AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Između ove Genoe i Milana je bilo jedno 378 transfera zadnijh 20 godina. Najprometniji klub s kojim je Milan poslovo u Italiji.
A u tim transferima smo uglavnom bili donji koliko se sjećam.
Šta mislite hoće li naši imati m*da da odbiju 100 mil ako Bajern posalje ponudu za MM?
Šta mislite hoće li naši imati m*da da odbiju 100 mil ako Bajern posalje ponudu za MM?
Il Club più titolato al mondo!
Ma to je Causu nestalo kurava i sex tema pa izvalio glupost. Ne ide Majk nigdje!
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Beduin
- Kontakt:
Posudba Messiasa? Fuck, ne mozes se gov.ana rijesiti rahat.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Čini se da je posudba sa obaveznim otkupom, šućur allahu.
Još Keteljar, Salamander i (nažalost) Adli, pa da uleti još jedan veznjak. I Origi, ali za tog nehljeba kažu da odbija sve ponude.
Još Keteljar, Salamander i (nažalost) Adli, pa da uleti još jedan veznjak. I Origi, ali za tog nehljeba kažu da odbija sve ponude.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Znas kako bi to odbili
Pa posudba sa obavezom otkupa sljedece ljeto, sto i nije lose samo da ga ne gledamo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Daj Boze da je obaveza, to je onda odlicno. Imam fobiju od tih dealova, evo Caldaru ne mozes otjerati, imam osjecaj da je u Milanu jos kad sam u srednju isao, a to je bilo krajem '90.ih.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Sad gledam, pa njemu ugovor istice naredne godine. On ili ce se prodati po nekoj simbolicnoj cifri ili posudba do kraja sezone (mozda neka mizerna cifra) pa ce besplatno potpisati za drugi klub.
Kako god, sretno mu i daleko mu kuca od Milana.
Kako god, sretno mu i daleko mu kuca od Milana.
075 ❤
075 ❤
Nisam mislio da ima istine u ovom članku,već čisto onako pitam sta mislite kako bi naši postupili da im stigne zvanična ponuda od 100 mil
Il Club più titolato al mondo!
Vec vidjeni scenario sa Tonalijem, nakon toga kupovina 4 ili 5 polovnjaka i to je to....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Niti će Bajern poslati 100M za golmana. Niti je Milan doveo polovnjake. Memaga popij šta za smirenje. Nervozan si i lupaš gluposti već duže vrijeme.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Makar nakon sto ti odgovorim ne ispravljam post, pa da izgleda ko da nisi to napiaso....Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:18Niti će Bajern poslati 100M za golmana. Niti je Milan doveo polovnjake. Memaga popij šta za smirenje. Nervozan si i lupaš gluposti već duže vrijeme.
Sem Pulisica i Chuka sve ostalo polovnjaci, no name igraci, to nisu gluposti vec realnost....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam ništa ispravio. Odmah sam ti napisao da lupetaš već duže vrijeme. Polovnjaci su igrači tip Messias i njemu slični. A Milan ih odbacuje ovo ljeto.memaga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:22Makar nakon sto ti odgovorim ne ispravljam post, pa da izgleda ko da nisi to napiaso....Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:18Niti će Bajern poslati 100M za golmana. Niti je Milan doveo polovnjake. Memaga popij šta za smirenje. Nervozan si i lupaš gluposti već duže vrijeme.
Sem Pulisica i Chuka sve ostalo polovnjaci, no name igraci, to nisu gluposti vec realnost....
Mani se te floskule 'no name'. Sve su to igrači koji već imaju svoje ime u evropskom fudbalu. To što ti ne pratiš više od jedne lige, pa nisi nikad čuo za nekoga. Tvoj problem. Jer postoje ljudi koji prate na stotine igrača širom Europe. A neke sa posebnom pažnjom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kad si nedavno prognozirao post pa kasnije korigujes ja ocekujem....ne bitno, to sto pratis holandske i austrijske lige to je tvoj problem, vjerovatno imas isuvise vremena klasicni lezihljebovic....
To su polovnjaci kao sto su i Messias, CDK, Sale, Krunic itd
To su polovnjaci kao sto su i Messias, CDK, Sale, Krunic itd
-
ACMilan100
- Kontakt:
Krunic je dobar igrac nemoj da ga toliko spustate vi sto to radite. Da je nama u repki jos Krunica bili bi 100 puta bolji
Znači ostaje Fočak. Samo podebljan ugovor. Ma ne gumo ga ja đaba. Prosječan igrač i to je to. Jbte ko da je Maldini svega mi, pa ga čuvaju. Da se njega riješiti, može se dovesti bolji igrač, ali eto, dok je ćelava budala u klubu, on ne mrda.
Nije problem što Krunić ostaje jer je zahvalan kao rezerva već što u njemu vide startnog igrača. I to defanzivnog veznog, da stvar bude još smiješnija. 
Btw, Tijjani je taj famozni no name igrač koji je prolazio ispod radara u Holandiji, a mogu već sad reći da će biti naše najbolje pojačanje.
Btw, Tijjani je taj famozni no name igrač koji je prolazio ispod radara u Holandiji, a mogu već sad reći da će biti naše najbolje pojačanje.
Zadnja izmjena: rope11, dana/u 10 avg 2023, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma problem je taj što on neće na klupu. Igrat će on.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.