Uz dužno poštovanje sve je to prošlost , prošlost je i Dal Varesanovic. Možemo Ti i ja pisati o prošlosti na nekoj drugoj temi,ali gledajmo FKS od danas i narednih 77 god. (slikovito, jer toliko je iza našeg Kluba).Pitarsam je napisao/la: ↑11 avg 2023, 00:53Ma ne pišem da bi napravili bum-tras.
Ali bi ako ništa imali sada jednu titulu vise.
Najvise mi je zao što djaba zijanismo Milicevica.
Kako bi nam sad valjao.
@Samozdravlje kao stariji znaš sta se uvijek kao neko prokletstvo
Dešavalo Sarajevu kroz historiju,kad smo trebali da napravimo taj
Odlučni,veliki korak naprijed!?
Pocev od odlaska Musovica 60-tih.
Odlazci Srebrenke Repcica i D.Savica-najboljeg strijelca lige 1979g.
Tada smo jesenji Šampioni bili.Mogli smo s njima i Papetom da dominiramo nekoliko godina.
Odlazak Musemica za BG istu noc kad smo slavili titulu.
Pa kasnije Hota,pa gol-razlika i izgubljena titula,ma uvijek
nešto.
Nije naredna sezona kraj Kluba i ako se ne ostvari cilj, aBd. bit će FKS-a dok je Pitara. Treba nam da prebrodimo (zaboravimo) zadnja razmimoilazenja i da podrzimo rast i napredak Kluba , ono korak po korak. Da ne nalazimo igrače koje ćemo uzimati na zub. Imaju ljudi koji vode Klub i koji uposljavaju one za koje smatraju da treba,igrače prvenstveno.
Nemojmo da pametujemo Mirvicu sta da radi (ne mislim na tebe), nama bez tog čovjeka može biti potop, a i tad bi postojao Klub FKS. Hajmo se potruditi da budemo najbolji navijači, ma koliko nas bilo. Da ne pravimo štetu Klubu ni u kojem obliku. Halali ako sam te nešto nesvjesno "bocnuo". LP