Pretkvalifikacije za OI 2024

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Pretkvalifikacije za OI 2024

Post Postao/la lumani » 10 avg 2023, 15:36

retromoos je napisao/la:
10 avg 2023, 15:30
Sta cemo za ostale? Njemu nije samo Harun bio problem. Njemu su svi problem koji ne zive u nekom njegovom imaginarnom svijetu. Vlastitog oca proziva preko medija i svadja se sa njim. On proziva i politicare, onog Konakovica je sto puta popljuvao, pljuje i takozvane analiticare, glumce, ismijava sportiste, svadja se sa navijacima, onda mu nesto dodje u glavu pa fali SDA, pa onda ismijava saigraca iz reprezentacije (Musa), i podrzava fasiste iz Partizana. Onda mu nesto dodje u glavu, pa krene sve redom pljuvati, sutra se opet smije i govori da se salio.
Dodje na utakmicu ljudi mu zive lopte uzimaju iz ruku, ispadaju mu lopte, ispod kosa 5X zicer promasi onoliki covjek. Govori da nemaju uslove, da zbog toga nema boljeg rezultata u reprezentaciji. Pa jesmo li mi krivi sto su ga sutnuli iz Denvera i izabrali Jokica? Tamo je imao idealne uslove. Ima i idealne uslove u Portlandu, pa sta je napravio? K.urcinu
Sjecam se kad je prije 7-8 godina napisao javno kako njemu nema ko sta prigovarati, jer je on vise uradio za drzavu od svih navijaca. Vise od 65.000 Bosnjaka poginulo, 150.000 ljudi ranjeno, ljudi izgubili sve sto su imali, ali Jusuf je vise napravio za drzavu. Kad su ga ljudi poceli pljuvati, prijetiit i psovati, onda je blokirao komentare. Je li istina ovo sto je rekao za savez? Jeste! Situacija je jos gora, ali je isto tako istina da on nije sav svoj u glavi. Kad je Garza dobio poziv u reprezentaciju, dosao pred kamere krevelji se i hinjski smije da je to ko biva greska. U biti sve mu smeta, samo zavisi kako koji dan zapocne

Dino Konakovic Kifla nije samo političar ,nego je radio u savezu a prije toga ugasio KK Bosnu ;) Nije Juka problem ove Repke niti je Juka kriv za pripreme :arrow: 15 godina je sve isto.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 10 avg 2023, 15:38

lumani je napisao/la:
10 avg 2023, 15:36
retromoos je napisao/la:
Sta cemo za ostale? Njemu nije samo Harun bio problem. Njemu su svi problem koji ne zive u nekom njegovom imaginarnom svijetu. Vlastitog oca proziva preko medija i svadja se sa njim. On proziva i politicare, onog Konakovica je sto puta popljuvao, pljuje i takozvane analiticare, glumce, ismijava sportiste, svadja se sa navijacima, onda mu nesto dodje u glavu pa fali SDA, pa onda ismijava saigraca iz reprezentacije (Musa), i podrzava fasiste iz Partizana. Onda mu nesto dodje u glavu, pa krene sve redom pljuvati, sutra se opet smije i govori da se salio.
Dodje na utakmicu ljudi mu zive lopte uzimaju iz ruku, ispadaju mu lopte, ispod kosa 5X zicer promasi onoliki covjek. Govori da nemaju uslove, da zbog toga nema boljeg rezultata u reprezentaciji. Pa jesmo li mi krivi sto su ga sutnuli iz Denvera i izabrali Jokica? Tamo je imao idealne uslove. Ima i idealne uslove u Portlandu, pa sta je napravio? K.urcinu
Sjecam se kad je prije 7-8 godina napisao javno kako njemu nema ko sta prigovarati, jer je on vise uradio za drzavu od svih navijaca. Vise od 65.000 Bosnjaka poginulo, 150.000 ljudi ranjeno, ljudi izgubili sve sto su imali, ali Jusuf je vise napravio za drzavu. Kad su ga ljudi poceli pljuvati, prijetiit i psovati, onda je blokirao komentare. Je li istina ovo sto je rekao za savez? Jeste! Situacija je jos gora, ali je isto tako istina da on nije sav svoj u glavi. Kad je Garza dobio poziv u reprezentaciju, dosao pred kamere krevelji se i hinjski smije da je to ko biva greska. U biti sve mu smeta, samo zavisi kako koji dan zapocne

