FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Dejan, BL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Dejan, BL » 07 mar 2011, 21:07

Imaš pravo da izneseš svoje mišljenje ali kod psihijatra od koga si izgleda opet pobjegao. Ajde budi dobar pa mu se vrati i slušaj doktora šta ti savjetuje a Jagodića ćemo mi otjerati ništa ne brini samo ti idi, za nas je spas Vinko Marinović

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 07 mar 2011, 23:05

@pabizo
to boldirano nisam ja napisao nego ti 28.12.2010.kad si obecao da se vise neces javljati :D
ok,dolaze džimi i vinko u tandemu,vlado ode,otjeran je u slogu iz trna, ti nam vajdu damu...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 mar 2011, 23:10

Dejan, BL je napisao/la:Imaš pravo da izneseš svoje mišljenje ali kod psihijatra od koga si izgleda opet pobjegao. Ajde budi dobar pa mu se vrati i slušaj doktora šta ti savjetuje a Jagodića ćemo mi otjerati ništa ne brini samo ti idi, za nas je spas Vinko Marinović
Bolan kako vam ne odgovara kada neko iznese svoj stav i omah saljete kod doktora i tome slicno a ne vidite bolesnika u svojim redovima,,,,,,,,,,sta treba napisati da je sadsnji da kazemo trener Borca NAJBOLJI e nije to istina i morate se suociti hteli vi ili ne i pronalazite zvucnije fudbalsko ime a ne ovoga koga poznaje bliza familija i raja na potezu Laktasi-Gradiska,,,,,,,

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 07 mar 2011, 23:35

Neprilagodjen je napisao/la:zalosno je da znam bolje situaciju u borcu od njegovih "navijaca" na forumu :oops:

kakav ba maric,jagodic je bio tad trener vec tri mjeseca!
$ је $ " тренер?
Не & на " $ ¥ ??
Let's go, Fighter!

"!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 08 mar 2011, 00:21

pa procitaj svoj zadnji post, sta si citirao, i samo ce ti se kazati sve!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 01:03

aha, iako ja nisam eksplicitno učestvovao u toj rasparavi da li je bio tad protiv Želje Vlado ili Marić ali isto nisam obraćao pažnju da je spomenuo kup i ja sam nešto išao tim rezonom da smo samo do sad igrali jednu u prvenstvu i to na Gradskom i da je tada vodio Vlado ali čovjek je u pravu bio je i Kup koji je Vlado vodio. Ma nije ni čudo što se ljudi ne sjećaju kupa :D to je utakmica možda i najgora do sada koju smo odigrali, jbg desi se dan kada ništa ne ide i ako se ne varam tada smo baš bili malokrvni, šanse nismo stvorili, jednostavno nije išlo i to je to... Ali ostajem pri svemu što sam maloprije u toj analizi naše ekipe rekao i ta utakmica na Grbavici nadam se da će biti ljepotica godine, jer će se Borac vjerovatno dobrano odvojiti, nadam se, a i Željo će obezbijediti Evropu i trebala bi biti jedna vrhunska utakmica o kojoj će se pričati kao i o onom kupu uz pun stadion dobru atmosferu i nadam se pobjedu Borca. Koji bi do tada trebao zaista da izgleda još uigranije i šampionski u pravom smislu riječi.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 08 mar 2011, 08:35

Ja se izvinjavam,lapsus,skroz sam zaboravio na taj revans Kupa,vjerovatno zato sto smo katastrofalno odigrali...Mislio sam na onu utakmicu 4:2 prvenstvenu,ili na Kup,kad smo vodili 2:0,pa nas vi stigli.Jos jednom izvinjenje.

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 08 mar 2011, 11:16

Neprilagodjen je napisao/la:pa procitaj svoj zadnji post, sta si citirao, i samo ce ti se kazati sve!
&, $...
% & на " ' је $ " на % ? & на "...
А $ нас је $ " "...

А " ", ' & за " ', & ' ја / $ " """... :roll:
& $ " $ " " ?...
Let's go, Fighter!

