RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Evo ne znam jeste li upratili, nermin bise vise nece ici na utakmice, zvanicno je objavio. Mislim sad vec malo zayebana situacija
nisam se odavno ovdje javljao ,pozdrav svima.Iznervirah se malo (pa sam se moro javiti) sa postovima ovog sto brani ove samoprozvane poslijeratne legenda a koji su u stvari sve suprotno od legendi.
Ja mogu samo reci ,da je najcnji dio istorije Veleza bio taj od 1995 do 2016 .Ne mislim na uslove tada,jedino se slazem da su uslovi bili puno losiji nego danas ,a sve drugo je bilo katastrofa od samog vodjenja kluba do ponasanja igraca,pobuna,strajkova,prodatih utakmica svakome kome treba ,igranja 3 za 3 , do sramocenja kluba .Bilo je u tom periodu i solidnih igraca ali i oni su se utopili u to klosarsko ponasanje ,neprofesionalizam ,amaterizam,i unistavanje kluba.Tek kad je doso Ibro i Hasic poceli smo malo da disemo i da pokazujemo znakove zivota.Sto god u Velezu ima manje mostaraca to je bolje za klub,sve i jedan mostarac ta bivsa "legenda" je tuzila klub i sad opet hoce da su dio kluba
, dok niko od stranaca nije tuzio klub ili ih je bilo vrlo malo
Dakle sve sto nije valjalo ,sve to smo vidili u tom periodu kad su igrale samoproglasene "legende" i koje nista nisu ostvarili u tom periodu kada je na primjer jedno **** Zepce igralo Evropu,Olimpic,Slavija Brotnjo i sta ti ja znam ko vec ne ,oni nikad nisu bili ni blizu .Nek se ponose izuzetnim rezultatima koje su ostvarili tada u Lukavcu 12:1 ,u Trebinju 10:0 i u Orasju 6:0 ,u travniku 7:1 (a ima ih jos dosta) to su nam ostvarile te samozvane legende ,svaka im cast, ja ove njihove rezultate nikad necu zaboraviti i uvijek cu ih spominjati ko sto pamtim onu pobjedu Veleza nad Dinamom 9:2.
Poznato mi je i sadrzaj onog prijeteceg pisma tih legendi prema upravi kluba gdje se prijetilo da ce se izorati stadion ako se ne stavi u prvi tim da igra jedan antitalenat sin od tih samoproglasenih legendi
Cuj Legende hagaha,legende cega ??? 
Evo ti danasnji primjer,te samoproglasene legende(ili jedan od njih) gura da igra Sikalo svih 90 minuta u prvom timu a koji nije ni za federalne lige, a nedaje se ni minuta malom Kadricu koji je puno vise pokazo od Sikala u prvoj utakmici ,ali **** ga on nije mostarcina sta cu mu ja
Ja mogu samo reci ,da je najcnji dio istorije Veleza bio taj od 1995 do 2016 .Ne mislim na uslove tada,jedino se slazem da su uslovi bili puno losiji nego danas ,a sve drugo je bilo katastrofa od samog vodjenja kluba do ponasanja igraca,pobuna,strajkova,prodatih utakmica svakome kome treba ,igranja 3 za 3 , do sramocenja kluba .Bilo je u tom periodu i solidnih igraca ali i oni su se utopili u to klosarsko ponasanje ,neprofesionalizam ,amaterizam,i unistavanje kluba.Tek kad je doso Ibro i Hasic poceli smo malo da disemo i da pokazujemo znakove zivota.Sto god u Velezu ima manje mostaraca to je bolje za klub,sve i jedan mostarac ta bivsa "legenda" je tuzila klub i sad opet hoce da su dio kluba

Dakle sve sto nije valjalo ,sve to smo vidili u tom periodu kad su igrale samoproglasene "legende" i koje nista nisu ostvarili u tom periodu kada je na primjer jedno **** Zepce igralo Evropu,Olimpic,Slavija Brotnjo i sta ti ja znam ko vec ne ,oni nikad nisu bili ni blizu .Nek se ponose izuzetnim rezultatima koje su ostvarili tada u Lukavcu 12:1 ,u Trebinju 10:0 i u Orasju 6:0 ,u travniku 7:1 (a ima ih jos dosta) to su nam ostvarile te samozvane legende ,svaka im cast, ja ove njihove rezultate nikad necu zaboraviti i uvijek cu ih spominjati ko sto pamtim onu pobjedu Veleza nad Dinamom 9:2.
