Jbga vjeruješ natpisima logično, niko od nas nije kontao da je ovaj totalni neprofesionalac, bez karaktera i pizda. Zanima me šta se Levyu mota sad po glavi, neće da potpiše (zasad) produženje, dobiješ zadovoljavajuću ponudu i prihvatiš i sad lik ovo radi. Nije ni njemu baš svejedno, to su dobre pare koje može dalje preusmjerit.Bundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:48Jeste ti, armando, i harden bili naivni kao francuske sobarice.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
eto nek je car igrati u totenhemu ,cityu ,chelskom itd , klubovima ispred kojih je bajern milijardama svjetlosnim godinama po svemu ,uz real madrid najveci klub svih vremena ...
ko ga **** ,poziv institucije kao sto je bajern se ne odbija nikad,bajern nikada nije molio pa nece ni sada ima ,dr.mladih potetnih igraca ,koji bez problema mogu igrati na levelu za kratko vrijeme ako se poklope neke kockice ,a mozda i bolje kako vrijeme bude odmicalo...
pusi **** ko te **** moze bajern i bez tebe ,druze Hary Kane ,druze Hary Kane

Zadnja izmjena: Jup, dana/u 10 avg 2023, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Pravda za Tyson Furya
-
- Kontakt:
Nadam se da će se pristup svemu promijeniti od sada. Sve dok glume gospodu i pokušavaju sve fino i ugoditi svakome imat će probleme. Matthaus malo zalaje u medijima kako se atmosfera promijenila, izgubio se onaj mia san mia osjećaj i ovi mu imaju potrebu odgovarati i pravdati se. I treba da se izgubi taj osjećaj, Bayern je firma, biznis. Rezultati moraju biti na prvom mjestu i trofeji. Sve ostalo je sekundarno.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Vjerojatno Manchester United. Nema šanse da je PSG u igri, ako jeste onda je taj lik najveci debil kojeg je fudbal ikad vidio.
-
- Kontakt:
Ja sam odmah znao. Da je on toliko htio u Bayern, rekao bi jasno rukovodstvu da želi da ide i to je to. A on je svojim potezima čitavo vrijeme pokazivao da mu je svejedno, tačnije prodavao je priču Bayernu da želi ići, a ovamo molio Boga da ne ode. Sklonio dupe u kraj i posmatrao.dirkules je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:09Jbga vjeruješ natpisima logično, niko od nas nije kontao da je ovaj totalni neprofesionalac, bez karaktera i pizda. Zanima me šta se Levyu mota sad po glavi, neće da potpiše (zasad) produženje, dobiješ zadovoljavajuću ponudu i prihvatiš i sad lik ovo radi. Nije ni njemu baš svejedno, to su dobre pare koje može dalje preusmjerit.Bundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:48Jeste ti, armando, i harden bili naivni kao francuske sobarice.
vidis na faci kaneu da je ljigavac ,to sam od ranije znao ,sada se samo potvrdilo.!
Pravda za Tyson Furya
-
- Kontakt:
Da je Levy htio, mogao je odbiti i posljednju ponudu, kao što je i do sad radio. Al zna on da će onda Kane handrit njega oko novog ugovora. Ovako je loptu prebacio na Kanea, ti se snalazi kako znas, što se tiče nas ti si prodan. Kane nema želju da dođe u Njemačku, to se vidi iz aviona. Ovako se on našao u nezgodnoj situaciji, kako odbit, a sve dogovorio. Što je najgore govorio kako želi trofeje, sad kad mu se ukazala prilika da to i ostvari on odbio, ispada smiješan.
Koji karakter i covjek od rijeci.
Dobio vecu ponudu 2024god, kada bude slobodan igrac i odyebao Bayern.
Siguran sam da nije vjerovao da ce doci do dogovora izmedju klubova.
Dobio vecu ponudu 2024god, kada bude slobodan igrac i odyebao Bayern.
Siguran sam da nije vjerovao da ce doci do dogovora izmedju klubova.
-
- Kontakt:
Ma meni je samo krivo što se toliko vremena potrošilo ni na šta. Yebeš Kanea, nisam ni htio da dođe od samoga početka.
Ti 24/7 razmisljas o Bayernu i ti se uopste ne stidis da to pokazes na ovom forumu, valjda sto niko ne zna ni ko si ni kako se zoves, samo znamo da neki isfrustrirani jado stoji iza tog profila. Ti si na ovoj temi pisao vise nego vecina navijaca Bayerna. A posto znam da pored Barcelone navijas i za Sarajevo pa ti vjerovatno i Zeljo nabija komplekse i vjerovatno si jedan od onih sto prate Zeljine press konferencije i skupstine, mogu samo zamislit tvoj pateticni zivot gdje ti dan pocinje kompleksima od Bayerna, a zavrsava kompleksima od Zelje, a uz to sigurno imas i dosta kompleksa od Reala.
Spominjes engleske klubove jer ne mozes svoju jadnu Barcelonu, a stid te spomenut Real koji vec jeste privlacna destinacija, sto tvoj shitclub nije vec neko vrijeme. Nego kako se nosis sa frustracijama i kompleksima, ubijaju li te, kakav si kad se probudis pa nesto doruckujes i kafu pijes? Mogu mislit koliko te izjedaju i uspjesniji ljudi od tebe i uspjesniji klubovi od ovih jadova za koje navijas.
Jos mogu mislit koliko ti puta prodje kroz glavu Bayern - Barcelona H2H, kako te muce oni rezultati i kako si bio razocaran sto Borussia nije osvojila, mogu te samo zamislit kako kunes i cvilis.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 10 avg 2023, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
od koga? od jevreja kao potpisat ces novi ugovor kad ti istekne ovaj wtf

