Al only nadje clanak iz 2020. i po ko zna koji put upeca Sarajlije, iako smo vjerujem vec 2x citali raspravu zbog ove liste
Kako reda papke na kamaru nije ni cudo sto se o njima vicevi prave
Ma dobro ne treba tako govorit o ovim regularnim forumasima, moze se fino s njima, shategabri, fks, onaj moderator im itd
Steta sto se oni levati nisu upecali, nema onog sto je kontrasvih
Pa ja ovako sa Onlyjem s vremena na vrijeme promuhabetim
Onda prođe neko vrijeme, preskačem njegove postove, pa opet...
Tako da mi nije strana njegova priča niti sam som u ovoj priči
Al only nadje clanak iz 2020. i po ko zna koji put upeca Sarajlije, iako smo vjerujem vec 2x citali raspravu zbog ove liste
Kako reda papke na kamaru nije ni cudo sto se o njima vicevi prave
Ma dobro ne treba tako govorit o ovim regularnim forumasima, moze se fino s njima, shategabri, fks, onaj moderator im itd
Steta sto se oni levati nisu upecali, nema onog sto je kontrasvih
Ma nisam nista lose mislio nego samo bio malo grublji da promisle glavom jeli lozenje ili ne
E cuj mrzim sve srpsko jer kazem da nam je delegiran isti lik koji nas je izmasakrirao u BL
Ti si deklarisani mrzitelj, ali si limunada za pojedince !
Btw neka bolji pobjedi, a to je Borac u ovom slučaju
Kakav mrzitelj? Gdje sam ja napisao bilo sta protiv srpskog ili bilo kojeg drugog naroda? Nikad u zivotu. Ja kad tebi kazem da si debil, mislim iskljucivo na tebe licno, ne na 8 miliona drugih ljudi. Ne razmislja svako kao ti, mamlaze oboljeli.
Sad ce ti intelektualna elita iz Banja Luke reci kako si mrzitelj svega srpskog i da vec kmecis prije nego sto je pocelo, a zapravo je sve tuzna istina.
Cekaj, inace ne mrzi sve srpsko i ne kmeci prije nego sto je pocela utakmica?
Ne, nego iznosi ciste CINJENICE kakvo je bilo sudjenje, svidjelo se to nekome ili ne, to nije kmecanje i nije napisano iz mrznje prema vama, nego su to CINJENICE. Ne znam sta ti nije jasno?
Vidi, raspravljas sa likom kojem je u potpisu Baja Mali Knindza, ekstremnija verzija Thompsona. On je izjeden mrznjom i sve vidi u generalizacijama. Zato kad neko napise da nas je sudija Njegomirovic ostetio (kao i vecinu drugih klubova kada igraju protiv Borca), a sada je opet delegiran, on misli da ti govoris nesto protiv Srba kao naroda. Ne kaze on to radi provokacije, on to zaista misli.
Sad ce ti intelektualna elita iz Banja Luke reci kako si mrzitelj svega srpskog i da vec kmecis prije nego sto je pocelo, a zapravo je sve tuzna istina.
Ne, nego iznosi ciste CINJENICE kakvo je bilo sudjenje, svidjelo se to nekome ili ne, to nije kmecanje i nije napisano iz mrznje prema vama, nego su to CINJENICE. Ne znam sta ti nije jasno?
CINJENICA je da kmeci prije utakmice nastrojeni.
Tako kmeci i prije sexa vjerovatno.
Jaci smo duplo od vas i favoriti smo. Poz
CINJENICA je da kmeci prije utakmice nastrojeni.
Tako kmeci i prije sexa vjerovatno.
Jaci smo duplo od vas i favoriti smo. Poz
Nit je to cinjenica, nit ste jaci, nit ste favoriti.
"... Lažemo stvaralacki, mastovito, inventivno." Ostatak citata znas a vidim da ga i upraznjavas, pozdrav
Amidja ma samo lagano, tanak je ovaj i slicni njemu.
Njegomirovic sudi lakrdija u najavi
Demir i Lazic pomocnici kao i uvjek kad borac igra jace tekme
A onda na to sve dolazi gospodin vinko koji kaze nije gospodski da trener komentarise sudjenje hahahaha
A onda na to sve dolazi gospodin vinko koji kaze nije gospodski da trener komentarise sudjenje hahahaha
Ne da nije gospodski nego je kaznjivo komentarisati sudjenje. Odmah ide kazna od saveza i tako je uvijek bilo.