1:0
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Mislim da bi se i ti ismij'o kad bih ti rek'o ko je sve povezivan sa Newcastleom(dakako, oni nerealni transferi). Jbt, čovjek bi rek'o da se radi o Bareloni kada govore o pojačanjima(mislim na medije), a ljudi iz kluba(Ashley) su škrti do bola. Iskren da budem, u pola stvari ne vjerujem. Perroti-ja sam gled'o par puta, a s obzirom da je iz Španije(mislim na ligu, da se razumijemo), možda bi se i mog'o očekivat njegov dolazak(znamo koliko igrača smo doveli sa PirinejaSaurman je napisao/la:Izgleda svrake žele lijevo krilo Seville Diega Perroti-a spremni ponuditi 6 mil funti...
Za ovu mizernu cijenu dobili bi sjajnog igrača brz tehnički podkovan tek mu 22 g sigurno bi vam podigao kvalitet, jer Ashley već razmišlja o narednoj sezoni a valjda mu je u cilju pogurati Newcastle ka vrhu možda i borba euro ligu...Monolog je napisao/la:Mislim da bi se i ti ismij'o kad bih ti rek'o ko je sve povezivan sa Newcastleom(dakako, oni nerealni transferi). Jbt, čovjek bi rek'o da se radi o Bareloni kada govore o pojačanjima(mislim na medije), a ljudi iz kluba(Ashley) su škrti do bola. Iskren da budem, u pola stvari ne vjerujem. Perroti-ja sam gled'o par puta, a s obzirom da je iz Španije(mislim na ligu, da se razumijemo), možda bi se i mog'o očekivat njegov dolazak(znamo koliko igrača smo doveli sa PirinejaSaurman je napisao/la:Izgleda svrake žele lijevo krilo Seville Diega Perroti-a spremni ponuditi 6 mil funti...), al'...
rekao je pardew da nikad nijE cuo ta tog igraca...znaci NOTSaurman je napisao/la:Za ovu mizernu cijenu dobili bi sjajnog igrača brz tehnički podkovan tek mu 22 g sigurno bi vam podigao kvalitet, jer Ashley već razmišlja o narednoj sezoni a valjda mu je u cilju pogurati Newcastle ka vrhu možda i borba euro ligu...Monolog je napisao/la:Mislim da bi se i ti ismij'o kad bih ti rek'o ko je sve povezivan sa Newcastleom(dakako, oni nerealni transferi). Jbt, čovjek bi rek'o da se radi o Bareloni kada govore o pojačanjima(mislim na medije), a ljudi iz kluba(Ashley) su škrti do bola. Iskren da budem, u pola stvari ne vjerujem. Perroti-ja sam gled'o par puta, a s obzirom da je iz Španije(mislim na ligu, da se razumijemo), možda bi se i mog'o očekivat njegov dolazak(znamo koliko igrača smo doveli sa PirinejaSaurman je napisao/la:Izgleda svrake žele lijevo krilo Seville Diega Perroti-a spremni ponuditi 6 mil funti...), al'...
Ma kojih 8-10M, toliko smo takve igrače plačali prije nekoliko godina, sad izmuljamo za puno manje cifregloryhunter je napisao/la:gervinho ulazi na ljeto u zadnju godinu ugovora, a ima prijatelja u newcasleu(cheick tiote) i sigurno zeli u jacu ligu.....tako da se nadam da je ON TAJ...je da je krilni napadac ali moze valjda u napadu igrat u paru s nekim...![]()
8 do 10m za njega(ipak je u zadnjoj godini ugovora)
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 6 gostiju.