači da smo smanjili dug za nešto više od 200 000. O kojem se periodu radi ?
A vrijedjati Amara i hvaliti se trofejima je pitarksa osobina ne budimo takvi. Isto tako vrijedjati Senada a sjediti na istoku je pitarska osobina. Ne budimo takvi. I jedan i drugi su vise valjali Zelji nego sto nisu. Bilo je dugova i bez njih i sa njima i prije njih i poslije njih. Takva smo drzava i takva nam je financijska moc.
Ovi vracaju dug i svaka im cast na tome. Mada mene kao navijaca interesuje sportski dio vise ali ne bih sad da se glupiram i umanjujem njihov rad.
Ne bi da pametujem, ali ako je ispod 5 miliona,, a od toga oko 1,723 miliona otpada na dug poreznoj, onda je to odlicno. Koliko se sjecam u najcrnjem preriodu, kad smo bukvalno strepili da cemo zavrsiti kao Celik, bila je prica od 10 miliona duga. Pa onda ono oko Diglisica, pa ispaljivanje itd itd.
Ja potpuno vjerujem ovoj upravi, da moze bolje, moze ali do sada ovo sto su uradili treba im skinuti kapu, nadljudse napore su svi u klubu a da ne govorim o navijacima, dali da nas Zeljo stane na noge. Mi smo top sada kakvi smo bili, i ako nastavimo ovako i jos izborimo Evropu u naredne dvije godine, ja mislim da zakljucno sa 2025om, mi mozemo biti cisti od duga ili jako blizu tome.
Ja potpuno vjerujem ovoj upravi, da moze bolje, moze ali do sada ovo sto su uradili treba im skinuti kapu, nadljudse napore su svi u klubu a da ne govorim o navijacima, dali da nas Zeljo stane na noge. Mi smo top sada kakvi smo bili, i ako nastavimo ovako i jos izborimo Evropu u naredne dvije godine, ja mislim da zakljucno sa 2025om, mi mozemo biti cisti od duga ili jako blizu tome.
Volim te Zeljo!!!
Ni Senad ni Amar nisu uposlenici, ni u uprave kluba. **** vas i jedan i drugi vise samo belaj dozivate, ko biva nismo ih dovoljno imali do sad.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 10 avg 2023, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Joj opet prica o amaru i misketu, vi ste bolesni boga mi.
Ja iskreno ne znam sta da mislim o ovim ljudima iz uprave. Bukvalno su tu da sve pare proslijede dalje poreznoj sto je ok ako ne kradu, ali ova uprava je jedino dobra zbog toga sto radi posteno (ako radi posteno) jer realno nikakve inicijative niti dobre organizacije nije bilo da se unesu dodatne pare u klub pomocu europe i navijaca. Ono sto me boli jeste da niko nema sposobnost da nadje sponzora za ovakav klub i sa ovakvom armijom navijaca. Pa mi smo treci najposjeceniji stadion u regiji. Ako neko zeli biti sponzor fudbalskom klubu onda mu je valjda bitno da je taj klub pracen u javnosti, a mi ako ne mozemo sad naci sponzora kako treba onda ne znam kad cemo. I to mi nije jasno kako je moguce da niko nije sposoban u ovoj situaciji naci sponzora koji ce ubaciti pola miliona npr a dobit ce puno vecu vrijednost zauzvrat. Jesul nesposobni ili neko to stopira nikad mi nece biti jasno.
Ja iskreno ne znam sta da mislim o ovim ljudima iz uprave. Bukvalno su tu da sve pare proslijede dalje poreznoj sto je ok ako ne kradu, ali ova uprava je jedino dobra zbog toga sto radi posteno (ako radi posteno) jer realno nikakve inicijative niti dobre organizacije nije bilo da se unesu dodatne pare u klub pomocu europe i navijaca. Ono sto me boli jeste da niko nema sposobnost da nadje sponzora za ovakav klub i sa ovakvom armijom navijaca. Pa mi smo treci najposjeceniji stadion u regiji. Ako neko zeli biti sponzor fudbalskom klubu onda mu je valjda bitno da je taj klub pracen u javnosti, a mi ako ne mozemo sad naci sponzora kako treba onda ne znam kad cemo. I to mi nije jasno kako je moguce da niko nije sposoban u ovoj situaciji naci sponzora koji ce ubaciti pola miliona npr a dobit ce puno vecu vrijednost zauzvrat. Jesul nesposobni ili neko to stopira nikad mi nece biti jasno.