Dino Konakovic Kifla nije samo političar ,nego je radio u savezu a prije toga ugasio KK Bosnu ;) Nije Juka problem ove Repke niti je Juka kriv za pripreme :arrow: 15 godina je sve isto.
Libo me racku za Konakovica, dajem primjere da Jusufu nije samo reprezentacija problem. On ima problem u glavi

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 10 avg 2023, 15:40

“Plate nam ne kasne. Mi ne možemo osnovne stvari dobiti. Mi moramo razmišljati kako ćemo porodice smjestiti. Nemamo uslove, četvorica spavaju u sobi. Da djecu koju u budućnosti žele nasutpati za BiH moramo osigurati normalne uslove. Kod nas je cirkus i odlazit će igrati za druge reprezentacije…” rekao je Nurkić, prenosi N1.
:urnebes:

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 10 avg 2023, 15:40

Zaboravio sam kako se zvao onaj njegov menadzer sto ga je kao spasio kao klinca, govorio da mu je drugi otac, sad i njega pljuje. K.arina karakter

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 avg 2023, 15:43

retromoos je napisao/la:
10 avg 2023, 15:38
lumani je napisao/la:
retromoos je napisao/la:

Libo me racku za Konakovica, dajem primjere da Jusufu nije samo reprezentacija problem. On ima problem u glavi

Čuj Libo me Racku ;) naveo si najvećeg grobara kao primjer...Ne znam ja kakve probleme ima Jusuf u glavi :mrgreen: očigledno velike ,jer ima nekih 15 miliona godišnje ..

Nije se samo Juka žalio ,nego pola ekipe.....

Neće se ništa promijeniti......nema se para ,politika upravlja .

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 10 avg 2023, 15:44

retromoos je napisao/la:
10 avg 2023, 15:38
lumani je napisao/la:
retromoos je napisao/la:

Kiflu Konakovića je redovno žuljalo stanje u repki. Uvijek je tražio od vlasti da pomognu. Šta je sad, kukala mu majka? Čeka da režim potegne zaboravljajući da je on sada režim. Ili jednostavno nema vremena da se bavi time sada kada smo uhvatili reformski zamah? :mrgreen:
41:34

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 avg 2023, 15:45

Ali sta kaze ,porodice bi vodali po hotelima,ne znam sta mi je gore savez koji ne moze minimum uslova obezbjediti ili ova djecija kuknjava ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 avg 2023, 15:48

Ne znam sta ce im zene i djeca na turnirima. Sto bi savez placao porodicama od igraca smjestaj? Ako im se ide, nek nađu sebi hotel i plate, nije to obaveza saveza
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 10 avg 2023, 15:49

Odlično su pripremili teren za slučaj da loše odigraju i ne plasiraju se na OI.
Svake pripreme bude ovako kao da se ne zna kakve uslove imaju. To se može reći prvi dan priprema.

Mow
Kontakt:

Post Postao/la Mow » 10 avg 2023, 15:52

http://livetv.sx/dex/eventinfo/14791874 ... rzegovina/

Ako bude ikakvih stream-ova, ovdje ce ih garant postaviti. S tim da programska sema SportKluba nije potpuna, postoji nada da ce na dan utakmice mozda regulisati nesto, kao sto to inace znaju. Bio bi im veliki plus svakako...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 avg 2023, 15:53

15 godina igrači govore isto ,nema promjena, teško da će i biti.Bio je Mirza Teletović tu ,ipak se nije mogao riješiti problem.......

Šta je tu je ,Idemo uzeti turnir!

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 10 avg 2023, 15:57

Kad cujem igrace koliko se zale na uslove tacno me i ne cudi sto je Nurkic izbjegavao repku
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 10 avg 2023, 16:16

lumani je napisao/la:
10 avg 2023, 15:20
Sarmica je napisao/la:
10 avg 2023, 15:15
lumani je napisao/la:
10 avg 2023, 15:13

Sve je to tačno ;) ali tako je zadnjih 15 godina ....Zato im je i Kelnu bilo lijepo ,top hotel...biće i u Poljskoj lijepo ..
Drago mi je što je i tvoj mali progovorio malo ;)
Nije trebao niko ništa govoriti nisam na njihovoj strani...1993 su sa piste došli i bili 8 :bih: Sve je do volje i Želje!.
Nije ovo 1993. Porediti ratno razdoblje i ono tada sa ovim je glupost. Boga ti nemoj te piče i upoređivanja da ne bih opet pomislio da si uposlenik/stoka iz saveza.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 10 avg 2023, 16:23

