FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Do našeg mentaliteta je, takav klub. Nije Mirvic 10 godina tu on je dvije godine tu, ima li smo mi iste probleme i prije Mirvica. Nemamo sistem i nikog ne mozemo istrpiti treneri, igraci, uprave, vlasnici se rotiraju al problem uvijek isti. Nestrpljenje, loša atmosfera, turbulencije to smo mi nazalost.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 10 avg 2023, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma sa kupom ja bi bio realno prezadovoljan jer koliko se god navijački nadao tituli onda se samo sjetim šta rade u savezu.tabba77 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 21:42Samo sistematski rad nama može donijeti grupnu fazu. Nadam se da će Rožman biti taj koji će uspostaviti sistem i da će klub a i mi navijači stati iza njega. Ove sezone ne možemo očekivati titulu, možda kup. Ja lično bih bio prezadovoljan i samo kup da osvojimo. Daj da svi damo maximalnu podršku ekipi kroz cijelu sezonu, na kraju ćemo suditi i pljuvati ako bude potrebe.
Ne kažem da će dobiti ali vidiš koliko je sati od početka čim delegiraju Njegomirovića na Grbavici naprimjer.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Opet crnjaci, dokle više. Zrinjskom svaka čast, skupljaju bodove za sve nas. A MI sutra u ova doba 3:0 protiv Posušja i mirna Bosna. 

- hordasDoboj
- Kontakt:
Ovo moze okrenuti na dvije strane, ili da se Zrinjski bas odvoji ili da ih ubije ovo igranje lige, grupa, kup i nadoknade
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Zrinjski ima mir u kuci i tu je u prednosti. Barišić prosle godine promaši penal protiv slovana za grupu i nista nema skidanja glave, pljuvanja, ove godine im zabije kljucni gol na penalima u prvom pretkolu. Povjerenje strpljenje i rad u miru, bojim se da to mi necemo imati, nismo takav klub i gotovo. Mi zivimo od hajca i energije a ne nekog sistemskog rada.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Osijek izgubio 5:0 u konferencijskoj
tri puta više ulažu od nas na godišnjem nivou a još su dobili i novi stadion, ljudi su više prokleti nego mi 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ovde vlada vjeciti pesimizam. Sistem takmicenja UEFA je takav kakav je, budi prvak, prodji prvo pred kolo imas sigurna tri meca jos. Ovi iindijanci su jos imali nevjerovatnu srecu prilikom zrijeba da to nije normalno i dobili su ekipu koja je zalutala ovde. Nas istina nije htio zrijeb ali opste nesumnjam da sa ovom ekipom necemo konkurisati za tu **** titulu. Zato stpljenja, dobili smo trenera, ekipa se kroji, bodriti sad momke a ne crnjaciti po forumu 24/7
U novi boj ...
Igralo je i Sarajevo s Zetom i Budućnosti u 3. pretkolu EL. Od Zete čak i ispali.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Burberry46
- Kontakt:
Koliko je vazno da budes prvak i prodjes 1. pretkolo LP i onda se sve otvara.
Fino ovo oko terena uradise u Mostaru, ovu podlogu stavili ne znam stvarno sto je problem i na Kosevu staviti naravno u drugoj boji da ne bude ono ruglo iza golova i oko terena.
Fino ovo oko terena uradise u Mostaru, ovu podlogu stavili ne znam stvarno sto je problem i na Kosevu staviti naravno u drugoj boji da ne bude ono ruglo iza golova i oko terena.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
1. Yebo vas svinjski.
2. I vas wanabe sarkastičnih likova je pun k...
3. Iduće godine uefa dijeli lovu pa evo nek naši izvole i naprave nešto u prvenstvu
2. I vas wanabe sarkastičnih likova je pun k...
3. Iduće godine uefa dijeli lovu pa evo nek naši izvole i naprave nešto u prvenstvu
Svaki deseti put imamo srece
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
To neka sigurica ako su u grupama da su zaradjene pare sigurica za buducnost. Jesu ali u k….
Bilo je klubova koji su igrali cak i ligu prvaka pa se nakon toga ugasise. Nije to nikakva garancija a generalno za nas klubski fudbal ovo nije lose jer ce nam popraviti i drzavni rejting.
Djaba sto su oni protiv nase zemlje oni igraju za i pod zastavom BiH na njihovu zalost
Bilo je klubova koji su igrali cak i ligu prvaka pa se nakon toga ugasise. Nije to nikakva garancija a generalno za nas klubski fudbal ovo nije lose jer ce nam popraviti i drzavni rejting.
Djaba sto su oni protiv nase zemlje oni igraju za i pod zastavom BiH na njihovu zalost
F.K. SARAJEVO
Baš ozbiljne pare će Zrinjski sada dobiti.
Samo za ulazak oko 3.3 mil eura ako sam shvatio, a i tamo je realno očekivati pobjedu neku i pokoji remi, izaći će na kraju cca 5 mil eura, to su baš strašne pare za naše uslove.
Sada moliti boga samo da nas Simon spasi a da Mirvić još više počne ulagati, jer će Zrinjski s ovim parama čuda praviti, sigurno će dovesti sada još nekog jakog igrača ko Bradarić kad znaju da su u grupama.
Samo za ulazak oko 3.3 mil eura ako sam shvatio, a i tamo je realno očekivati pobjedu neku i pokoji remi, izaći će na kraju cca 5 mil eura, to su baš strašne pare za naše uslove.
Sada moliti boga samo da nas Simon spasi a da Mirvić još više počne ulagati, jer će Zrinjski s ovim parama čuda praviti, sigurno će dovesti sada još nekog jakog igrača ko Bradarić kad znaju da su u grupama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovo se gradilo godinama, da ne kažem deceniju. Isti ljudi vode klub više od 10 godina. U miru i bez mahale. Da nešto i naučimo od drugih. Nije ovo slučajno
Kod nas sve kontra
Kod nas sve kontra
Pa.odakle.sve pocinje (osim Musemica) da kojim slucajem zavrsimo peti u sezoni pa na forumu nema nikog ko bi istrpio to a kamoli navijaci koji prate Sarajevo od.derbija do deebija.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Sad su u mnogo boljem polazaju od nas u svim segmentima.
5 m€ komotno mogu 2 m€ ostavit sa strane 3m€ da uloze, nemozemo im nista
Plus imaju 100x manji pritisak sto se tuce titule imaju kistur imaju mir mi to nista nemamo sa 3 igraca tipa ticinovis bilibija bice nedistizni..
Imaju sistem i samo navrcu nove turbine
5 m€ komotno mogu 2 m€ ostavit sa strane 3m€ da uloze, nemozemo im nista
Plus imaju 100x manji pritisak sto se tuce titule imaju kistur imaju mir mi to nista nemamo sa 3 igraca tipa ticinovis bilibija bice nedistizni..
Imaju sistem i samo navrcu nove turbine
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hajdeee, Haksss, insimadop, laznokrilo, rimljanin90, Varijantas8 i 69 gostiju.