FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 10 avg 2023, 18:42

Centre forward je napisao/la:
10 avg 2023, 18:37
Teško je biti pametan. To implicira da je on nasamario Levija, mada će se to na kraju vjerovatno ispostavit kao neki "Inside job" njih dva.

Najgore od svega je to što naši nemaju nikog u rezervi, i logično, đe ćeš imat' lik ti dao usmeno obećanje da prelazi :facepalm:
Ma 100%, mada ne znam šta Tottenham dobija u tome da pregovara i "prodaje" njega ako su se dogovorili za novi ugovor. Ja prije mislim da se luzer uspaničio i želi potpisati novi ugovor.

Usmeno obećanje ne znači ništa, pogotovo ne u biznisu. Isto kad odeš negdje u prodavnicu, razgledaš i prodavač ti kaže cijenu proizvoda. A ti mu ono kažeš iz kurtoazije da ćeš se vratiti nakon što razgledaš, a znaš da nećeš.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 10 avg 2023, 18:43

Levyu nije svejedno, i ne bi iznenadilo ultimatum produži ugovor da ne ideš za džaba (sa nekom klauzulom) ili idi.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 10 avg 2023, 18:48

Ma ovo treba prekinuti sto prije, cudi me da tata Uli jos nije reagovao i povukao rucnu.

Kao sto neko napisa maloprije, ovo je vec katastrofalan pocetak za novog igraca.

korisnik32
Kontakt:

Post Postao/la korisnik32 » 10 avg 2023, 18:49

Nije mi jasno šta sad, klub te prodo, sve dogovorio, da li on sad mora da ide ili?

Ispade na kraju on pregovarao s trećim klubom iza leđa tottenhamu i bayernu. Laž, samo da odbje ponudu. Hinja.

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 10 avg 2023, 18:49

dirkules je napisao/la:
10 avg 2023, 18:43
Levyu nije svejedno, i ne bi iznenadilo ultimatum produži ugovor da ne ideš za džaba (sa nekom klauzulom) ili idi.
Zelja Kane oduvijek je bila nastaviti karijeru u nekom engleskom klubu. Nakon što se saznala njegova cijena, ne bi me iznenadilo da se sad javi neki engleski klub s ponudom jer' je Levy doveden u ćorsokak.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 10 avg 2023, 18:51

Balon je napisao/la:
10 avg 2023, 18:48
Ma ovo treba prekinuti sto prije, cudi me da tata Uli jos nije reagovao i povukao rucnu.

Kao sto neko napisa maloprije, ovo je vec katastrofalan pocetak za novog igraca.
ni gicko vise nije sto je bio noema vise gospode , danas se ide na to ko koga prevari ,godine su tu neka nova pravila i okolnosti nazalost :plac: ,nekad je nas gicko vedrio i oblacio ali sve bude i prodje :plac: :cry: :plac:
Pravda za Tyson Furya

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 10 avg 2023, 18:51

Balon je napisao/la:
10 avg 2023, 18:48

Ne prekida se nešto pred samim ciljem u šta si potrošio 50 dana, sami su odlučili da idu tim putem.

@Ozren

Ništa nije nemoguće u ovoj sagi.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 avg 2023, 18:52

korisnik32 je napisao/la:
10 avg 2023, 18:49
Nije mi jasno šta sad, klub te prodo, sve dogovorio, da li on sad mora da ide ili?

Ispade na kraju on pregovarao s trećim klubom iza leđa tottenhamu i bayernu. Laž, samo da odbje ponudu. Hinja.
Normalno da ne mora. Moraju pristati i klub i igrač.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 10 avg 2023, 18:58

sa ovim britancima ne treba petljati ,fakini su to prvo sada sa Declan Ricom ,sada ovo sa Hary Kaneom.**** zaobilazizti u sirokom luku nikad i nisu bili igraci svjetskog kalibra sve stoi je valjalo dolazilo je iz njemacke ,francuske italije spanije
Pravda za Tyson Furya

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 avg 2023, 19:01

Hoeness je od početka bio protiv ovog transfera, govorio je da nema smisla dovoditi 30-godišnjeg Kanea, pogotovo ne za pare koje su se spominjale. Ali, rekao je da ako odbor bude za to on će pristati. Bolje da se držao osjećaja. Kasnije se obrukao sa onom izjavom, mada je u potpunosti tačno kada je rekao da će Kane biti Bayernov igrač ukoliko ispoštuje dogovor.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 10 avg 2023, 19:01

Treba pricekat do sutra ili prekosutra pa tek kad budemo znali da stvarno ne dolazi osut paljbu po njemu, jer bi ispalo da je Bayern citavo ljeto izgubio zbog usmenog dogovora sa njim.

Sto se tice rezervnih opcija, nit mi se sviđaju, nit se to može riješit do početka Bundeslige, više bih volio da malo rizikuju i povjere Telu tu poziciju.

Ne vjerujem da imaju petlju šikanirati Kanea u Tottehhamu kad nemaju ništa bolje od njega, ovaj scenario je bio i te kako moguć, zato je možda bilo previše naivno cijelo ljeto potrošiti na ovo.

