slazem se,imamo los igracki kadar jbg niko od pojacanja nije dosao za razliku od konkurenata (drine,Veleza,zrinjskog) koji su se pojacali,kao sto @Hodza_manLju rece sa ovakvom igrom nas ni Feguson ne bi izvukaoscudetto je napisao/la:Jbg nije ni do njega koliko je do igrackog kadra,ko zna mozda ne bi ni sa Karicem bili bolji (njega navodim zato sto bi vecina vas htjela da bas on preuzme klupu) Nego trebate nesto promijeniti u pristupu igri i dati do znanja tim vasim internacionalcimada je ovo zayebana liga i da nemaju prava vise na kiks kuci a u gostima svakako morate dobiti barem 2 utakmice do kraja,puno srece u nastavku prvenstva...
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- neutralan__
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Evo citam da je kandidat za klupu Buducnosti i bivsi strateg Slobode Vlatko Glavas,koji je trenutno bez trenerskog angazmana.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
buducnost12345
- Kontakt:
Ma joj dobar je Rizvic bio samo neznam neke ideje su mu cudne cuva Kabira Smajica na tribinama Sliska i Buru a ubaciva igrače u prvu postavu koji nemogu hodati pravo pet metara. Jahic je protiv Drine bio katastrofa a da ne govorim protiv Veleza kada je ušao.
Ne slažem se sa ovima koji kažu da igrački kadar nije dobar.Kvalitet igrača je ravan našim premijeligašima,ali ono što je Rizvić radio pokazalo se u pripremnim utakmicama jer njegov svakodnevni Kuperov test je pokazao da igrači nemaju lopte u nogama .Radili su kao da se takmiče u atletici.
Glavaš -mislim da je super stvar ako vam komšije dođe.Čovjek jednostavno posjeduje sve kvalitete jednog trenera fudbala,a ako uzmemo njegovo veliko iskustvo onda vi s njim ostajete 100%.
Glavaš -mislim da je super stvar ako vam komšije dođe.Čovjek jednostavno posjeduje sve kvalitete jednog trenera fudbala,a ako uzmemo njegovo veliko iskustvo onda vi s njim ostajete 100%.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Mislim da je najvise do samih igraca i njihove psihe. Ako oni vjeruju da mozemo ostati,onda mozemo. Svi zajedno trebaju da se bore na terenu,da zatvaraju propuste svojih suigraca i na kraju sezone rezultat ne moze izostati. Mislim da su nasi igraci previse psihicki istroseni a to se najbolje vidi kada primimo gol, to za nase igrace u 99% slucajeva znaci izgubljena tekma. Problem nije pasti,problem je ustati i nastaviti dalje,a ne nakon primljenog gola mi psihicki padamo...
- neutralan__
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Evo citam da je kandidat za klupu Buducnosti i bivsi strateg Slobode Vlatko Glavas,koji je trenutno bez trenerskog angazmana.
- neutralan__
- Kontakt:
Hodza_manLju je napisao/la:Mislim da je najvise do samih igraca i njihove psihe. Ako oni vjeruju da mozemo ostati,onda mozemo. Svi zajedno trebaju da se bore na terenu,da zatvaraju propuste svojih suigraca i na kraju sezone rezultat ne moze izostati. Mislim da su nasi igraci previse psihicki istroseni a to se najbolje vidi kada primimo gol, to za nase igrace u 99% slucajeva znaci izgubljena tekma. Problem nije pasti,problem je ustati i nastaviti dalje,a ne nakon primljenog gola mi psihicki padamo...
jest tacno tako,zamisli kako je nama ssa tribina bilo gledat kako se oni "predaju bez borbe"
- neutralan__
- Kontakt:
salzem se,Kabir je igracina a protvi Veleza je bio na tribinama mislim da je duplo bolji od Jahicabuducnost12345 je napisao/la:Ma joj dobar je Rizvic bio samo neznam neke ideje su mu cudne cuva Kabira Smajica na tribinama Sliska i Buru a ubaciva igrače u prvu postavu koji nemogu hodati pravo pet metara. Jahic je protiv Drine bio katastrofa a da ne govorim protiv Veleza kada je ušao.
