E jesu li nam sad otisli svi koje smo uzeli na zub, da konacno malo prodisemo u zdravoj atmosferi i raspolozenju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Je necu nista u krug, ne znam ni Dala ni Mirzu.MortemHz je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:15Pa što bježi od toga da pozdravi sjever koji mu nikada a nije rekao i koji ga je podržavao? Što privatno priča razne bljuvotine? Znam da ćeš sad u krug isto pričati stvari vezano za oca a on vrijeđao i ponižavao navijače u svom periodu. Ufurani mali debil, hvala bogu pa je otišao.
Što je onda njegov otac toliko mrzio kako ti kažeš pa je morao vrijeđati i ponižavati navijače i ''svoj'' klub?djokica je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:19Je necu nista u krug, ne znam ni Dala ni Mirzu.MortemHz je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:15Pa što bježi od toga da pozdravi sjever koji mu nikada a nije rekao i koji ga je podržavao? Što privatno priča razne bljuvotine? Znam da ćeš sad u krug isto pričati stvari vezano za oca a on vrijeđao i ponižavao navijače u svom periodu. Ufurani mali debil, hvala bogu pa je otišao.
Ali da mog oca neko toliko mrzi i vrijedja, Ja bih bio na njegovoj strani.
To je cijela prica ovdje koju Ja vidim
Sta treba, pozdraviti navijace koji drze transparent “ Mirza smradu”, pa doci kuci na porodicni rucak
Treba biti realan, niko od nas ko postuje oca, ne bi to uradio
A jest onaj Trako los.
Majstore, Ja ocekujem od nekoga ko je moderator ovdje da je dovoljno zreo da shvati o cemu Ja pisem, ali izgleda da ne ide.MortemHz je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:22Što je onda njegov otac toliko mrzio kako ti kažeš pa je morao vrijeđati i ponižavati navijače i ''svoj'' klub?djokica je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:19Je necu nista u krug, ne znam ni Dala ni Mirzu.MortemHz je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:15
Pa što bježi od toga da pozdravi sjever koji mu nikada a nije rekao i koji ga je podržavao? Što privatno priča razne bljuvotine? Znam da ćeš sad u krug isto pričati stvari vezano za oca a on vrijeđao i ponižavao navijače u svom periodu. Ufurani mali debil, hvala bogu pa je otišao.
Ali da mog oca neko toliko mrzi i vrijedja, Ja bih bio na njegovoj strani.
To je cijela prica ovdje koju Ja vidim
Sta treba, pozdraviti navijace koji drze transparent “ Mirza smradu”, pa doci kuci na porodicni rucak
Treba biti realan, niko od nas ko postuje oca, ne bi to uradio
Misliš da je to palo sa neba, da ga neko ne voli onako ili?
Treba biti realan, niko od nas ko poštuje svoj klub ne bi ni 10% tih stvari uradio.
Da nije Husref licno
ma nek on sad laje u rizesporu.. sad ce igra konacno biti svi za jednog jedan za sve