I da, na ovo gore o petljanju sa Britancima i Walker nas je zavlačio, to nek bude lekcija za budućnost.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 avg 2023, 19:02

Lewy21 je napisao/la:
10 avg 2023, 18:25
Evander je napisao/la:
10 avg 2023, 18:02
Sasvim ocekivana odluka Kanea. U cemu je car otici u raspalu Bundesligu?
Nekako vec, zavrsit ce u Cityu, Liverpoolu, Unitedu, pa mozda cak i u Realu. Naravno da mu je to puno atraktivnije.
Ti 24/7 razmisljas o Bayernu i ti se uopste ne stidis da to pokazes na ovom forumu, valjda sto niko ne zna ni ko si ni kako se zoves, samo znamo da neki isfrustrirani jado stoji iza tog profila. Ti si na ovoj temi pisao vise nego vecina navijaca Bayerna. A posto znam da pored Barcelone navijas i za Sarajevo pa ti vjerovatno i Zeljo nabija komplekse i vjerovatno si jedan od onih sto prate Zeljine press konferencije i skupstine, mogu samo zamislit tvoj pateticni zivot gdje ti dan pocinje kompleksima od Bayerna, a zavrsava kompleksima od Zelje, a uz to sigurno imas i dosta kompleksa od Reala.

Spominjes engleske klubove jer ne mozes svoju jadnu Barcelonu, a stid te spomenut Real koji vec jeste privlacna destinacija, sto tvoj shitclub nije vec neko vrijeme. Nego kako se nosis sa frustracijama i kompleksima, ubijaju li te, kakav si kad se probudis pa nesto doruckujes i kafu pijes? Mogu mislit koliko te izjedaju i uspjesniji ljudi od tebe i uspjesniji klubovi od ovih jadova za koje navijas.

Jos mogu mislit koliko ti puta prodje kroz glavu Bayern - Barcelona H2H, kako te muce oni rezultati i kako si bio razocaran sto Borussia nije osvojila, mogu te samo zamislit kako kunes i cvilis.
Pucaju cirevi :rol:

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 10 avg 2023, 19:08

Ma ne znam ja ko cvili svaki dan po temi Bayerna, ja ne znam kad sam pogledo temu Barcelone. Ne bi te Bayern interesovao toliko da te ne frustrira. Mnogi zele tvoj nestanak sa ove teme ne zato sto mrzis Bayern nego sto ti se svaki post moze svrstat u najvece smece na ovom forumu. Sto bi se reklo - svaka ti je za degeneka. Jednostavno savladali su te kompleksi i frustracije toliko da nisi kompetentan ucestvovati u razgovoru. Makni se samo, nikakvog hajra nema od tebe.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 avg 2023, 19:10

Lewy21 je napisao/la:
10 avg 2023, 19:08
Ma ne znam ja ko cvili svaki dan po temi Bayerna, ja ne znam kad sam pogledo temu Barcelone. Ne bi te Bayern interesovao toliko da te ne frustrira. Mnogi zele tvoj nestanak sa ove teme ne zato sto mrzis Bayern nego sto ti se svaki post moze svrstat u najvece smece na ovom forumu. Sto bi se reklo - svaka ti je za degeneka. Jednostavno savladali su te kompleksi i frustracije toliko da nisi kompetentan ucestvovati u razgovoru. Makni se samo, nikakvog hajra nema od tebe.
Pa svrati malo na temu Barcelone, mozda ti neke stvari onda budu jasnije :kafa:

Pola ovih ovdje sto pisu, vise pisu na temi Barcelone.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 10 avg 2023, 19:15

Lewy21 je napisao/la:
10 avg 2023, 19:08
Prijatelju, nemoj ga citirati, on ti je jedan od onih tipova koji ejakuliraju(ako je dobno zreo i anatomski ispravan u što čisto sumnjam) na svaku "citat notifikaciju", i to ga vjerovatno ispunjava.

Žalosno, znam, al šta da se radi :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 avg 2023, 19:18

Aj nemojte se zalostiti, otet cete vec kekog napadaca sirotinji iz Bundeslige. Naravno da neko ko drzi do sebe, nece iz Premier lige otici u Bundesligu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 avg 2023, 19:19

Ne mora niko ni doći. Opet ćemo guziti katalonsku kurvu kako god okreneš.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 avg 2023, 19:23

Sa Kaneom ili bez njega Barcelona će biti nagužena to je sigurno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 avg 2023, 19:24

Cuvajte i to sto imate. Mogao bi lako biti egzodus kvalitetnih igraca, cim im ugovori budu dostupni. Ko ima kvalitet i ambicije, naravno da ne zeli ostati u raspalog razvojnoj ligi, gdje nema nikakvu konkurenciju.

Samo vas sad Englezi zeznuse. Prije je Bayern uzimao sve sto valja iz lige, sad ti igraci odose igrati u Premier ligu. Prije 15 godina, igraci tipa Haland i Guardiol, sigurno bi u Bayernu zavrsili.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 avg 2023, 19:29

Ne sikiraj se ti za Bayern nego vidi ima li Barcelona ijedne gaće više prodati da registruju igrače.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 4 gosta.