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Mozda bi i bio dobar neki trener sa strane jer bi mozda igrali igraci po zasluzi,a ne po imenu i zelji nekog od pomocnih trenera ili nesto slicno. Onaj ko prati klub zna o cemu govorim...MJERILO NEK BUDE TEREN I NISTA VISEneutralan__ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Evo citam da je kandidat za klupu Buducnosti i bivsi strateg Slobode Vlatko Glavas,koji je trenutno bez trenerskog angazmana.kako ja znam dobar je on ,treba nam neko ko ce unijeti samopouzdanje a ja vjerujem da je on sposoban za to
- neutralan__
- Kontakt:
ne znam,prvo treba sacekati da vidimo sta ce biti sa Kumanom hocel prihvatit ostavkuHodza_manLju je napisao/la:Mozda bi i bio dobar neki trener sa strane jer bi mozda igrali igraci po zasluzi,a ne po imenu i zelji nekog od pomocnih trenera ili nesto slicno. Onaj ko prati klub zna o cemu govorim...MJERILO NEK BUDE TEREN I NISTA VISEneutralan__ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Evo citam da je kandidat za klupu Buducnosti i bivsi strateg Slobode Vlatko Glavas,koji je trenutno bez trenerskog angazmana.kako ja znam dobar je on ,treba nam neko ko ce unijeti samopouzdanje a ja vjerujem da je on sposoban za to
On ti je jedino dobar i sposoban u uzimanju kesa a ostalo...neutralan__ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Evo citam da je kandidat za klupu Buducnosti i bivsi strateg Slobode Vlatko Glavas,koji je trenutno bez trenerskog angazmana.kako ja znam dobar je on ,treba nam neko ko ce unijeti samopouzdanje a ja vjerujem da je on sposoban za to
Munever Rizvić ostaje trener Budućnosti
Ponedjeljak, 07 Mart 2011 19:14
Upravni odbor banovićke Budućnosti na današnoj sjednici nije usvojio ostavku Šefa Stručnog štaba, Munevera Rizvića koji je dobio puno povjerenje rukovodstva kluba. Primarni cilj ekipe je opstanak u Premijer ligi rekao je za vidiportal direktor Budućnosti Fuad Mujić.
Ponedjeljak, 07 Mart 2011 19:14
Upravni odbor banovićke Budućnosti na današnoj sjednici nije usvojio ostavku Šefa Stručnog štaba, Munevera Rizvića koji je dobio puno povjerenje rukovodstva kluba. Primarni cilj ekipe je opstanak u Premijer ligi rekao je za vidiportal direktor Budućnosti Fuad Mujić.
- neutralan__
- Kontakt:
scudetto je napisao/la:On ti je jedino dobar i sposoban u uzimanju kesa a ostalo...neutralan__ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Evo citam da je kandidat za klupu Buducnosti i bivsi strateg Slobode Vlatko Glavas,koji je trenutno bez trenerskog angazmana.kako ja znam dobar je on ,treba nam neko ko ce unijeti samopouzdanje a ja vjerujem da je on sposoban za to
I bolje inace bi ste morali zatvoriti rudnik da ga isplatite 
- neutralan__
- Kontakt:
hahhaha dobar,dobarscudetto je napisao/la:I bolje inace bi ste morali zatvoriti rudnik da ga isplatite
- kuman_@mel
- Kontakt:
ma sa kumanom i njegovim odabirom igraca i njihovih pozicija.. mozemo se samo nadati ispadanju i nista vise

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
ma izvućete se sigurno

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- neutralan__
- Kontakt:
jbg sve mi je jasno al da Kabir sjedi na tribinama jer kad god je igrao pokazao je kvalitet za razliku od Jahica @VAM hehe nego sta nego izvuc se
-
Hodza_manLju
- Kontakt:
Utakmica sa Celikom,odgodjena ili ne? Mozda bi nam godilo da se odgodi,malo da se ''saberemo''
- neutralan__
- Kontakt:
ipak nije odgodjena, ma opet nam to ne bi bilo dobro jer bi igrali u srijedu a kako smo fizicki spremni....tesko da bi mogli igrati u srijedu pa opet preko vikenda,nego hoces li ici u Zenicu??Hodza_manLju je napisao/la:Utakmica sa Celikom,odgodjena ili ne? Mozda bi nam godilo da se odgodi,malo da se ''saberemo''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.