Viveros je jedini igrač u historiji fudbala koji je za svoj klub imao pravo igrati u evropskim Uefa takmičenjima, a da istovremeno nije imao pravo nastupa u domacem prvenstvu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Viveros je jedini igrač u historiji fudbala koji je za svoj klub imao pravo igrati u evropskim Uefa takmičenjima, a da istovremeno nije imao pravo nastupa u domacem prvenstvu
Pa takvi će odmah nakon prvog poraza yebavat mu mater. Evo ovaj imbecil se već pripremio da mu yebe od do.nokee je napisao/la: ↑10 avg 2023, 10:03Cuj da vidimo sta ce Janez uraditi u petak. Kakvi debila ovdje ima, to nema nigdje.
Pa sta ce uraditi covjek tu 4 dana bukvalno. 6 mjeseci vam je nekakav period gdje se u potpunosti mora ispuniti ono sto trener zamisli (ili ne ispuniti) o tome je i Rozman govorio u ovom intervujuu. Naravno da ne trazi alibije ali to je jednostavno tako.
Do petka on moze samo popricati malo s igracima i probati podici moral ekipe, eventualno neka defanzivna postavljanja na prekidima rijesiti i tjt.
Ovoga ako ne istrpimo i stvarno ali stvarno damo podrsku, ebo ti nas za sva vremena.
pa jel pitar ili nije, sta napadoste covjekaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 avg 2023, 10:48Pa takvi će odmah nakon prvog poraza yebavat mu mater. Evo ovaj imbecil se već pripremio da mu yebe od do.nokee je napisao/la: ↑10 avg 2023, 10:03Cuj da vidimo sta ce Janez uraditi u petak. Kakvi debila ovdje ima, to nema nigdje.
Pa sta ce uraditi covjek tu 4 dana bukvalno. 6 mjeseci vam je nekakav period gdje se u potpunosti mora ispuniti ono sto trener zamisli (ili ne ispuniti) o tome je i Rozman govorio u ovom intervujuu. Naravno da ne trazi alibije ali to je jednostavno tako.
Do petka on moze samo popricati malo s igracima i probati podici moral ekipe, eventualno neka defanzivna postavljanja na prekidima rijesiti i tjt.
Ovoga ako ne istrpimo i stvarno ali stvarno damo podrsku, ebo ti nas za sva vremena.
prigodnu dobrodoslicu sa sjeverne + istocne tribine, pa ce razmisliti 2x
Za sad tunel.Ja se mogu zahvaliti klubu, radimo tri dana puno top stvari, oni se ubijaju od posla da bi se to sredilo. Jako smo blizu, nije sto posto sređeno, ali smo jako blizu. Idemo tim putem, a ako ne bude u najboljem redu onda ćemo naći rješenje.
kengur je napisao/la: ↑10 avg 2023, 09:05Ne seri, čuj vještački pritisak. Eno rekao je na podcastu da mu je pritisak super, a i svakako što kaže Dogan, nisu rudari. Nema tu botovi ne botovi, sad fol strpljenja treba imati. Ne, ne, ista imam očekivanja i naravno da će mu se *ekati majka ako zasluži. Ni on i štrumf Ibričić neće biti amnestirani ako krene po zlu, pa šta god sad pričali. Očekivanja su ista, samo su druge vođe.joker90 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 08:42Prema Mirzi su bili strožiji kriteriji jer je qrac od insana!kenoHZ je napisao/la: ↑10 avg 2023, 01:34
Do jučer su bili grupa igrača koji su svojom individualnim kvalitetom izborili Europu i isključivo svojom individualnom kvalitetom biti zaslužni za dobre igre i pobjede. Što sad da ne očekujemo pobjedu, a prije se podrazumijevala? Ja očekujem da ćemo ih pregaziti, uopšte ne razmišljam o bilo kojem drugom scenariju.
[/qu9ote]
A kao trener nista bolji.
Sad ce Mirzini botovi praviti vjestacki pritisak Rozmanu samo da napakoste klubu. Covjek tu 5 dana bukvalno.
Ih kad se to vrtilo, još kad je potpisao, njegova izjava je ja mislim bila da nije vidio šta goriMostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:26Pozdrav svima, imam jedno pitanje koje stvarno nije provokacija ili ruganje nego me čisto zanima situacija: vidio sam sliku Ziljkića sa nekim likom i šalom FKS kako gori, čisto informativno me zanima kakvo je bilo njegovo opravdanje za sliku i kakvo je stajalište navijača i simpatizera Sarajeva prema tom činu
E yebo ga tito
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, Maestro^^, ubipara, Varijantas8 i 46 gostiju.