Nurkic uvijek zapocne s ovom pricom jer ocito misli da kao prva zvijezda treba pokusati nesto, ali uvijek to kaze na donekle pogresan nacin ili ubaci nesto sto je van svake pameti (u ovom slucaju je to prica oko smjestaja za porodicu). Halilovic je to kasnije puno kulturnije prikazao i pojasnio, mada njegove rijeci mozda ne bi ni napravile tolikog odjeka da se Jusuf nije ukljucio. Meni je uvijek nejasno ovo oko pripremnih meceva, sto je Musa spomenuo. Proslo ljeto smo bili najgori po tom pitanju i obilo nam se o glavu, a evo isto to se ponovilo i ovog ljeta. Poljaci su odigrali 7-8 prijateljskih utakmica, a mi jednu bezveznu sa Srbijom i 2 s poluamaterskom reprezentacijom u nekakvoj poluuslovnoj sali. Jedina sreca je sto prvi mec igramo s autsajderom Portugalom i sto 2 reprezentacije idu dalje iz grupe - tj. sto bi i eventualni poraz od Poljaka znacio da mozemo proci u polufinale. U prevodu, grupa nam moze posluziti da se uigramo (Portugal i Madjarska su neuporedivo losije od nas i valjda ih mozemo dobiti bez nekih vecih problema), a poslije valjda budu maksimalno spremni da dobiju obje utakmice u doigravanju.

Zanimljivo je da u ovom rosteru samo Zahiragic ima ispod 2 metra, a Gegic je tu negdje na granici. To nekad moze biti problematicno protiv nizih reprezentacija, koje su suterski i tehnicki na ozbiljnom nivou.

NKSvatovacPoljice
Kontakt:

Post Postao/la NKSvatovacPoljice » 10 avg 2023, 16:26

Porediti 1993 i 2023 nebo i zemlja.
I ovi momci su patriote cim kroce iz EU ili Amerike na tlo BIH i zaigraju u drzavnom dresu.
Srali bi vi po njima da se nisu odazvali,a zasluzuju da imaju odlicne uslove, jer bez odlicnih uslova nema ni rezultata.

I da ne zaboravim, kompletnom savezu trenutnom i onom od ranije na....... se majke!
Pa od kraja rata na ovamo gotov 30 godina je proslo i isti uslovi, isti prpblemi, a politicki dovedeni na funkcije.

Mrs, pizda vam materina!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 avg 2023, 16:30

NKSvatovacPoljice je napisao/la:
10 avg 2023, 16:26
Porediti 1993 i 2023 nebo i zemlja.
I ovi momci su patriote cim kroce iz EU ili Amerike na tlo BIH i zaigraju u drzavnom dresu.
Srali bi vi po njima da se nisu odazvali,a zasluzuju da imaju odlicne uslove, jer bez odlicnih uslova nema ni rezultata.

I da ne zaboravim, kompletnom savezu trenutnom i onom od ranije na....... se majke!
Pa od kraja rata na ovamo gotov 30 godina je proslo i isti uslovi, isti prpblemi, a politicki dovedeni na funkcije.

Mrs, pizda vam materina!

Valjda su 1993 bili gori uslovi a niko se nije toliko žalio ,nego je želja za igrom bila važnija.Ne kažem ja da sam protiv ovog plakanja ,ali ne mora se uvijek 5 dana prije početka plakati...Idi tamo osvoji turnir i pokaži jačinu koju savez nema.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 10 avg 2023, 16:55

Ovo sto je rekao sve je tacno. Mogli su organizovati prijateljske utakmice u Zenici, Tuzli, Sarajevu, vjerujem da bi sve utakmice bile rasprodane.

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 10 avg 2023, 17:06

Zasto nema Robersona u rosteru?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 avg 2023, 17:09

moreno123 je napisao/la:
10 avg 2023, 17:06
Zasto nema Robersona u rosteru?
Vukao je neku povredu duže vrijeme....

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 10 avg 2023, 17:29

Zanimljiva presica...

Blago Garzi, koji ne razumije sta pricaju. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Kylian i 16 gostiju.