Naprijed Zrinjski,naprijed Mostar,naprijed Hercegovino,naprijed BiH

Zaboravio si Maru, Duška, Kulju, Fitilja i Guzu...Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:35Na danasnji dan prije 20 godina na nasim terenima u Bosni i Hercegovini Luka Modric je poceo svoj seniorski nogomet.Drzava u kojoj su svoje korake poceli veliki Edin Dzeko,Safet Susic,Osim,Baka Blaz Sliskovic koji je bio idol jednom Zidanu zatim veliki igraci i ostale mnoge legende nogometa .Drzava Bosna i Hercegovina ne zasluzuje sa ovakvim imenima da se nalazi u drustvu Islanda,San Marina,Andore ,Crne Gore,Malte,Welsa i Sj.Irske.Sretno nasem Zrinjskom da napokon nas skine sa crne liste i donese radost svim bosancima i hercegovcima.
Naprijed Zrinjski,naprijed Mostar,naprijed Hercegovino,naprijed BiH![]()
![]()
Pa napisao sam i mnoge druge.PiazzaGrande je napisao/la: ↑10 avg 2023, 15:58Zaboravio si Maru, Duška, Kulju, Fitilja i Guzu...Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:35Na danasnji dan prije 20 godina na nasim terenima u Bosni i Hercegovini Luka Modric je poceo svoj seniorski nogomet.Drzava u kojoj su svoje korake poceli veliki Edin Dzeko,Safet Susic,Osim,Baka Blaz Sliskovic koji je bio idol jednom Zidanu zatim veliki igraci i ostale mnoge legende nogometa .Drzava Bosna i Hercegovina ne zasluzuje sa ovakvim imenima da se nalazi u drustvu Islanda,San Marina,Andore ,Crne Gore,Malte,Welsa i Sj.Irske.Sretno nasem Zrinjskom da napokon nas skine sa crne liste i donese radost svim bosancima i hercegovcima.
![]()
![]()
I Svetoga Oca![]()
Bog te čuo ,ali bojim se da ovi nisu nimalo bezopasni a mi nismo u formi.Ali moramo biti optimisti ,samo jako Zrinja !!!!
sretno večerasAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:35Na danasnji dan prije 20 godina na nasim terenima u Bosni i Hercegovini Luka Modric je poceo svoj seniorski nogomet.Drzava u kojoj su svoje korake poceli veliki Edin Dzeko,Safet Susic,Osim,Baka Blaz Sliskovic koji je bio idol jednom Zidanu zatim veliki igraci i ostale mnoge legende nogometa .Drzava Bosna i Hercegovina ne zasluzuje sa ovakvim imenima da se nalazi u drustvu Islanda,San Marina,Andore ,Crne Gore,Malte,Welsa i Sj.Irske.Sretno nasem Zrinjskom da napokon nas skine sa crne liste i donese radost svim bosancima i hercegovcima.
![]()
Igrajte za našu domovinu.Navijači Zrinjskog okrenuli leđa na himnu Bosne i Hercegovine i još jednom pokazali nepoštovanje
Ma kakvi himnoj vec komsijama jer su nepostivali himnu i pjevali nekakve tekstove nase BiH himne a znamo i ja i ti dobro da himna nema tekst.
Sta je sa onom ,,J te Bosno, j te ja"?Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:45Ma kakvi himnoj vec komsijama jer su nepostivali himnu i pjevali nekakve tekstove nase BiH himne a znamo i ja i ti dobro da himna nema tekst.
Mi smo bili okrenuti prema drzavnoj zastavi.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kjosevski*Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:47Kosjevski briljira na golu Struge.
Olako se Zeljo odrekao ovakvog golmana.
Al bitno je da im navijaci govore da su TSC gurali da udje u kvalifikacije za LP
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], bvsic, GradKamena2, Pact1921, ritam21, sebalos i 26 gostiju.