Pretkvalifikacije za OI 2024
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Pretkvalifikacije za OI 2024
Uvijek belaj s tim prijateljskim.Svi odigraju tonu utakmica dok mi jednu il dvije max.TO je odavno trebalo popraviti
Jos jace treba udariti po kockastim glavama iz upravnog odbora,prozvati medijski svakog pojedinacno na odgovornost i promjene.Vodoinstalater Berbic grobar Slobode potpresjednik jbt.Skutor iz Listice Vinko Batinic 15g.u upravnom odboru,dok mu je malac igrao za sve Hrvatske selekcije i takvi ljudi bi nesto da organizuju.
Ovog Bećirovića boli neka stvar, njemu je najbitnije da se utoplio u reprezentaciju, ne talasa puno, dobro mu....Bravo za Juku
De ba, ne talasajlumani je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:30NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:26Porediti 1993 i 2023 nebo i zemlja.
I ovi momci su patriote cim kroce iz EU ili Amerike na tlo BIH i zaigraju u drzavnom dresu.
Srali bi vi po njima da se nisu odazvali,a zasluzuju da imaju odlicne uslove, jer bez odlicnih uslova nema ni rezultata.
I da ne zaboravim, kompletnom savezu trenutnom i onom od ranije na....... se majke!
Pa od kraja rata na ovamo gotov 30 godina je proslo i isti uslovi, isti prpblemi, a politicki dovedeni na funkcije.
Mrs, pizda vam materina!
Valjda su 1993 bili gori uslovi a niko se nije toliko žalio ,nego je želja za igrom bila važnija.Ne kažem ja da sam protiv ovog plakanja ,ali ne mora se uvijek 5 dana prije početka plakati...Idi tamo osvoji turnir i pokaži jačinu koju savez nema.
Sarmica je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:11De ba, ne talasajlumani je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:30NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:26Porediti 1993 i 2023 nebo i zemlja.
I ovi momci su patriote cim kroce iz EU ili Amerike na tlo BIH i zaigraju u drzavnom dresu.
Srali bi vi po njima da se nisu odazvali,a zasluzuju da imaju odlicne uslove, jer bez odlicnih uslova nema ni rezultata.
I da ne zaboravim, kompletnom savezu trenutnom i onom od ranije na....... se majke!
Pa od kraja rata na ovamo gotov 30 godina je proslo i isti uslovi, isti prpblemi, a politicki dovedeni na funkcije.
Mrs, pizda vam materina!
Valjda su 1993 bili gori uslovi a niko se nije toliko žalio ,nego je želja za igrom bila važnija.Ne kažem ja da sam protiv ovog plakanja ,ali ne mora se uvijek 5 dana prije početka plakati...Idi tamo osvoji turnir i pokaži jačinu koju savez nema.
Opet te pustili

-
- Kontakt:
Drug moj, zelja za igrom bude ubijena onog trenutka kad se tudjim perjem kiti politika ili savez koji je nesposoban, odnosno podoban.lumani je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:30NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:26Porediti 1993 i 2023 nebo i zemlja.
Mrs, pizda vam materina!
Zapamti, uzet cemo turnir, a onda bi ljudi u savezu kazali da je ovo njihov uspjeh. Nek su na vrijeme igraci progovorili, jer kad politika udje u sport, a sad vec jeste, dotakli smo dno.
Ne bi bili ovoliko slozni, i svi pricali isto, jos na kraju vrhunac,
zvanicna facebook stranica KS BIH, ne objavi niti ista od onoga sto su igraci pricali na presici.
Ko je ovdje lud??? Magla ili maska za javnost!
Treba treba i to fizickiguillermo je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:44Jos jace treba udariti po kockastim glavama iz upravnog odbora,prozvati medijski svakog pojedinacno na odgovornost i promjene.Vodoinstalater Berbic grobar Slobode potpresjednik jbt.Skutor iz Listice Vinko Batinic 15g.u upravnom odboru,dok mu je malac igrao za sve Hrvatske selekcije i takvi ljudi bi nesto da organizuju.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Samo deri ovu stoku
iz Saveza

Mali ti se odmetnuo

NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:34Drug moj, zelja za igrom bude ubijena onog trenutka kad se tudjim perjem kiti politika ili savez koji je nesposoban, odnosno podoban.lumani je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:30NKSvatovacPoljice je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:26Porediti 1993 i 2023 nebo i zemlja.
Mrs, pizda vam materina!
Zapamti, uzet cemo turnir, a onda bi ljudi u savezu kazali da je ovo njihov uspjeh. Nek su na vrijeme igraci progovorili, jer kad politika udje u sport, a sad vec jeste, dotakli smo dno.
Ne bi bili ovoliko slozni, i svi pricali isto, jos na kraju vrhunac,
zvanicna facebook stranica KS BIH, ne objavi niti ista od onoga sto su igraci pricali na presici.
Ko je ovdje lud??? Magla ili maska za javnost!
Trebali su odmah na početku priprema,ako je već bilo pred E.B čak i gore

