Ovaj 19/20 transfer rok je sjebao sve
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Matt Law objavio da smo poslali vecu ponudu od Chelsea za Caiceda pa obrisao
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Tweet stoji.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Caicedo u fazonu Liverpool is my dream club
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
@JamesPearceLFC: Liverpool have made contact with Brighton over a potential deal for Moises Caicedo. No offer yet
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ne pamtim luđu transfer priču od ove
na kraju ce Lavia nama Caicedo njima kad se strasti malo smire i svi sretni 
Bukvalno, skratite priču na dio gdje nama dolazi Lavia, njima Caicedo i tjt. Taj lik bali za Londonom mjesecima, očekivati sad da dođe kod nas nema teorije.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Liverpoolov najveći problem u prošloj sezoni je bio očajan presing. Od najbolje ekipe na svijetu u tom segmentu su postali jedna od najlošijih u ligi. I u tome leži kako će izgledati ova sezona.
Meni sve liči da će Klopp htjeti igrati neki totalni napad ove sezone, sudeći po broju ofenzivno orijentiranih igrača.
Meni sve liči da će Klopp htjeti igrati neki totalni napad ove sezone, sudeći po broju ofenzivno orijentiranih igrača.
Veci je problem plata koju mu Chelsea moze dati. Bice dodatni problem ako Boehly ovo shvati kao neki licni obracun, izvalit ce 200m FSG na aparatima
cisto sto se tice karaktera biram laviu prije ekvadorskog stakora.
Mogu da me povrijede al ne i da me povrijede.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Moja reakcija kad Chelsea potpiše i Laviu i Caiceda:
Chelsea vs Liverpool u nedjelju:
Lik ba neće kod nas, evo svi pišu da se nada i dalje da će Chelsea to završiti što prije. Stvarno ne razumijem ove izlete u medijima, blamiramo se samo.
A daj ahhahahahaha
Bolje onda Caicedo , nema se šta uigravati , sa Alexom je već dobro uigran
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.