Svakako ocekujem pobjedu na individualni kvalitet realno, ali i ako ne bude pobjeda ne može nikako biti krivica trenera jer čovjek je bukvalno tek došao i ko god misli suprotno nema dovoljno godina u “gujici” da to shvati.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svakako ocekujem pobjedu na individualni kvalitet realno, ali i ako ne bude pobjeda ne može nikako biti krivica trenera jer čovjek je bukvalno tek došao i ko god misli suprotno nema dovoljno godina u “gujici” da to shvati.
1946
Ja ja. Očekivanja ista, nema amnestiranih!
Bolidčić.
The saddest thing in life is wasted talent.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Simone, samo nemoj da počnu igrači sa brojem #33 i #1 i to je po meni već dovoljan upgrade da krenemo u bolje rezultate. 

-
- Kontakt:
Ziljkic krenuo da se uvlači , uzet mu kapitensku , ne znam od kud njemu ….
Htio ga Rožman u Celje dovest,tako rekoše na pressu,ocito mu se svidja kao igrac.HeraklitMracni je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:57Ziljkic krenuo da se uvlači , uzet mu kapitensku , ne znam od kud njemu ….
I niko od novinara da pita za povrjedjene,sta je sa strancima,5 mikrofona ispred trenera jedan lik pitanje postavlja.Kakvi debili
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
sta su sveli klub da ovdje treptimo pred posusje a da nas mlatne doboj na kosevu
eeeee Allahu,i onda neko dodje i kaze za Mirzu duduka i slicne kao druga sansa ovo ono,ama more mRs
eeeee Allahu,i onda neko dodje i kaze za Mirzu duduka i slicne kao druga sansa ovo ono,ama more mRs
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- napoleon72
- Kontakt:
Ziljkic je klasicni dupelizac. Sad citam neki intervju iz 2021. kad je igrao u Borcu. Te, nismo mi krivi Sarajevu sto su prosuli bodove, te, dokazali smo da smo najbolji klub u drzavi, Banja Luka me napravila prvo covjekom pa onda igracem... Onda dodje ovdje i lafo ljiljane kaci na ruku i pise neke statuse nakon pljacke u istoj toj BL. Klasicni onaj hinjavi lik koji hoce da je sa svima dobar.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:26Pozdrav svima, imam jedno pitanje koje stvarno nije provokacija ili ruganje nego me čisto zanima situacija: vidio sam sliku Ziljkića sa nekim likom i šalom FKS kako gori, čisto informativno me zanima kakvo je bilo njegovo opravdanje za sliku i kakvo je stajalište navijača i simpatizera Sarajeva prema tom činu
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
napoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:15Ziljkic je klasicni dupelizac. Sad citam neki intervju iz 2021. kad je igrao u Borcu. Te, nismo mi krivi Sarajevu sto su prosuli bodove, te, dokazali smo da smo najbolji klub u drzavi, Banja Luka me napravila prvo covjekom pa onda igracem... Onda dodje ovdje i lafo ljiljane kaci na ruku i pise neke statuse nakon pljacke u istoj toj BL. Klasicni onaj hinjavi lik koji hoce da je sa svima dobar.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:26Pozdrav svima, imam jedno pitanje koje stvarno nije provokacija ili ruganje nego me čisto zanima situacija: vidio sam sliku Ziljkića sa nekim likom i šalom FKS kako gori, čisto informativno me zanima kakvo je bilo njegovo opravdanje za sliku i kakvo je stajalište navijača i simpatizera Sarajeva prema tom činu
Hoce li sjediti na klupi rozman
Jesu li sređeni papiri ?
- Shategabri
- Kontakt:
Ko god radi sa ljudima zna da je u najmanju ruku sumnjivo kad neko haman u svakoj drugoj rečenici kaže "iskreno".napoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:15Ziljkic je klasicni dupelizac. Sad citam neki intervju iz 2021. kad je igrao u Borcu. Te, nismo mi krivi Sarajevu sto su prosuli bodove, te, dokazali smo da smo najbolji klub u drzavi, Banja Luka me napravila prvo covjekom pa onda igracem... Onda dodje ovdje i lafo ljiljane kaci na ruku i pise neke statuse nakon pljacke u istoj toj BL. Klasicni onaj hinjavi lik koji hoce da je sa svima dobar.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:26Pozdrav svima, imam jedno pitanje koje stvarno nije provokacija ili ruganje nego me čisto zanima situacija: vidio sam sliku Ziljkića sa nekim likom i šalom FKS kako gori, čisto informativno me zanima kakvo je bilo njegovo opravdanje za sliku i kakvo je stajalište navijača i simpatizera Sarajeva prema tom činu
The saddest thing in life is wasted talent.
Rogic
Beganovic Soldo Trako Radović
Vrancic Zeljkovic Avramovski
Viveros Oliveira Ziljkic
Beganovic Soldo Trako Radović
Vrancic Zeljkovic Avramovski
Viveros Oliveira Ziljkic
Pa sta je trebao kazati kao igrač Borca: Eto osvojili smo nezasluzeno titulu. Sarajevo je bilo bolje od nas...i bla bla?!napoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:15Ziljkic je klasicni dupelizac. Sad citam neki intervju iz 2021. kad je igrao u Borcu. Te, nismo mi krivi Sarajevu sto su prosuli bodove, te, dokazali smo da smo najbolji klub u drzavi, Banja Luka me napravila prvo covjekom pa onda igracem... Onda dodje ovdje i lafo ljiljane kaci na ruku i pise neke statuse nakon pljacke u istoj toj BL. Klasicni onaj hinjavi lik koji hoce da je sa svima dobar.