- legenda reala
- Kontakt:
Takvim ljudima i nije u interesu da nesto organizuju, Juka prica u prazno jwr nikog nije briga a promjeniti ne mozes nista kad je drzava tako uredena i uvijek ce ti slati iste ljude na funkcije u savezu, on bi bar trebo znati kakvo je politicko stanje kod nas i da bolje ne moze nikad biti igraj ako hoces neces ne moras i caoguillermo je napisao/la: ↑10 avg 2023, 17:44Jos jace treba udariti po kockastim glavama iz upravnog odbora,prozvati medijski svakog pojedinacno na odgovornost i promjene.Vodoinstalater Berbic grobar Slobode potpresjednik jbt.Skutor iz Listice Vinko Batinic 15g.u upravnom odboru,dok mu je malac igrao za sve Hrvatske selekcije i takvi ljudi bi nesto da organizuju.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ljudi moraju da pričaju i da kritikuju sve što nije u redu. Ako bi se šutilo, nikada ne bi došlo do bilo kakve promjene. Samo kritika, ukazivanje na loše stvari, na nepravdu može dovesti do nekog rezultata, pa makar i ostalo samo na govoru, ali bez toga uopšte nema nade. Da se Muriz ne bori godinama za svog sina, ne bi ništa bilo, da se šuti na događanja u Jablanici ovih dana, ne bi ništa dovelo....
Pusti ba šuplju od Lumanija i njegove spinove i podvale kojima opravdava nerad i lopovluk u Savezu. Eto, kao treba da u 2023 da idu pješke na pripreme ili kroz tunel. Prebacuju hinjski krivicu na igrače, a opravdava savez. Sami spinovi i bezobrazluk u rangu sa bezobrazlucima ovih iz šumske.
Upoređuje hinjski 1993 i tadašnje uslove i stanje sa 2023 i standardima ovog vremena. Podmuklo u najmanju ruku.
Pusti ba šuplju od Lumanija i njegove spinove i podvale kojima opravdava nerad i lopovluk u Savezu. Eto, kao treba da u 2023 da idu pješke na pripreme ili kroz tunel. Prebacuju hinjski krivicu na igrače, a opravdava savez. Sami spinovi i bezobrazluk u rangu sa bezobrazlucima ovih iz šumske.
Upoređuje hinjski 1993 i tadašnje uslove i stanje sa 2023 i standardima ovog vremena. Podmuklo u najmanju ruku.
- legenda reala
- Kontakt:
Eto daj mi nacin kako zamjeniti tog iz Sirokog ili iz Banja Luke, ljudi imaju svoj dio kolaca i uvijek ce slati iste ljude kako u drzavne institucije tako i u saveze i tu se nikad nista ne moze promjeniti a bez njih nista ne mozes, a i ovi sto sw predstavljaju kao patriote su isto za svoj dzep samo patriote jbg.
Jasno je mni da se treba pricati ali ne pije vode zna svak realan ko ovdje zivi, zato ako si doso strpi se deset dana odigraj sto bolje mozes za svoju drzavu i idi kuci, a ne ko Jusuf samo mu daj medija da nesto pametuje eto on nece vise ako mu se ne obezbjede uslovi a zna u kakvom je sve stanju i pravi se lud, da nije KS ova repka ne bi ni igrala jbt pa stalno oni mimo svih pravila iz budzeta daju pare da se ode na takmicenje i nas Jusuf to eto jos nije skonto da nikog nije briga i da vole da nas nema nikako.
Meni ovo sve izgleda da je frisko ozenjen pa mu se nesto i ne igra za repku radije bi s gospodom bio pa trazi opravdanja
Jasno je mni da se treba pricati ali ne pije vode zna svak realan ko ovdje zivi, zato ako si doso strpi se deset dana odigraj sto bolje mozes za svoju drzavu i idi kuci, a ne ko Jusuf samo mu daj medija da nesto pametuje eto on nece vise ako mu se ne obezbjede uslovi a zna u kakvom je sve stanju i pravi se lud, da nije KS ova repka ne bi ni igrala jbt pa stalno oni mimo svih pravila iz budzeta daju pare da se ode na takmicenje i nas Jusuf to eto jos nije skonto da nikog nije briga i da vole da nas nema nikako.
Meni ovo sve izgleda da je frisko ozenjen pa mu se nesto i ne igra za repku radije bi s gospodom bio pa trazi opravdanja
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ja bih samo postavio pitanje ovom Milosu koliko je pokusao dovesti sponzora iz Zapadne Hercegovine u Savez? Ako su ga odbili, sta su mu rekli? Najlakse se sakriti iza devet ljudi u upravnom odobru i pi.cki materini
zna se kakave fute sjede u FSBiH, ljudi koji veze nemaju sa fudbalom, zar mora tako biti i u kosarci....hebem ti dayton. ja sam ocekivao da ce ovi trojkasi biti vise ukljuceni u sport i pomesti neke ljude, ali izgleda imaju preceg posla.
zna se kakave fute sjede u FSBiH, ljudi koji veze nemaju sa fudbalom, zar mora tako biti i u kosarci....hebem ti dayton. ja sam ocekivao da ce ovi trojkasi biti vise ukljuceni u sport i pomesti neke ljude, ali izgleda imaju preceg posla.
-
- Kontakt:
Upravu je Jusuf sto se buni. Valjda savez moze obezbjediti smjestaj dostojan kosarkasima i uslove za trening. Fudbalska reprezentacija top uslove ima, Hadzibegic na racun saveza isao u Dubai, Milano, Tursku i Francusku da obiđe igrace, a kosarkasi nemaju kondicionog trenera, ne bi me cudilo da ih autobusom posalju u Poljsku na turnir.legenda reala je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:12Eto daj mi nacin kako zamjeniti tog iz Sirokog ili iz Banja Luke, ljudi imaju svoj dio kolaca i uvijek ce slati iste ljude kako u drzavne institucije tako i u saveze i tu se nikad nista ne moze promjeniti a bez njih nista ne mozes, a i ovi sto sw predstavljaju kao patriote su isto za svoj dzep samo patriote jbg.
Jos nasi fudbalski manekeni gube od Luksemburga, a ovi momci pojeđuju evropske prvake ili Francuze koji su druga sila svijeta, a uslove imaju ko reprezentacija Somalije.
I sto bi samo Kanton Sarajevo davao pare, lijepo rece Magoda da svaki kanton ima ministarstvo sporta. Sto ne bi onda i TK ulozio nesto novca, isto kao i USK, SBK i ostali, nije Bosna samo Sarajevo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Meni je Milos bio najsmjesniji kad je htio okrenuti pricu o 'pozitivnim' stvarima, o skidanju zvijezdice Alibegovicu itd. Kad su novinari pokusali da mu postave poneko pitanje, on se vadio na to da je na celu saveza tek par mjeseci. Pa ok, tu si od marta (iako je u UO 7 godina), ali momci se i zale za trenutno stanje. Ne traze oni od tebe da u pola godine rijesis sve moguce probleme, nego da im obezbijedis hotelske sobe dostojne A reprezentativaca, prevoz do teretane, kondicionog trenera itd. To su stvari koje su do tebe, a ne do ljudi koji su nekad prije vodili savez. Btw, je li neko upratio ko je spomenuo Mahmutovica u pozitivnon kontekstu? Cini mi se da je ono Lazin glas i da je on nesto dobacio. Hoce da ga Juka proguta.RoninX je napisao/la: ↑10 avg 2023, 23:46ja bih samo postavio pitanje ovom Milosu koliko je pokusao dovesti sponzora iz Zapadne Hercegovine u Savez? Ako su ga odbili, sta su mu rekli? Najlakse se sakriti iza devet ljudi u upravnom odobru i pi.cki materini