Pravda za Tyson Furya
- Centre forward
- Kontakt:
Ne mogu da shvatim šta je Kane ovim htio da postigne jbt? Ok, možda je on glup (mada ne vjerujem) , tipično za fudbalere, al' ima li on neke savjetnike, tipove koji se brinu za stvari koje on ne razumije i kojima nije dorastao?
On je našim dao obećanje, ako se klubovi dogovore, i to je možda najtačnija informacija od svih koje se vrte. Ako je već htio da ostane zašto je to uradio, nije baš da se na taj način kupuje lojalnost navijača kluba u kojem je proveo cijeli život ??
Nema logike ni da želi sljedeće sezone otić' džaba jer to Levy ne bi dozvolio vlastitom djetetu, a kamoli njemu.
Kako god da završi, jedan od većih cirkusa glede transfera uopšte. Potrošili smo ozbiljne resurse i nismo uspjeli riješiti druge pozicije koje škripe u timu.
On je našim dao obećanje, ako se klubovi dogovore, i to je možda najtačnija informacija od svih koje se vrte. Ako je već htio da ostane zašto je to uradio, nije baš da se na taj način kupuje lojalnost navijača kluba u kojem je proveo cijeli život ??
Nema logike ni da želi sljedeće sezone otić' džaba jer to Levy ne bi dozvolio vlastitom djetetu, a kamoli njemu.
Kako god da završi, jedan od većih cirkusa glede transfera uopšte. Potrošili smo ozbiljne resurse i nismo uspjeli riješiti druge pozicije koje škripe u timu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Ne može tu Levy ništa, ako ovaj bude htio ići džaba ići će. I neće ga niko poslati na tribine jer nemaju taj luksuz da gube takvog igrača. Ipak je to u pitanju Tottenham, a ne PSG koji ima još 20 igrača da zamijene Mbappea. Ovima rezultati ne smiju trpiti. Ali ja tu mislim da će luzer potpisati novi ugovor sa Tottenhamom.Centre forward je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:27Nema logike ni da želi sljedeće sezone otić' džaba jer to Levy ne bi dozvolio vlastitom djetetu, a kamoli njemu.
braco moja,idemo dalje koje je drugorangirani na spisku nakon kanea koga dovesti
Pravda za Tyson Furya
Ljudi pa jeli moguće da debil odbije sada kada je sve zavrseno.
Vjerujte Bayern nebu slao ponude da nije bilo njegovog obećanja da dolazi
Vjerujte Bayern nebu slao ponude da nije bilo njegovog obećanja da dolazi
-
- Kontakt:
Niko, bolje ostaviti Tela nek igra nego bacati pare samo da dovedeš bilo koga. Eventualno Vlahović, ostalo ništa. Muani nije klasičan špic, Osimhen bi koštao preko 150 miliona.
ma u jednu ruku si i u pravu ko im **** mater svima i astronomskim cjenama ,dati maloom telu priliku da se celici pa sta bude da bude nema drugeBundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:34Niko, bolje ostaviti Tela nek igra nego bacati pare samo da dovedeš bilo koga. Eventualno Vlahović, ostalo ništa. Muani nije klasičan špic, Osimhen bi koštao preko 150 miliona.
Pravda za Tyson Furya
- Centre forward
- Kontakt:
Teško je biti pametan. To implicira da je on nasamario Levija, mada će se to na kraju vjerovatno ispostavit kao neki "Inside job" njih dva.Bundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:31Ne može tu Levy ništa, ako ovaj bude htio ići džaba ići će. I neće ga niko poslati na tribine jer nemaju taj luksuz da gube takvog igrača. Ipak je to u pitanju Tottenham, a ne PSG koji ima još 20 igrača da zamijene Mbappea. Ovima rezultati ne smiju trpiti. Ali ja tu mislim da će luzer potpisati novi ugovor sa Tottenhamom.Centre forward je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:27Nema logike ni da želi sljedeće sezone otić' džaba jer to Levy ne bi dozvolio vlastitom djetetu, a kamoli njemu.
Najgore od svega je to što naši nemaju nikog u rezervi, i logično, đe ćeš imat' lik ti dao usmeno obećanje da prelazi

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Centre forward je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:37Teško je biti pametan. To implicira da je on nasamario Levija, mada će se to na kraju vjerovatno ispostavit kao neki "Inside job" njih dva.Bundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:31Ne može tu Levy ništa, ako ovaj bude htio ići džaba ići će. I neće ga niko poslati na tribine jer nemaju taj luksuz da gube takvog igrača. Ipak je to u pitanju Tottenham, a ne PSG koji ima još 20 igrača da zamijene Mbappea. Ovima rezultati ne smiju trpiti. Ali ja tu mislim da će luzer potpisati novi ugovor sa Tottenhamom.Centre forward je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:27Nema logike ni da želi sljedeće sezone otić' džaba jer to Levy ne bi dozvolio vlastitom djetetu, a kamoli njemu.
Najgore od svega je to što naši nemaju nikog u rezervi, i logično, đe ćeš imat' lik ti dao usmeno obećanje da prelazi![]()

kazu novine da ce kane u narednih nekoliko sati zvanicno kazati da li ide u bajern ili ostaje u petlovima,

Zadnja izmjena: Jup, dana/u 10 avg 2023, 18:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.