FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

neutralan__
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la neutralan__ » 06 mar 2011, 20:38

scudetto je napisao/la:Jbg nije ni do njega koliko je do igrackog kadra,ko zna mozda ne bi ni sa Karicem bili bolji (njega navodim zato sto bi vecina vas htjela da bas on preuzme klupu) Nego trebate nesto promijeniti u pristupu igri i dati do znanja tim vasim internacionalcima :mrgreen: da je ovo zayebana liga i da nemaju prava vise na kiks kuci a u gostima svakako morate dobiti barem 2 utakmice do kraja,puno srece u nastavku prvenstva...
slazem se,imamo los igracki kadar jbg niko od pojacanja nije dosao za razliku od konkurenata (drine,Veleza,zrinjskog) koji su se pojacali,kao sto @Hodza_manLju rece sa ovakvom igrom nas ni Feguson ne bi izvukao :D jbg mozda bi trebalo dati i Karicu priliku nemamo vise sta iizgubit,ja se nadam da ce se stvari popraviti povratkom Halilovica,hvala na podrsci ;) pozz
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2011, 13:47

Evo citam da je kandidat za klupu Buducnosti i bivsi strateg Slobode Vlatko Glavas,koji je trenutno bez trenerskog angazmana.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

buducnost12345
Kontakt:

Post Postao/la buducnost12345 » 07 mar 2011, 16:19

Ma joj dobar je Rizvic bio samo neznam neke ideje su mu cudne cuva Kabira Smajica na tribinama Sliska i Buru a ubaciva igrače u prvu postavu koji nemogu hodati pravo pet metara. Jahic je protiv Drine bio katastrofa a da ne govorim protiv Veleza kada je ušao.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 07 mar 2011, 16:21

Ne slažem se sa ovima koji kažu da igrački kadar nije dobar.Kvalitet igrača je ravan našim premijeligašima,ali ono što je Rizvić radio pokazalo se u pripremnim utakmicama jer njegov svakodnevni Kuperov test je pokazao da igrači nemaju lopte u nogama .Radili su kao da se takmiče u atletici.
Glavaš -mislim da je super stvar ako vam komšije dođe.Čovjek jednostavno posjeduje sve kvalitete jednog trenera fudbala,a ako uzmemo njegovo veliko iskustvo onda vi s njim ostajete 100%.

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 07 mar 2011, 16:48

Mislim da je najvise do samih igraca i njihove psihe. Ako oni vjeruju da mozemo ostati,onda mozemo. Svi zajedno trebaju da se bore na terenu,da zatvaraju propuste svojih suigraca i na kraju sezone rezultat ne moze izostati. Mislim da su nasi igraci previse psihicki istroseni a to se najbolje vidi kada primimo gol, to za nase igrace u 99% slucajeva znaci izgubljena tekma. Problem nije pasti,problem je ustati i nastaviti dalje,a ne nakon primljenog gola mi psihicki padamo...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 07 mar 2011, 18:10

harry_90 je napisao/la:Evo citam da je kandidat za klupu Buducnosti i bivsi strateg Slobode Vlatko Glavas,koji je trenutno bez trenerskog angazmana.
:) kako ja znam dobar je on ,treba nam neko ko ce unijeti samopouzdanje a ja vjerujem da je on sposoban za to

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 07 mar 2011, 18:14

Hodza_manLju je napisao/la:Mislim da je najvise do samih igraca i njihove psihe. Ako oni vjeruju da mozemo ostati,onda mozemo. Svi zajedno trebaju da se bore na terenu,da zatvaraju propuste svojih suigraca i na kraju sezone rezultat ne moze izostati. Mislim da su nasi igraci previse psihicki istroseni a to se najbolje vidi kada primimo gol, to za nase igrace u 99% slucajeva znaci izgubljena tekma. Problem nije pasti,problem je ustati i nastaviti dalje,a ne nakon primljenog gola mi psihicki padamo...

jest tacno tako,zamisli kako je nama ssa tribina bilo gledat kako se oni "predaju bez borbe" :( nemaju neki poseban motiv,trebaju se ugledati na onu utakmicu protiv Leotara jer i publika kad vidi da se ne preddaju da se bore do sudijskog zvizduka to cijeni i postuje i naravno nagradi

