BH klubovi u Europi 23/24
- Osttribine
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Trebalo bi biti dovoljno za prolaz i grupnu fazu minimalno KL, ali opet nasi timovi pokazuju tu boljku i pad koncentracije, dopustili su sa igracem vise da im ovi smanje ubjedljivo vodstvo koje moglo i moralo biti jos ubjedljivije gledajuci one sve propuštene šanse. Samo u revansu ih ozbiljno shvatiti i to bi trebalo biti to, vjerujem da ovi nemaju taj kvalitet da anuliraju ovu prednost Zrinjskog, cestitke na pobjedi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
pomalo nepojmljivo, vodili su 5:0, totalno dominirali utakmicom, imali igraca vise, kako su ostatak utakmice uspjeli izgubiti 1:2
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Obzirom da su islandjani dali 2 gola u gostima sa igracem manje...realno bi bilo da mogu dati 4 sa istim brojem igraca kod kuce. Ne smiju se opustiti ako zele da prodju zrinjani.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Pa hebemu drob. Ovaj Zlomislić kad god je ušao Zrinjski je primio gol. Čovjek ne zna ni gdje se nalazi
-
- Kontakt:
Ma nema sanse da ovo prokockaju...na stranu sve al ovi islandjani igraju bas divlje...nas 10 da se skupi dali bi im go
Igrace pod Bijelim Brijegom. Uefa gleda kroz prste dosta, eno TSC-u su dozvolili da igra trece pretkolo Lige sampiona na stadionu od 4000 mjesta, a da nece Zrinjskom dati da igra Konferencijsku ligu, makar bila grupna faza. I oni Farani ce igrati na svom stadionu iako nije bas reprezentativan.
Isto kako su i poveli 5-0, takav je fudbal, lopta okrugla
Sve u svemu ovo ne mogu usrat nikako, ovi bi i od Goražda primili 3 gola
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
TSC ne može igrati grupe na svom stadionu, a isti je Space Shuttle za Bijeli BrijegSuvorov je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:18Igrace pod Bijelim Brijegom. Uefa gleda kroz prste dosta, eno TSC-u su dozvolili da igra trece pretkolo Lige sampiona na stadionu od 4000 mjesta, a da nece Zrinjskom dati da igra Konferencijsku ligu, makar bila grupna faza. I oni Farani ce igrati na svom stadionu iako nije bas reprezentativan.
Mišljenja sam da će se Islanđani previše otvoriti i da će u tom slučaju Zrinjski dati barem dva gola. Uglavnom velika je vjerovatnoća da će naša BiH napokon imati predstavnika u nekoj grupnoj fazi takmičenja. Nije ni Lask neki bauk da se ne može proći u EL što b bi nam još više pogodovalo od KL
S ovom pobjedom Zrinjski se izjednacio sa Zeljeznicarom i Sarajevom
Sada sva tri tima imaju po 26 pobjeda u Europi
Sada sva tri tima imaju po 26 pobjeda u Europi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 avg 2023, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma nema sanse da ovo popuse. Jest da je sve moguce kad su nasi klubovi u pitanju, ali ne vidim kako ovi mogu dati 4 gola najmanje, a da ne prime ni jedan. Urartu je jaci od ovih duplo, pa su samo 2 dali u dvomecu.
Nekako mi je cak i bolje sto su primili da se ne opuste skroz. Sad ce opet morati biti na maksimumu, ali ne sumnjam u prolaz sekunde
Nekako mi je cak i bolje sto su primili da se ne opuste skroz. Sad ce opet morati biti na maksimumu, ali ne sumnjam u prolaz sekunde
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znam za to, ali meni se cinilo kao da ni taj jedan sektor nije rasprodan bio, i mislim da sam dobro i vidio sudeci po tome da je odredjen dio karata bilo moguce kupiti i na dan utakmice.
S navijacke strane jos jedan poraz i dokaz da im nije potrebna ni druga tribina niti otvaranje gornjeg sektora.
Odlicna igra u prvih 45. minuta. Smatram da nije moguce ovu prednost prokockati na ovom nivou tako da cestitke na grupnoj fazi.
Ne mogu oni koristiti cijelu tribinu nesto im uefa ne da
Mislim mogu al samo u domacim takmicenjima
U europi ne mogu
Mislim mogu al samo u domacim takmicenjima
U europi ne mogu
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ironicno...prvi bosanski klub 

Da prodaju duplo više ulaznica nego je kapacitet stadiona, opet bi jedan dio tribina bio prazan.masterfan je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:28Znam za to, ali meni se cinilo kao da ni taj jedan sektor nije rasprodan bio, i mislim da sam dobro i vidio sudeci po tome da je odredjen dio karata bilo moguce kupiti i na dan utakmice.
S navijacke strane jos jedan poraz i dokaz da im nije potrebna ni druga tribina niti otvaranje gornjeg sektora.
Odlicna igra u prvih 45. minuta. Smatram da nije moguce ovu prednost prokockati na ovom nivou tako da cestitke na grupnoj fazi.
Jer uvijek jedan dio navijača ne sjedi već naslonjen na zidić koji dijeli tribine i igralište gleda utakmicu. To mi je uvijek bilo fascinantno.
Momče Hercegovče
pray for neutral
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ne moze grupnu fazu LŠ i LE. Konferencijsku ligu bi vjerovatno mogao.roccosiffredi je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:21TSC ne može igrati grupe na svom stadionu, a isti je Space Shuttle za Bijeli BrijegSuvorov je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:18Igrace pod Bijelim Brijegom. Uefa gleda kroz prste dosta, eno TSC-u su dozvolili da igra trece pretkolo Lige sampiona na stadionu od 4000 mjesta, a da nece Zrinjskom dati da igra Konferencijsku ligu, makar bila grupna faza. I oni Farani ce igrati na svom stadionu iako nije bas reprezentativan.
Zrinjski teoretski može da osposobi 8000 stolica koliko treba za Cat4, a TSC nema gdje.
U europskim utakmicama moras sjediti na mjestu..to moze u nasoj ligi... Ni na stepenicama ne mozes sjediti niti se na nesto osloniti..Josip321 je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:35Da prodaju duplo više ulaznica nego je kapacitet stadiona, opet bi jedan dio tribina bio prazan.masterfan je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:28Znam za to, ali meni se cinilo kao da ni taj jedan sektor nije rasprodan bio, i mislim da sam dobro i vidio sudeci po tome da je odredjen dio karata bilo moguce kupiti i na dan utakmice.
Jer uvijek jedan dio navijača ne sjedi već naslonjen na zidić koji dijeli tribine i igralište gleda utakmicu. To mi je uvijek bilo fascinantno.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, jurisicduska i 13 gostiju.