"!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 08 mar 2011, 18:24

Mnogo je dobra stvar što je Benović proigrao. Sad čekamo Nikolića, Veljovića, i Međedovića. Al će neko nastradati ove polusezone, nek se mole Bogu da ne prorade svi u istoj tekmi

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 08 mar 2011, 20:13

bod iz vrapcica bi bio kao pobjeda,jer to dole su sirovine neopjevane!

zadnji put kad sam bio,2009 neki pika (tako ga zovu) je cijelo vrijeme stajao kraj aut linije i psovao sve zivo i mrtvo,i to svima redom,i nasim igracima i klupi,i delegatima i sudijama,a okruzen je bio nekim mostarskim djilkosima i krimosima koje je poredao i po mix zoni,ispred svlacionica,sve neki polusvijet,prijetnje,psovke,ma kazem vam,goreg i primitivnijeg gostovanja nema,i za mene bi bod bio kao pobjeda!
a,ako se vidi na pocetku da im sudija tolerise mesarsku igru,treba odmah izvesti maletica,krunica, medjedovica ili nekog drugog naseg majstora da ga ne polome,a ubaciti nase grmalje da se tuku sa njima!

ps tad su nas cak i nasi banjalucani (bakic) pljuvali dole,poneseni takvom atmosferom!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 mar 2011, 20:19

Dule 078 je napisao/la:bod iz vrapcica bi bio kao pobjeda,jer to dole su sirovine neopjevane!

zadnji put kad sam bio,2009 neki pika (tako ga zovu) je cijelo vrijeme stajao kraj aut linije i psovao sve zivo i mrtvo,i to svima redom,i nasim igracima i klupi,i delegatima i sudijama,a okruzen je bio nekim mostarskim djilkosima i krimosima koje je poredao i po mix zoni,ispred svlacionica,sve neki polusvijet,prijetnje,psovke,ma kazem vam,goreg i primitivnijeg gostovanja nema,i za mene bi bod bio kao pobjeda!
a,ako se vidi na pocetku da im sudija tolerise mesarsku igru,treba odmah izvesti maletica,krunica, medjedovica ili nekog drugog naseg majstora da ga ne polome,a ubaciti nase grmalje da se tuku sa njima!

ps tad su nas cak i nasi banjalucani (bakic) pljuvali dole,poneseni takvom atmosferom!
Pika je otjeran, mane ga više. Skupili su finu ekipu i Odovića koji teži finoj igri. Ako budeš išao dole posebno obrati pažnju na napadača Okića..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 08 mar 2011, 20:31

Dule 078 je napisao/la:bod iz vrapcica bi bio kao pobjeda,jer to dole su sirovine neopjevane!

računam na vaša tri boda dole ;)
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 08 mar 2011, 20:35

slobodno racunaj da nema dole nista od bodova za nas,niti za bilo koga u proljetnim dijelovima prvenstva,ne znas ti sta je to :oops:

ps osim naravno za zelju,kome se prodaju jeftino!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 08 mar 2011, 20:36

nisi upucen, niko nije cist u ovoj nam ligi, ali nemoj tu dezinformacije sirit ;)

samo cu reci nismo "mesari", i kod nas se bodovi mogu zasluzeno uzet, za razliku od nekih drugih klubova, sto je dokazano bezbroj puta, i da na silu uzimamo bodove ne bi bili tu gdje jesmo!

procitao sam maloprije neko je pitao za ivetica, on igra u prvih 11 i strasan je igrac!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 mar 2011, 20:37

Sanjaj ti. To će biti izlet kao uobičajno. Nikom ni boda više u Mostaru, a ako nas suspenduju a sve su prilike, bolje i neigrajte ovu ligu jer su vaši glasali za ostanak predsjedništva. Bruka i sramota od vas...............