Daj ba malo realnosti. Čovjek je rekao sve kako jeste. Bili su najbolji tim te sezone i nema tu plaho priče. Zar nas nisu nabili na Koševu u odlucujucoj utakmici?!
Ko je nama kriv sto smo prodali dva najbolja igrača i imali igru na proljeće zbog koje nas je trebalo eliminisati iz lige i zabraniti Europu...tada smo sve zaslužili ali titulu nismo.
Ali evo, treba otjerati Ziljkica. Upratio sam da nekima ni Vrancic ne valja, treba i njega maknuti.
Avramovski je nula...
Da ne pricam o bekovima, stoperima, golmanima...sve treba otjerati i ostaviti samo ZELJKOVICA...ali doći će i on na naplatu. Prije ili kasnije.
Dobar,dobar... :Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:23Hoće.
Samo ne znamo na kojoj će klupi.
Ima više klupa na stadionu.

-
- Kontakt:
Bas te to zanima, pises neku knjigu o njemu pa ti nestostaje taj dio...a i realno zaboli te sta se tu desilo na kraju.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 12:26Pozdrav svima, imam jedno pitanje koje stvarno nije provokacija ili ruganje nego me čisto zanima situacija: vidio sam sliku Ziljkića sa nekim likom i šalom FKS kako gori, čisto informativno me zanima kakvo je bilo njegovo opravdanje za sliku i kakvo je stajalište navijača i simpatizera Sarajeva prema tom činu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači da je sve bilo ok ako su jednu dobili pošteno a 10 namjestili? Nevjerovatnohurem je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:48Pa sta je trebao kazati kao igrač Borca: Eto osvojili smo nezasluzeno titulu. Sarajevo je bilo bolje od nas...i bla bla?!napoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:15Ziljkic je klasicni dupelizac. Sad citam neki intervju iz 2021. kad je igrao u Borcu. Te, nismo mi krivi Sarajevu sto su prosuli bodove, te, dokazali smo da smo najbolji klub u drzavi, Banja Luka me napravila prvo covjekom pa onda igracem... Onda dodje ovdje i lafo ljiljane kaci na ruku i pise neke statuse nakon pljacke u istoj toj BL. Klasicni onaj hinjavi lik koji hoce da je sa svima dobar.
Daj ba malo realnosti. Čovjek je rekao sve kako jeste. Bili su najbolji tim te sezone i nema tu plaho priče. Zar nas nisu nabili na Koševu u odlucujucoj utakmici?!
Ko je nama kriv sto smo prodali dva najbolja igrača i imali igru na proljeće zbog koje nas je trebalo eliminisati iz lige i zabraniti Europu...tada smo sve zaslužili ali titulu nismo.
Ali evo, treba otjerati Ziljkica. Upratio sam da nekima ni Vrancic ne valja, treba i njega maknuti.
Avramovski je nula...
Da ne pricam o bekovima, stoperima, golmanima...sve treba otjerati i ostaviti samo ZELJKOVICA...ali doći će i on na naplatu. Prije ili kasnije.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Ko je rekao da ga treba otjerat? I sta je sa ostalim tekmama, sta je sa onom na Kosevu kad smo mi njih razbili 4:2, a i tu smo dobro pokradeni za penal ako se dobro sjecam?hurem je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:48Pa sta je trebao kazati kao igrač Borca: Eto osvojili smo nezasluzeno titulu. Sarajevo je bilo bolje od nas...i bla bla?!napoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:15Ziljkic je klasicni dupelizac. Sad citam neki intervju iz 2021. kad je igrao u Borcu. Te, nismo mi krivi Sarajevu sto su prosuli bodove, te, dokazali smo da smo najbolji klub u drzavi, Banja Luka me napravila prvo covjekom pa onda igracem... Onda dodje ovdje i lafo ljiljane kaci na ruku i pise neke statuse nakon pljacke u istoj toj BL. Klasicni onaj hinjavi lik koji hoce da je sa svima dobar.
Avramovski je nula...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nevjerovatno mi je kad neko kaže pa dobili su pošteno na Koševu. Jesu al su nam yebali i oca i majku prije toga i poslije toga svaku tekmu. Samo kad se sjetim u Tuzli ne znam jel Sloboda ili TC bila jel ono bio crveni pa onda penal nisu svirali ma mršššMortemHz je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:58Znači da je sve bilo ok ako su jednu dobili pošteno a 10 namjestili? Nevjerovatnohurem je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:48Pa sta je trebao kazati kao igrač Borca: Eto osvojili smo nezasluzeno titulu. Sarajevo je bilo bolje od nas...i bla bla?!napoleon72 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:15Ziljkic je klasicni dupelizac. Sad citam neki intervju iz 2021. kad je igrao u Borcu. Te, nismo mi krivi Sarajevu sto su prosuli bodove, te, dokazali smo da smo najbolji klub u drzavi, Banja Luka me napravila prvo covjekom pa onda igracem... Onda dodje ovdje i lafo ljiljane kaci na ruku i pise neke statuse nakon pljacke u istoj toj BL. Klasicni onaj hinjavi lik koji hoce da je sa svima dobar.
Avramovski je nula...
Da ne pricam o bekovima, stoperima, golmanima...sve treba otjerati i ostaviti samo ZELJKOVICA...ali doći će i on na naplatu. Prije ili kasnije.![]()
Trenutno korisnika/ca: Haksss, iliyaa8, laznokrilo, OzmoodPinglewood, senad82, Varijantas8, zagorski i 57 gostiju.