FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
21%
2. Borbu za Evropu
99
47%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
29
14%

Ukupno glasova: 209

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 11 avg 2023, 09:08

grbavicka1921 je napisao/la:
11 avg 2023, 08:29
Kontinuiran rad donosi rezultate i ja im na tome čestitam. Neko od prethodnika reče a evo i ja da podebljam. Vise se bojim dugoročne dominacije jer ova finansijska inekcija je za naš fudbal astonomska. Ako znali to uložiti na prava mjesta u što ne sumnjam njima frontovi 2 ili 3 neće biti nikakav problem više, što je na kraju i normalo dvije tekme u hefti igrati najmanje. Gdje smo mi dugoročno?
Bez privatizacije nigdje,ali to je bilo i prije nego su ovi usli u grupe :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 11 avg 2023, 09:16

Mi da smo dobili ove pare jutros bi od 3 sata hijene u redu čekale ispred kluba

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2023, 09:21

Je li to nismo kažnjeni za domaću protiv Nefčija?

Ako nismo :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 11 avg 2023, 09:58

delinjo je napisao/la:
11 avg 2023, 09:08
Kontinuiran rad donosi rezultate i ja im na tome čestitam. Neko od prethodnika reče a evo i ja da podebljam. Vise se bojim dugoročne dominacije jer ova finansijska inekcija je za naš fudbal astonomska. Ako znali to uložiti na prava mjesta u što ne sumnjam njima frontovi 2 ili 3 neće biti nikakav problem više, što je na kraju i normalo dvije tekme u hefti igrati najmanje. Gdje smo mi dugoročno?
Bez privatizacije nigdje,ali to je bilo i prije nego su ovi usli u grupe :mrgreen:
Nisu ni ovi privatni, barem ne zvanično.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Mana
Kontakt:

Post Postao/la Mana » 11 avg 2023, 10:02

Kao sto vidim svi tog Zrinjskog dizu u nebesa al budino realni sta su oni pokazali u Europi? Ako mislite za sinosnju predstavu ja tu nista spektakularno nisam vidio uz cinjenicu da su primili dva gola sa igracem vise a igrali su od 30 i neke minute. Druga stvar, budimo realni ova ekipa je preslaba i za nasu ligu i mislim da bi je i Zvijezda pobijedila. Sta je pokazao protiv one prve ekipe, na srecu prosli a ljudi su ih ubili u Mostaru. Sta su uradili protiv Slovana, nista i zasluzeno ispali. Ne zelim da me pogresno bilo ko shvati ja sam navijao za Zrinjski kao i za sve nase klubove u Europi al realno jedino je Zeljo nesto pokazao u toj Europi. Dinamo Minsk je daleko jaci klub od svih ovih navedenih a mi smo ga izbacili i siguran sam da je Santos ostao mi bi i Nefci izbacili. Sto se tice nase lige mene je samo strah sudjenja al i tome se moze stati u kraj. U krajnjoj nuzdi zahtjevati strane sudije pa ko je bolji nek pobjedjuje. Mi imamo najboljeg trenera u ligi al igracki gledano kone imaju najjacu ekipu. Zrinjskog ako napusti Bilbija oni sigurno nece odbraniti titulu, zivi bili pa vidjeli… Za Zelju se ne sikiram jer ce Nermin sve to posloziti i mi se nikoga necemo bojati. Mozda jos dva, tri pojacanja i mozemo se ukljuciti za sami vrh. Pozdrav svima a posebno adminu sto smo se napokon rijesili carapica i hulahopki da nam ne prlja temu svojim kontriranjem svemu i svacemu…

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 11 avg 2023, 10:26

11 avg 2023, 09:58
delinjo je napisao/la:
11 avg 2023, 09:08
Nisu ni ovi privatni, barem ne zvanično.
Ma jesu kako nisu...

Plus sto je kod njih zdravija sredina,nema lesinara kao kod nas ,mi da udjemo u grupe odjednom bi se pojavilo 300 prijatelja kluba :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 11 avg 2023, 10:32