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 07 mar 2011, 18:16

buducnost12345 je napisao/la:Ma joj dobar je Rizvic bio samo neznam neke ideje su mu cudne cuva Kabira Smajica na tribinama Sliska i Buru a ubaciva igrače u prvu postavu koji nemogu hodati pravo pet metara. Jahic je protiv Drine bio katastrofa a da ne govorim protiv Veleza kada je ušao.
salzem se,Kabir je igracina a protvi Veleza je bio na tribinama mislim da je duplo bolji od Jahica :o :o evo vidim ti si novi pa piisi malo o nasem Realu ;)

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 07 mar 2011, 19:46

neutralan__ je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Evo citam da je kandidat za klupu Buducnosti i bivsi strateg Slobode Vlatko Glavas,koji je trenutno bez trenerskog angazmana.
:) kako ja znam dobar je on ,treba nam neko ko ce unijeti samopouzdanje a ja vjerujem da je on sposoban za to
Mozda bi i bio dobar neki trener sa strane jer bi mozda igrali igraci po zasluzi,a ne po imenu i zelji nekog od pomocnih trenera ili nesto slicno. Onaj ko prati klub zna o cemu govorim...MJERILO NEK BUDE TEREN I NISTA VISE

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 07 mar 2011, 19:50

Hodza_manLju je napisao/la:
Mozda bi i bio dobar neki trener sa strane jer bi mozda igrali igraci po zasluzi,a ne po imenu i zelji nekog od pomocnih trenera ili nesto slicno. Onaj ko prati klub zna o cemu govorim...MJERILO NEK BUDE TEREN I NISTA VISE
ne znam,prvo treba sacekati da vidimo sta ce biti sa Kumanom hocel prihvatit ostavku

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 07 mar 2011, 20:03

On ti je jedino dobar i sposoban u uzimanju kesa a ostalo... :roll:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 07 mar 2011, 20:39

Munever Rizvić ostaje trener Budućnosti
Ponedjeljak, 07 Mart 2011 19:14
Upravni odbor banovićke Budućnosti na današnoj sjednici nije usvojio ostavku Šefa Stručnog štaba, Munevera Rizvića koji je dobio puno povjerenje rukovodstva kluba. Primarni cilj ekipe je opstanak u Premijer ligi rekao je za vidiportal direktor Budućnosti Fuad Mujić.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 07 mar 2011, 20:43

scudetto je napisao/la:
On ti je jedino dobar i sposoban u uzimanju kesa a ostalo... :roll:
:D :D dzaba mu sad ostaje Rizvic

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 07 mar 2011, 20:48

I bolje inace bi ste morali zatvoriti rudnik da ga isplatite :lol:

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 07 mar 2011, 20:50

scudetto je napisao/la:I bolje inace bi ste morali zatvoriti rudnik da ga isplatite :lol:
hahhaha dobar,dobar :D :D

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 07 mar 2011, 23:27

ma sa kumanom i njegovim odabirom igraca i njihovih pozicija.. mozemo se samo nadati ispadanju i nista vise :evil: :evil:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 07 mar 2011, 23:31

ma izvućete se sigurno :lol: :lol: :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 mar 2011, 07:25

jbg sve mi je jasno al da Kabir sjedi na tribinama jer kad god je igrao pokazao je kvalitet za razliku od Jahica @VAM hehe nego sta nego izvuc se

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 08 mar 2011, 16:08

Utakmica sa Celikom,odgodjena ili ne? Mozda bi nam godilo da se odgodi,malo da se ''saberemo''

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 mar 2011, 16:59

Hodza_manLju je napisao/la:Utakmica sa Celikom,odgodjena ili ne? Mozda bi nam godilo da se odgodi,malo da se ''saberemo''
ipak nije odgodjena, ma opet nam to ne bi bilo dobro jer bi igrali u srijedu a kako smo fizicki spremni....tesko da bi mogli igrati u srijedu pa opet preko vikenda,nego hoces li ici u Zenicu??

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.