Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nije los listic samo ne bih ja igrao tog Rosenborga, pratim ih i ja poduze vremena vise golova i igram ali ja mislim da zadnjih 10 utakmica nisu bili manje... Hehe ja kad to vidim ne bih ga stavio na listic da znam da ce biti vise...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
ispratit cu listic ali umjesto barcelone stavit cu notinghama...Monolog je napisao/la:Evo za sutra za veći ulog:
Southampton - Yeovil 3+
Barcelona - Arsenal(h.0:1) 1
Budućnost - Zagreb 1
Farjestad - Brynas 1
Rosenborg - Sarpsborg 6+
Kvota: 8.65(nisam račun'o super ponude, a sigurno će nešto od ovog biti u istoj(Farjestad ili Budućnost))
Sretno svima
Koliko je taj Farjestad siguran?
Ako se na varam, to je švedski hokej.
Ako se na varam, to je švedski hokej.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Chris Paul suffers a concussion, will not play tonight against BullsMonolog je napisao/la:Ma šta će mi kilometri, dovoljni su mi moji centimetri.kockica je napisao/la:MOnolog odakle si ako moze na pp, imas eto 5 km od mene pukni koji listic sutra bez tvojih savjeta sam pozitivna 0![]()
Šalu na stranu, iz Tz sam, al' taj novac ne bih prihvatio ni sa umirem od gladi. Vjeruj da mi je veća satisfakcija ako znam da sam ja zaslužan za nečiji prolazak na kladionici(@Liedsone, šuti).
@Edit:
Sve to stoji za Rose-a, al' on obožava da se nadigrava sa najboljim playmakerima lige(Nash, Williams, Paul). Zato i mislim da će ovo otići u 24+.
[*]http://img42.imageshack.us/i/slika0541.jpg/[*] izvinjavam se,znam da je ovo off topic al ovdje mi najvise raje ima,mozel iko rec jel ovo hdmi izlaaz
Joj kad vidim ovaj tiket glava me zaboliMonolog je napisao/la:Evo za sutra za veći ulog:
Southampton - Yeovil 3+
Barcelona - Arsenal(h.0:1) 1
Budućnost - Zagreb 1
Farjestad - Brynas 1
Rosenborg - Sarpsborg 6+
Kvota: 8.65(nisam račun'o super ponude, a sigurno će nešto od ovog biti u istoj(Farjestad ili Budućnost))
Sretno svima
Ne, koliko ja znam.haris10 je napisao/la:[*]http://img42.imageshack.us/i/slika0541.jpg/[*] izvinjavam se,znam da je ovo off topic al ovdje mi najvise raje ima,mozel iko rec jel ovo hdmi izlaaz
Hvala i sori na off topicu!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Samo sjest i plakat 
Pa ono mu je bila zadnja utakmica, do tada sve proshao, 15min imao 10milja u dzepu
oj tragedije
Ja one kvote ne bi mogao ni u snu pogoditi
oj tragedije
nema potpisa
- __Liedson__
- Kontakt:
@kockica odustani dok još možeš,proklet ćeš dan kad si stupio u kontakt s Monologom,kraljem propadanja.Monolog je napisao/la:Ma šta će mi kilometri, dovoljni su mi moji centimetri.kockica je napisao/la:MOnolog odakle si ako moze na pp, imas eto 5 km od mene pukni koji listic sutra bez tvojih savjeta sam pozitivna 0![]()
Šalu na stranu, iz Tz sam, al' taj novac ne bih prihvatio ni sa umirem od gladi. Vjeruj da mi je veća satisfakcija ako znam da sam ja zaslužan za nečiji prolazak na kladionici(@Liedsone, šuti).
Joj ovo Barca - Arsenal ja bih izbacio to sutra moze biti svasta, ali bas svasta. Nezna covjek sta ocekivati.... Imam neki osjecaj mada me osjecaj cesto vara
__Liedson__ je napisao/la:@kockica odustani dok još možeš,proklet ćeš dan kad si stupio u kontakt s Monologom,kraljem propadanja.Monolog je napisao/la:Ma šta će mi kilometri, dovoljni su mi moji centimetri.kockica je napisao/la:MOnolog odakle si ako moze na pp, imas eto 5 km od mene pukni koji listic sutra bez tvojih savjeta sam pozitivna 0![]()
hahahaha Monolog i Torabi od dva brata djeca xD
- legenda reala
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Pa ono mu je bila zadnja utakmica, do tada sve proshao, 15min imao 10milja u dzepu![]()
![]()
oj tragedije
nebi ja i ti ,ali ljudi pogađaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Pa ono mu je bila zadnja utakmica, do tada sve proshao, 15min imao 10milja u dzepu![]()
![]()
oj tragedije
Milane ko je ovdje lud 
Zna li neko sta je sa ovim tenisom Marino R. - Malek T. cekam keca za sitno nesto pise na listicu u 22:45 da pocinje sad ga nigdje ne mogu naci
Zna li neko sta je sa ovim tenisom Marino R. - Malek T. cekam keca za sitno nesto pise na listicu u 22:45 da pocinje sad ga nigdje ne mogu naci
prvi set...4-3 za Marino R. i servisSanchez_8 je napisao/la: Zna li neko sta je sa ovim tenisom Marino R. - Malek T. cekam keca za sitno nesto pise na listicu u 22:45 da pocinje sad ga nigdje ne mogu naci
FORZA MARŠAL !!!
Danas imate poklon kvotu na jednog bh tenisera. Počinje u 16h. Ko je ikad bio na Sarajevo Openu i zna ulogu njegovog oca odigrat će to po kvoti 2.25 u Lutriji
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Randolph je opuc'o svega 9 lopti na tekmi i zabio 17 poena.Monolog je napisao/la:
New York - Utah 1![]()
Sacramento - Houston 216+![]()
D. Rose(Chicago) 24+![]()
Z. Randolph(Memphis) 23+![]()
Kvota 9.4
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.