-
- Kontakt:
Dugo si izdrzaobojamora je napisao/la: ↑10 avg 2023, 00:23Jeli moguče i tačno ovo što pišete ovdje da nam je ukupni dug bio 5,2 miliona a da je sad nešto ispod 5 miliona. Jel to znači da smo smanjili dug za nešto više od 200 000. O kojem se periodu radi ?

:ps. Cetiri dana

Ako ne lazu ispod 5M je sad. Lagati se moze ali vrijeme sve pokaze na kraju.zlatandr je napisao/la: ↑10 avg 2023, 00:56Ne bi da pametujem, ali ako je ispod 5 miliona,, a od toga oko 1,723 miliona otpada na dug poreznoj, onda je to odlicno. Koliko se sjecam u najcrnjem preriodu, kad smo bukvalno strepili da cemo zavrsiti kao Celik, bila je prica od 10 miliona duga. Pa onda ono oko Diglisica, pa ispaljivanje itd itd.
Posto sam siguran da ce ovi raditi na vracanju duga sad me interesuje sta Basicu mogu dovesti od kvalitetnih igraca da se pobijemo za vrh. Jer bi nas Evropa iduce sezone mogla financijski oziviti ako se dugovi do tad vrate.
Pa o tome ja pričam. Ako je jedino što rade to što vračaju dugove od para koje mi kao igrači i građani na ovaj ili na onaj način dajemo nek nam onda kažu koliko smo to tačno smanjili ukupni dug zadnjih godinu dana kad nam več igrači imaju najmanje plate u državi a nisu u stanju da nas igrački pojačaju.Pririsak je napisao/la: ↑10 avg 2023, 01:03Joj opet prica o amaru i misketu, vi ste bolesni boga mi.
Ako je tačno što je neko napiso da je dug bio 10 miliona a da je sada 5 onda ču ih i ja al fakat svim srcem podržavat. Ako se patimo i štedimo neka to daje financiske rezultate al ako su smanjili samo za 200 000 onda je to užas.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Smanjili su za 200.000 od prije Evrope (juni mjesec), tad je iznosilo 5.2 mil kmbojamora je napisao/la: ↑10 avg 2023, 01:13Pa o tome ja pričam. Ako je jedino što rade to što vračaju dugove od para koje mi kao igrači i građani na ovaj ili na onaj način dajemo nek nam onda kažu koliko smo to tačno smanjili ukupni dug zadnjih godinu dana kad nam več igrači imaju najmanje plate u državi a nisu u stanju da nas igrački pojačaju.Pririsak je napisao/la: ↑10 avg 2023, 01:03Joj opet prica o amaru i misketu, vi ste bolesni boga mi.
Ako je tačno što je neko napiso da je dug bio 10 miliona a da je sada 5 onda ču ih i ja al fakat svim srcem podržavat. Ako se patimo i štedimo neka to daje financiske rezultate al ako su smanjili samo za 200 000 onda je to užas.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ako je dug smanjen u zadnja tri mjeseca, kapa do poda.. prije svega nije bilo utakmica (izuzev ovih evropskih, ali svakako su novci od Minska otišli igračima- bar je ta info dijeljena), nismo prodali ni jednog igrača, igrala se evropa- trošak, novci će leć tek nekad kasnije. Ako su i tekuće obaveze izmirene, onda je to za nevjerovati. Svaka im čast. Bašića podržati, kao i ekipu i Bekrića. Uprava je vrh, da se ne lažemo. Teško je na današnjem vaktu privuči bilo koga da sponzoriše. Mislim da treba poraditi i na prostorima na istočnoj tribini, iste izdati nekoj firmi uz ugovor o sponzorisanju. Hitno dovesti 2,3 mlada igrača, jer ne daj bože da se Drina povrijedi, imamo problem. I naravno za iole ozbiljniju ponudu prodati ne samo Amoaha i Mekića, već bilo kojeg. Guramo mi ovo dobro.
CRNI ZID ZA NAJVECEG ZELJINOG GROBARA,BRKATU SPODOBU!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nek mi se obojica dobro napuše..
Znači maksimalan domet im je plati tranciku za zapad i uživaj..
Al' Ivicin sin će mi stajat na avataru sve dok neko drugi nas ne odvede u pretkola LŠ...koliko god to dugo trajalo.
Nermine, iznenadi me i po tom pitanju
Znači maksimalan domet im je plati tranciku za zapad i uživaj..
Al' Ivicin sin će mi stajat na avataru sve dok neko drugi nas ne odvede u pretkola LŠ...koliko god to dugo trajalo.
Nermine, iznenadi me i po tom pitanju