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 mar 2011, 20:41

Sto bih volio da vas razvalimo u subotu, to ti ne mogu opisati :P Kakvo je bola kukanje uvijek, bio jednom i sad ce on generalizovati ko, sta, gdje, i kako. Oni koji gube se uvijek ljute, i imaju pravo. Ja se pitam zasto se ljudi iz Sirokog nisu nikad zalili na sudjenje ovdje? - Zato sto ljudi izadju, ne kukaju unaprijed i odigraju momacki za pare koje primaju.

Zezam se, ono sto je onda bilo sa Bakicem i onim vasim nije se smjelo nikada desiti, necemo to gurati pod tepih, ali mozemo preci preko toga majka mu stara. I prosle godine vas je bilo u Mostaru, pa pitaj raju je li im ista falilo, osim Sunca naravno :D Ja kad dodjem u BL osjecam se kao kod kuce sigurnim, i ovi neki mozebit mangupski postovi nece promjeniti moje misljenje o gradu i klubu kao domacinu.

Pozdrav Dule, cuvam "hercegovku lozu" samo za tebe :D
Support Velez, It's logical! ★

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 08 mar 2011, 21:35

AlemC85 je napisao/la:Sanjaj ti. To će biti izlet kao uobičajno. Nikom ni boda više u Mostaru, a ako nas suspenduju a sve su prilike, bolje i neigrajte ovu ligu jer su vaši glasali za ostanak predsjedništva. Bruka i sramota od vas...............
Za nas bruka :lol: :lol:
Daj nemoj se gubiti momak! Ako ti se ne sviđa liga ti ajde u prvu ligu Herceg Bosne i tako će te tu igrati iduće godine.

Vi će te Borac pobjediti u MO pa nisam baš siguran da možete prići blizo gola Avdukića. Gubite 0-1 u subotu i nama i vama dosta. Nama da odemo na 10 od konkurenta a vama za prvu Herceg-bosansku ligu!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 08 mar 2011, 23:10

AlemC85 je napisao/la:Sanjaj ti. To će biti izlet kao uobičajno. Nikom ni boda više u Mostaru, a ako nas suspenduju a sve su prilike, bolje i neigrajte ovu ligu jer su vaši glasali za ostanak predsjedništva. Bruka i sramota od vas...............
Da skratimo, i vise rijesimo za svagda ko je i zasta kriv:

"Fudbalski savez Republike Srpske ima ispravne i iskrene stavove kada je u pitanju problematika u zajedničkoj kući fudbala BiH. To je potvrdio i dopis Evropske i Svjetske fudbalske unije koji je stigao u FS BiH, ali i u FSRS.

- Istina je, došao je dopis iz Niona i Ciriha u kojem su stavovi UEFA i FIFA podudarni sa onim stavovima koje su prezentovali Izvršni odbor i Skupština našeg saveza. Sa ovim su upoznati i svi članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH". Sredite malo FS FBIH pa da idemo dalje, a ne druge optuzivati. 8-)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 mar 2011, 23:18

Nemoj da se nađeš uvrijeđen ali očigledno nisi shvatio šta sam htio reći. Ali nema veze. Borca sam gledao dosta puta a i evo protiv Drine i izgledaju jadno i čemerno, a onaj Maletić da išta vrijedi ne bi se vraćao u bijednu PL. To je za Borac. Što se tiče subote onom igrom ne mogu ni Famos iz Hrasnice pobijediti, i to da znaš, a što se tiče lige gdje će Velež igrati ti se brini o tome. Brini se o svom Borcu jer kad nastupi suspenzija vi marš igrajte protiv Proletera, Mladosti, Drine HE, jer očigledno kočite usvajanje statuta, ne samo vi iz RS-a već i oni iz NSHZHB, žalosno a ja nisam zalutao i to da znaš, dosta je bilo vaših ucjena idite pa igrajte sa zvezdom, partizanom, svakako većina vaših za njih navija i to je realnost vaša a ne naša.............

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 08 mar 2011, 23:30

Ovaj post veze sa vezom nema...
Daj pocnit se opismenjavati. Uzas jedan. :o :o :o :o :o

Ili bar procitaj post prije nego sto pritisnes "Pošalji". 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.