Nego, sta mislis kako cemo igrati na ovom turniru? Vjerujem da ce Nurkic i Halilovic pocinjati meceve, a ipak smatram da Alibegovic puno vise odgovara Juki (zbog sirenja reketa), kao i Garza Mikiju (iz istog razloga). Nurkica ce mnogi udvajati, a Halilovic je bezopasan van reketa i zbog toga je tu Amar idealno rjesenje. S druge strane, Luka takodjer moze pogadjati s distance u visokim procentima, a Miralem je dosta dominantan na low postu protiv krilnih centara (bude mu lakse jer uglavnom nisu ni visi ni masivniji od njega). Mislim da ce Halilovic nerijetko ostajati pozadi da pomogne Gegicu u prenosenju lopte (posto ovaj uvijek izgubi puno vremena na to, a Halilovic je dobar s loptom i u par koraka se moze prebaciti na protivnicku polovinu) i da bi zbog toga mogao kupiti sebi koju minutu vise. U svakom slucaju, nadam se da Nurkic i Halilovic nece imati po 30 minuta na racun stare slave, nego da ce Aziz dijeliti minute na osnovu pokazanog na parketu.
Kakvo je stanje u sobama? Dira li nogama Halilović Musu i hrče li Nurkić večeras? 

Sarmica je napisao/la: ↑10 avg 2023, 21:34Ljudi moraju da pričaju i da kritikuju sve što nije u redu. Ako bi se šutilo, nikada ne bi došlo do bilo kakve promjene. Samo kritika, ukazivanje na loše stvari, na nepravdu može dovesti do nekog rezultata, pa makar i ostalo samo na govoru, ali bez toga uopšte nema nade. Da se Muriz ne bori godinama za svog sina, ne bi ništa bilo, da se šuti na događanja u Jablanici ovih dana, ne bi ništa dovelo....