Arsenal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 06 avg 2023, 20:29

Ako ništa barem smo se ovaj put nosili s njima i pobijedili.

Jest da je glorifikovana prijateljsla ali mislim da će psiha prevagnuti nakon ovoga.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 06 avg 2023, 21:06

Ne treba se lozit previse. City nije bio ni na 80% onog nivoa iz drugog dijela prosle sezone, dok smo mi defanzivno stajali bolje nego prosle godine. Odmah se primijeti razlika kad na lijevoj strani ima covjeka kojem defanziva nije naucna fantastika. Samo se nadam da Timber nece imat tretman poput Trossarda. Covjek igra kao da je 10 godina u Arsenalu, a ne nekoliko sedmica. :salut:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 06 avg 2023, 21:43

AshburtonG je napisao/la:
06 avg 2023, 21:06
Ne treba se lozit previse. City nije bio ni na 80% onog nivoa iz drugog dijela prosle sezone, dok smo mi defanzivno stajali bolje nego prosle godine. Odmah se primijeti razlika kad na lijevoj strani ima covjeka kojem defanziva nije naucna fantastika. Samo se nadam da Timber nece imat tretman poput Trossarda. Covjek igra kao da je 10 godina u Arsenalu, a ne nekoliko sedmica. :salut:
Kad je netko pisao o Timberu u smislu da li ga je tko gledao napisao sam ogroman post i onda ga izbrisao da ne kažu da serem,sad mi je žao :D

Timber mi je uvijek bio top igrač i dosta put sam ga gledao kako igra u ajaxu.

Kada su me napali jer sam govorio da s razlogom igra ispred de ligta u repki rijetko tko je vidio da igrač ima brutalan spoj defenzive i pass igre.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 avg 2023, 21:45

Mogu samo reci hvala mu sto je odbio Mancester i Ten Haga proslo ljeto
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 avg 2023, 21:48

Brokula je napisao/la:
06 avg 2023, 21:45
Mogu samo reci hvala mu sto je odbio Mancester i Ten Haga proslo ljeto
Nemoj to tako pisati sada ce doci "anam oni "i poceti sa pricom da ga je stvarno Ten Hag zelio on bi i dosao u Manchester :rol:
Kakav je lik dominator a usput nije odvratan kao onaj ljigavac Martinez iako je i on igrac nema sta :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 06 avg 2023, 21:53

Stroj
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 06 avg 2023, 22:09

slika
Raya danas gledao utakmicu ,znaci i to je gotovo jos zvanicna potvrada.Nice
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 avg 2023, 08:43

Ovaj cigan je tekmu završio bez kartona.

Zato je mašio penal na kraju :opaopa:

Sudjenje nastavlja biti kriminalno.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 07 avg 2023, 19:01

Čelzijevac je odradio dobru utakmicu. Izgleda da nisu džaba ljudi eksperti za fudbal. :kafa:
⚜️~⚜️~⚜️

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 08 avg 2023, 16:48

Dok su Pepun i Klopp orgijali na liniji onda je bilo za pohvalu.

Ne znam jel više ofirno da smo najomrazeniji klub velike četvorke :rol:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 avg 2023, 19:33

Koliko se pojacanja rade ciljano, smisleno i pametno. Zna se sta je prioritet i tu su dovedena klasna pojacanja. Fakat me ljutnja neka uhvati kad se sjetim Wengera i njegove tvrdoglavosti i bezobzirnosti prema potrebnim pojacanjima.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 08 avg 2023, 19:49

Raja Raja dobrodošao lafee

@AA23 najomraženiji smo klub na Otoku. I to sa svim ovim neuspjesima koje smo imali zadnjih par godina. Zamisli samo da smo koji EPL trofej osvojili.
⚜️~⚜️~⚜️

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 09 avg 2023, 18:20

Kako bi vam trebala izgledat cetvorka ispred golmana u normalnim okolnostima?
Stimam tim za fpl btw

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 avg 2023, 19:26

soxx je napisao/la:
09 avg 2023, 18:20
Kako bi vam trebala izgledat cetvorka ispred golmana u normalnim okolnostima?
Stimam tim za fpl btw
Withe Saliba Gabriel Zinchenko
Ali obzirom da je ukrajinac nedovoljno spreman vjerovatno sezonu zapocinje Timber lijevo,momak je prekucao eh sada kada se Zinch oporavi mozda Timber zaigra i desno .
Sigurni su Saliba i Gabriel iako ce na pocetku sigurno igrati
Withe Saliba Gabriel Timber

VOLIM TE ČELIK!!!!!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 09 avg 2023, 22:57

Meni ovaj potez da se dovede Raya bas i nije jasan.