Poznato mi je i sadrzaj onog prijeteceg pisma tih legendi prema upravi kluba gdje se prijetilo da ce se izorati stadion ako se ne stavi u prvi tim da igra jedan antitalenat sin od tih samoproglasenih legendi

Evo ti danasnji primjer,te samoproglasene legende(ili jedan od njih) gura da igra Sikalo svih 90 minuta u prvom timu a koji nije ni za federalne lige, a nedaje se ni minuta malom Kadricu koji je puno vise pokazo od Sikala u prvoj utakmici ,ali **** ga on nije mostarcina sta cu mu ja

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Potpisujem!!!rodjak je napisao/la: ↑10 avg 2023, 00:38nisam se odavno ovdje javljao ,pozdrav svima.Iznervirah se malo (pa sam se moro javiti) sa postovima ovog sto brani ove samoprozvane poslijeratne legenda a koji su u stvari sve suprotno od legendi.
Ja mogu samo reci ,da je najcnji dio istorije Veleza bio taj od 1995 do 2016 .Ne mislim na uslove tada,jedino se slazem da su uslovi bili puno losiji nego danas ,a sve drugo je bilo katastrofa od samog vodjenja kluba do ponasanja igraca,pobuna,strajkova,prodatih utakmica svakome kome treba ,igranja 3 za 3 , do sramocenja kluba .Bilo je u tom periodu i solidnih igraca ali i oni su se utopili u to klosarsko ponasanje ,neprofesionalizam ,amaterizam,i unistavanje kluba.Tek kad je doso Ibro i Hasic poceli smo malo da disemo i da pokazujemo znakove zivota.Sto god u Velezu ima manje mostaraca to je bolje za klub,sve i jedan mostarac ta bivsa "legenda" je tuzila klub i sad opet hoce da su dio kluba, dok niko od stranaca nije tuzio klub ili ih je bilo vrlo malo
Poznato mi je i sadrzaj onog prijeteceg pisma tih legendi prema upravi kluba gdje se prijetilo da ce se izorati stadion ako se ne stavi u prvi tim da igra jedan antitalenat sin od tih samoproglasenih legendi![]()
Cuj Legende hagaha,legende cega ???
Evo ti danasnji primjer,te samoproglasene legende(ili jedan od njih) gura da igra Sikalo svih 90 minuta u prvom timu a koji nije ni za federalne lige, a nedaje se ni minuta malom Kadricu koji je puno vise pokazo od Sikala u prvoj utakmici ,ali **** ga on nije mostarcina sta cu mu ja![]()
Ma valjda izvadi clansku kad krene u januaru.Direktorcic je napisao/la: ↑10 avg 2023, 00:25Evo ne znam jeste li upratili, nermin bise vise nece ici na utakmice, zvanicno je objavio. Mislim sad vec malo zayebana situacija
19V22
Samo da kazem sto se tice zadnje utakmkce velez gosk
Nas novi kafic puno posla onde jos ima dosta gresaka poslovni...tipa 3 konobara 1 naplaciva guzva se pravi bez potrebe 1 konobar to jest neki (SOLDO) samo on naplaciva
2 stvar iznacili stolove vani dedari sjede piju produzene kafe sjede po 1-2h nema smisla to je kafic koji bi trebao da drma za vrijeme utakmice da izdaje brze i prodaje ( pivu, sokove i vodu) brze izdavanje manje guzve vise zarade...daj te malo ako ste vec napravili pravi kako treba da se uzme keš nisam dosao da pijem produzene kafe i zauzimanje stolova sa kafama...
