(Dok ne izađe da smo ponudili 45 za Caiceda)
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Šta vam je, sve ide po planu.
Ma nema teorije da bi ovo radili da ne misle da mogu završiti to. Uf, spojiti njega i Mac Allistera opet ajmeeeeeeeeeee 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
De nemoj srat da se i ti nadas svetijebem
Our bid for Caicedo:

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nisu htjeli dat manje para za Bellinghama a sad kao imaju za Caiceda, FSG smecari rade istu stvar kao i sa Tchoumaniem i Bellinghamom
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bio sam pod abdestom dok sam pisao ova dva posta.

DOvešćemo kurchinu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne znam Arvidu sta je danas, ali posteno sam se ismijao danas na ovd njegove postove 
Jel Melo i dalje dostupan?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Možda će tankati sa Soxima 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kad samo Todd mečira I ide opet depra
Gdje onaj forumaš @Hendo da mi ćefine spremi i vodu za gasulenje, ako ovo failamo ja sam gotov.
Hajde Joyceee spremna za volej
O J*** ti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.