Borac je u nizu od 8 tekmi bez poraza protiv Željeznicara.Bazinga12345 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 11:46Je li ono Borac posljednjih nekoliko tekmi dobija Želju na Grbavici? Tu će biti svega.
2020 zadnja pobjeda.
Borac je u nizu od 8 tekmi bez poraza protiv Željeznicara.Bazinga12345 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 11:46Je li ono Borac posljednjih nekoliko tekmi dobija Želju na Grbavici? Tu će biti svega.
Samo su 2 dobili od njihovog povratka u PL na GrbaviciBazinga12345 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 11:46Je li ono Borac posljednjih nekoliko tekmi dobija Želju na Grbavici? Tu će biti svega.
Nema još uvijek, ne znam ima li kod naših kladionica.
I trolanje treba imati NEKU mjeruOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:36Velež - zrinski mora biti top 10
A Željo - Sarajevo najmanje 200. Nema ih nigdje na listama top 100, ali top 200 moraju biti
Da se ne peglamo, treba im dati titulu odmah. Mi ostali da igramo za drugo mjesto i to je to. Treba svaka ekipa izvoditi juniore protiv Borca, neka dobiju svaku 5-0 i cao. Nema smisla fakat.
Zanimljivije ih je nalemati i uz sudijsku pomoć.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:46Da se ne peglamo, treba im dati titulu odmah. Mi ostali da igramo za drugo mjesto i to je to. Treba svaka ekipa izvoditi juniore protiv Borca, neka dobiju svaku 5-0 i cao. Nema smisla fakat.
Ovo je sprdnja sta lik radi sa BH fudbalom zadnje 3,4 godineAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:46Da se ne peglamo, treba im dati titulu odmah. Mi ostali da igramo za drugo mjesto i to je to. Treba svaka ekipa izvoditi juniore protiv Borca, neka dobiju svaku 5-0 i cao. Nema smisla fakat.
Ovaj je nama sudio zadnju u BL. Nije da im pokloni ofsajd, penal, nego svaki kontakt i svaki aut njima u korist. Mozda najveca kradja koju sam vidio zadnjih godina, jer je krao od 1 do 90 minute, ne ono siljio u kljucnim momentima kako znaju, nego bukvalno sve svirao za njih, izmisljao nama kartone i prekrsaje. Tad ne pomaze da si Real.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:49Zanimljivije ih je nalemati i uz sudijsku pomoć.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:46Da se ne peglamo, treba im dati titulu odmah. Mi ostali da igramo za drugo mjesto i to je to. Treba svaka ekipa izvoditi juniore protiv Borca, neka dobiju svaku 5-0 i cao. Nema smisla fakat.
Kao recimo Zrinjski što im uradi.
Teško je tako igrati, to je tačno.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:02Ovaj je nama sudio zadnju u BL. Nije da im pokloni ofsajd, penal, nego svaki kontakt i svaki aut njima u korist. Mozda najveca kradja koju sam vidio zadnjih godina, jer je krao od 1 do 90 minute, ne ono siljio u kljucnim momentima kako znaju, nego bukvalno sve svirao za njih, izmisljao nama kartone i prekrsaje. Tad ne pomaze da si Real.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:49Zanimljivije ih je nalemati i uz sudijsku pomoć.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:46
Da se ne peglamo, treba im dati titulu odmah. Mi ostali da igramo za drugo mjesto i to je to. Treba svaka ekipa izvoditi juniore protiv Borca, neka dobiju svaku 5-0 i cao. Nema smisla fakat.
Tako ste i vi pred ovu zadnju utakmicu bili 10 utakmica bez pobjede protiv nas a derbi Bosne i Hercegovine
Sad ce ti intelektualna elita iz Banja Luke reci kako si mrzitelj svega srpskog i da vec kmecis prije nego sto je pocelo, a zapravo je sve tuzna istina.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:02Ovaj je nama sudio zadnju u BL. Nije da im pokloni ofsajd, penal, nego svaki kontakt i svaki aut njima u korist. Mozda najveca kradja koju sam vidio zadnjih godina, jer je krao od 1 do 90 minute, ne ono siljio u kljucnim momentima kako znaju, nego bukvalno sve svirao za njih, izmisljao nama kartone i prekrsaje. Tad ne pomaze da si Real.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:49Zanimljivije ih je nalemati i uz sudijsku pomoć.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:46
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], Pablo11, VolimBiH96 i 72 gosta.