Nas novi kafic puno posla onde jos ima dosta gresaka poslovni...tipa 3 konobara 1 naplaciva guzva se pravi bez potrebe 1 konobar to jest neki (SOLDO) samo on naplaciva
2 stvar iznacili stolove vani dedari sjede piju produzene kafe sjede po 1-2h nema smisla to je kafic koji bi trebao da drma za vrijeme utakmice da izdaje brze i prodaje ( pivu, sokove i vodu) brze izdavanje manje guzve vise zarade...daj te malo ako ste vec napravili pravi kako treba da se uzme keš nisam dosao da pijem produzene kafe i zauzimanje stolova sa kafama...
To on povodom događaja u Grčkoj.....Direktorcic je napisao/la: ↑10 avg 2023, 00:25Evo ne znam jeste li upratili, nermin bise vise nece ici na utakmice, zvanicno je objavio. Mislim sad vec malo zayebana situacija
Nije prvi put da je on kao nešto odlučio...
Nek zaredamo 2-3 dobre tekme, eto njega na tribini.
Inače, ostat će prepoznatljiv po radio javljanju sa veležovih utakmica, on i Alden Kajtaz.
Kad se samo sjetim...ma ne volim se ni sjećati tog mračnog perioda.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nema najvecih seratora u komentarima
facebook.com/velez.fk/posts/pfbid03wgHBB1v9ikPSer4x28x4mB1APbaGyJiX4pmZWvnxzfLmfnRZrbQGvrrcKpGSFmsl
Sve nas ista ljubav spaja |
GIVEAWAY
Nakon što smo uspjeli dostići brojku od

novih članova Fudbalski klub Velež Mostar odlučio je, upravo njima, pokloniti dvije sezonske ulaznice za tribinu Sjever našeg stadiona „Rođeni“. Jedan sretni dobitnik ili dobitnica sezonske ulaznice će biti izvučeni na našoj službenoj Facebook stranici, dok će druga sezonska ulaznica biti dodjeljena na službenom Instagram profilu Kluba.
Kako da učestvujete u nagradnoj igri?
U komentar napišite svoje puno ime i prezime /ime i prezime koje je navedeno na vašoj članskoj kartici/
U komentar napišite broj vaše članske kartice
Lajkajte našu službenu Facebook stranicu
Podijelite javno ovu objavu na svoj Facebook „zid“
Pravo učešća u nagradnoj igri imaju isključivo vlasnici članskih kartica koji su, zaključno sa četvrtkom 17.08.2023. godine do 18 sati, postali ili će postati vlasnicima članskih kartica Fudbalskog kluba Velež Mostar. Izvlačenje sretnih dobitnika obaviti će se isti dan, odnosno u četvrtak, 17.08.2023. godine u 20 sati, kada će biti objavljena njihova imena na našim društvenim mrežama. Sretno Rođeni
Pokažimo koliko su nam srca CRVENA

Mi smo ROĐENI
#musvdg
#SveNasIstaLjubavSpaja
#Giveaway
facebook.com/velez.fk/posts/pfbid03wgHBB1v9ikPSer4x28x4mB1APbaGyJiX4pmZWvnxzfLmfnRZrbQGvrrcKpGSFmsl
Sve nas ista ljubav spaja |
Nakon što smo uspjeli dostići brojku od
Pravo učešća u nagradnoj igri imaju isključivo vlasnici članskih kartica koji su, zaključno sa četvrtkom 17.08.2023. godine do 18 sati, postali ili će postati vlasnicima članskih kartica Fudbalskog kluba Velež Mostar. Izvlačenje sretnih dobitnika obaviti će se isti dan, odnosno u četvrtak, 17.08.2023. godine u 20 sati, kada će biti objavljena njihova imena na našim društvenim mrežama. Sretno Rođeni
Pokažimo koliko su nam srca CRVENA
Mi smo ROĐENI
#musvdg
#SveNasIstaLjubavSpaja
#Giveaway
SVI NA STADION !