To je odlican golman, ali nije za klupe. Izuzetno je tesko i nikada se ne uspijeva imati dva vrlo dobra golmana u istoj ekipi. Uvijek dodje do nezadovoljstva.

Razumijem da se zeli pruziti borba za prvo mjesto, ali Ramsdale je trenutno jako dobar golman. Mislim da se cak smatra i najskupljim golmanom na svijetu. Plus je mladji od Raye.
Cak i da napravi neku gresku Ramsdale, pa da ga stave na klupu, to bi bilo jako glupo, jer je zaradio i odredjen kredit.

On je definitivno golman za budućnost i ako arsenal bude dobar kao prosle sezone, sigurno ce ostati i biti zadovoljan dugi niz godina. Za ligu prvaka uopce ne moras koristiti drugog golmana. Golmani se ne umaraju kao igrači u polju. Njemu visak utakmica nece skoditi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 09 avg 2023, 23:22

Ramsdale je dobar, ali je kikser. Brani nemoguce, ali prima realno smijesne golove. Osim toga, glava mu je van terena vec duze vrijeme. Svadba, pa je zena imala pobacaj, pa mu je brat gay i trpe valjda neke uvrede, sve to utjece na njega, a sigurno da to primjecuje i strucni stab. Meni izgleda kao lik koji je postao jako samouvjeren znajuci da nema nikakvu konkurenciju. Raya ce od njega napravit ili najboljeg golmana lige ili ce ga posadit na klupu.

Odlican potez Arsenala, a pogotovo zbog cinjenice da ga zapravo dovodimo na posudbu s pravom otkupa sljedece sezone. Placamo samo 3 miliona, tako da je za nas win-win, a u isto vrijeme imamo jos tih skoro 30 miliona na raspolaganju za ovaj rok.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 avg 2023, 01:40

Ima li kakav iskusan fox in the box spreman postići 30 golova u sezoni :zzz: :zzz:
⚜️~⚜️~⚜️

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 avg 2023, 07:37

AshburtonG je napisao/la:
09 avg 2023, 23:22
Ramsdale je dobar, ali je kikser. Brani nemoguce, ali prima realno smijesne golove. Osim toga, glava mu je van terena vec duze vrijeme. Svadba, pa je zena imala pobacaj, pa mu je brat gay i trpe valjda neke uvrede, sve to utjece na njega, a sigurno da to primjecuje i strucni stab. Meni izgleda kao lik koji je postao jako samouvjeren znajuci da nema nikakvu konkurenciju. Raya ce od njega napravit ili najboljeg golmana lige ili ce ga posadit na klupu.

Odlican potez Arsenala, a pogotovo zbog cinjenice da ga zapravo dovodimo na posudbu s pravom otkupa sljedece sezone. Placamo samo 3 miliona, tako da je za nas win-win, a u isto vrijeme imamo jos tih skoro 30 miliona na raspolaganju za ovaj rok.
:thumbup:
Upravu si sve, od A do Ž.

Dugo Arsenal nije bolji transfer napravio. Rams mi je baš drag ali ako ga Raya posadi na klupu, sam je sebi krivac.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 11 avg 2023, 01:45

Monako ce kupiti Baloguna izgleda. Imaju para i spremni su platiti navodno. Oko 50 miliona funti, bilo bi to jako dobro

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 11 avg 2023, 10:11

A Brentford bi rado Nketiaha pokupio. Kad bi za njega mogli uzet jos 25-30, onda kupit pravog spica i mirna Bosna.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.