Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Evo i Bayern se uključio.
Caicedo ---> Minhen
Lavia ---> Chelsea
Karhina ----> Liverpool
Caicedo ---> Minhen
Lavia ---> Chelsea
Karhina ----> Liverpool
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kakav Bayern nemaju oni te pare
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Schmadtke: Jeste prodali Caiceda?(Regarding contact with Brighton) Liverpool say the exercise was part of their due diligence in the transfer market, primarily in case Chelsea cannot — or will not — proceed with a deal that has been dragging on.
[@_pauljoyce]
Brighton: Ne, nismo još.
Schmadtke: OK, kul. Sretno.
Meni ovo djeluje kao Brightonov leakArvid je napisao/la: ↑10 avg 2023, 14:12Schmadtke: Jeste prodali Caiceda?(Regarding contact with Brighton) Liverpool say the exercise was part of their due diligence in the transfer market, primarily in case Chelsea cannot — or will not — proceed with a deal that has been dragging on.
[@_pauljoyce]
Brighton: Ne, nismo još.
Schmadtke: OK, kul. Sretno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Svega mi neće niko doćNEW:
Liverpools refusal to date to simply pay £50m for Lavia is not about lack of funds, but more about value for a player who is a year older than Stefan Bajcetic. - @_pauljoyce
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Mogao bi Matip cdm.Igrao je u Schalkeu.
Sala naravno
Caicedo I ne treba nam niko, prodat ga za iste pare za 2 ili 3 godine a bio bi top dok traje prajm Virgilu
Ide 48.5
nema kad, namiruje lindu
Pustili lazni info da #FSGOUT ne bude trending.NEW:
Liverpool made contact with Brighton to prepare an approach and a verbal bid for Moises Caicedo. - @FabrizioRomano
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Da Bog da x-ray polomljenog kuka Johna Henrya bio u trendingu u Bostonskoj bolnici.
jel iko prati sta ove lokalne grupe navijaca misle i da li se priprema bojkot?
Poluprazan anfield na prvoj tekmi je vise nego dovoljan da upali alarm za mrtve amere.
Poluprazan anfield na prvoj tekmi je vise nego dovoljan da upali alarm za mrtve amere.
Ma idemo mi all in na Caiceda, pa ne mogu da vjerujem da eto tako propituju samo. PR suicid u svakom drugačijem ishodu.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ne dolazi niko, kakve gluposti valjaju na netu za Caiceda. Od Lavie nema nista, a pogotovo ne Caicedo. Jasno je zasto godinu i pol klub napustaju svi u struci koji su bili dio uspjeha do sad. Zmija smrdi od glave, nema ambicija, a ovi vlasnici su najjadniji od svih vlasnika najjacih timova liga petice. Kakva bruka. Klub je bio 2 transfera tipa Caicedo i Gvardiol od napada na sve trofeje, ovako jos uz nezadovoljstvo navijaca, mozda i proteste te vidno razocarane igrace koji na glas govore ono sto Klopp ne smije, ekipi fale pojacanja WC, ne neki Kolkeri, Dejvisi ili Arturi nego top igraci, ovo je prevara od strane FSG i cupanje para te ogromna kurcobolja za klubom.
Jedina istina je da kupujemo i Laviu i Caiceda.
Da se razumijemo, otvorio bih Only Fans i drkao na slike Henrya dok ne prokrvarim iz uretre.
ode Ox u Besiktas, nista od kratkorocnog rjesenja i igraca koji vec poznaje klub i sistem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.