VELEZ - široki
VELEŽ TE TREBA !
ALE ! AO !
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kako je ovo gorilo protiv GOŠK-a
OD ROĐENJA NAVUČEN NA TEBE
TEBI VJERAN TEBI ODAN SAM
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Babo moj ne dobijws dzaba degenek u ovom gradu, jako su rijetki ti slucajevi kad te iznabijaju bez razlogamozak je napisao/la: ↑10 avg 2023, 15:25To on povodom događaja u Grčkoj.....Direktorcic je napisao/la: ↑10 avg 2023, 00:25Evo ne znam jeste li upratili, nermin bise vise nece ici na utakmice, zvanicno je objavio. Mislim sad vec malo zayebana situacija
Nije prvi put da je on kao nešto odlučio...
Nek zaredamo 2-3 dobre tekme, eto njega na tribini.
Inače, ostat će prepoznatljiv po radio javljanju sa veležovih utakmica, on i Alden Kajtaz.
Kad se samo sjetim...ma ne volim se ni sjećati tog mračnog perioda.

1. Velež 1 1 0 4 (+5)
2. Tuzla City 1 0 0 3 (+3)
3. FK Sarajevo 1 0 1 3 (+2)
4. Igman Konjic 1 0 0 3 (+1)
5. Široki Brijeg 1 0 0 3 (+1)
6. Sloga Doboj 1 0 0 3 (+1)
7. NK GOŠK 0 1 1 1 (-3)
8. HŠK Zrinski 0 0 0 0 (0)
9. Željezničar 0 0 0 0 (0)
10. Borac BL 0 0 0 0 (0)
11. Posušje 0 0 2 0 (-4)
12. Zvijezda 0 0 2 0 (-6)
3. Kolo
Sarajevo - Posušje 3:0
GOŠK - Zvijezda 09
Igman - Sloga Doboj
Željezničar - Borac BL
Široki - Tuzla City
Sljedećih nekoliko kola:
4. Velež - Široki Brijeg
5. FK Sarajevo - Velež
6. Velež - Željezničar
7. Igman - Velež
Teške utakmice…
2. Tuzla City 1 0 0 3 (+3)
3. FK Sarajevo 1 0 1 3 (+2)
4. Igman Konjic 1 0 0 3 (+1)
5. Široki Brijeg 1 0 0 3 (+1)
6. Sloga Doboj 1 0 0 3 (+1)
7. NK GOŠK 0 1 1 1 (-3)
8. HŠK Zrinski 0 0 0 0 (0)
9. Željezničar 0 0 0 0 (0)
10. Borac BL 0 0 0 0 (0)
11. Posušje 0 0 2 0 (-4)
12. Zvijezda 0 0 2 0 (-6)
3. Kolo
Sarajevo - Posušje 3:0
GOŠK - Zvijezda 09
Igman - Sloga Doboj
Željezničar - Borac BL
Široki - Tuzla City
Sljedećih nekoliko kola:
4. Velež - Široki Brijeg
5. FK Sarajevo - Velež
6. Velež - Željezničar
7. Igman - Velež
Teške utakmice…
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- crveniratnik
- Kontakt:
I to dobro teške utakmice....tačno će puno toga otkriti, ali eto ostaje nam nadati se najboljem. Trebaju nam čim prije u prvih 11 Guliashvili i Hasanović
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
I “najveće” pojancanje Vukčević…
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Juniori opet dobili svinje ovaj put u ligi,1-0 Đuliman strijelac bio.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Evo za braću RA, cajic novi igrač Veleža
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Aldin cajic
- crveniratnik
- Kontakt:
Jel to provjerena info za Cajica? Zna li neko nesto?
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.