Mana je napisao/la:
11 avg 2023, 10:02
Kao sto vidim svi tog Zrinjskog dizu u nebesa al budino realni sta su oni pokazali u Europi? Ako mislite za sinosnju predstavu ja tu nista spektakularno nisam vidio uz cinjenicu da su primili dva gola sa igracem vise a igrali su od 30 i neke minute. Druga stvar, budimo realni ova ekipa je preslaba i za nasu ligu i mislim da bi je i Zvijezda pobijedila. Sta je pokazao protiv one prve ekipe, na srecu prosli a ljudi su ih ubili u Mostaru. Sta su uradili protiv Slovana, nista i zasluzeno ispali. Ne zelim da me pogresno bilo ko shvati ja sam navijao za Zrinjski kao i za sve nase klubove u Europi al realno jedino je Zeljo nesto pokazao u toj Europi. Dinamo Minsk je daleko jaci klub od svih ovih navedenih a mi smo ga izbacili i siguran sam da je Santos ostao mi bi i Nefci izbacili. Sto se tice nase lige mene je samo strah sudjenja al i tome se moze stati u kraj. U krajnjoj nuzdi zahtjevati strane sudije pa ko je bolji nek pobjedjuje. Mi imamo najboljeg trenera u ligi al igracki gledano kone imaju najjacu ekipu. Zrinjskog ako napusti Bilbija oni sigurno nece odbraniti titulu, zivi bili pa vidjeli… Za Zelju se ne sikiram jer ce Nermin sve to posloziti i mi se nikoga necemo bojati. Mozda jos dva, tri pojacanja i mozemo se ukljuciti za sami vrh. Pozdrav svima a posebno adminu sto smo se napokon rijesili carapica i hulahopki da nam ne prlja temu svojim kontriranjem svemu i svacemu…
Slažem se u potpunosti. Još bih dodao da bismo prošli Nefci i bez Santosa da ne primismo onaj gol u 95' minuti, ali na Grbavici nas već duže vremena prati prokletsvo i loši rezultati, a to je sad drugi par cipela.
Ako nastavimo igrati kao što smo igrali u prva dva pretkola konferecijske lige, onda se možemo potući sa svima u ligi. Ova patetika što vlada, predavanje unaprijed, zadovoljavanje eventualnim četvrtim mjestom, a liga još nije ni počela kako treba, baš zvuči luzerski.

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 11 avg 2023, 11:44

Spomenu ovaj jedan brat gore trcanje i kondiciju. Mene zanima sta je prepreka nasim igracima, opcenito igracima u nasoj ligi da steknu kondiciju za 90min? Cim odu u evropu, pocnu to popravljati, a kod nas.. pretanko. je li to do kondicionih trenera, uslova ili mentaliteta - lahko cemo?

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 avg 2023, 11:48

Borac opet vodi sudiju sa sobom. Necemo pobjediti da se igra do sutra.

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 11 avg 2023, 11:48

Popraviti ce kondiciju kad ovaj sutra pocne prekidati igru za svaki duel i produzi minutu na kraju utakmice ako vicoprvaci budu imali pozitivan rezultat

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 avg 2023, 11:56

PointBlank je napisao/la:
11 avg 2023, 11:44
Spomenu ovaj jedan brat gore trcanje i kondiciju. Mene zanima sta je prepreka nasim igracima, opcenito igracima u nasoj ligi da steknu kondiciju za 90min? Cim odu u evropu, pocnu to popravljati, a kod nas.. pretanko. je li to do kondicionih trenera, uslova ili mentaliteta - lahko cemo?
Do ishrane. Ovog ljeta gledam kako prepoznati sarajliju na moru. U 90% pretil i on i familija. Katastrofa sta pita i pecenje uradi od naroda.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 11 avg 2023, 11:57

Struka, uslovi, kvalitet zraka, ishrana, zivot van fudbala
Svasta nesto
Pjanic ti je ziv primjer nakon slavlja s enesom pao je kurcu za usi
Odmah su ga prekrizili, a nije ni doso bio kako treba
Tamo vani ljudi zive 00/24 fudbal
Imas mjesec dva odmora ostalo provodis u treningu s timom
Imaju kampove nema ko kod nas
Kuci da ides
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 11 avg 2023, 12:05

samoposmatram je napisao/la:
11 avg 2023, 11:56
Do ishrane. Ovog ljeta gledam kako prepoznati sarajliju na moru. U 90% pretil i on i familija. Katastrofa sta pita i pecenje uradi od naroda.
Ma trening u nasoj ligi je smijesan kao igraci. U omladinskom pogonu se niko ne brine o kondiciji pa onda vidis igrace iz TK koji su fizicki spremniji od omladinaca iz Sarajevskog Kantona, jer beru momci sljive :rol: i hrane se od kajmaka. Nije pecenje problem, problem je kifla sa majonezom i bojkot treninga ako trener malo tezi trening odradi. Treba vec u mladjim kategorijama raditi na kondiciji igraca i ishrani, a ne pocinjati u 30oj godini sa tim.

azo234
Kontakt:

Post Postao/la azo234 » 11 avg 2023, 12:17

Da li su Alisson i Al Jabbar konačno spremni za igrat? Vidi da su Kolumbijci iz Borca dobili dozvole.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 avg 2023, 12:19

LegendaIvica je napisao/la:
11 avg 2023, 12:05
samoposmatram je napisao/la:
11 avg 2023, 11:56
Ma trening u nasoj ligi je smijesan kao igraci. U omladinskom pogonu se niko ne brine o kondiciji pa onda vidis igrace iz TK koji su fizicki spremniji od omladinaca iz Sarajevskog Kantona, jer beru momci sljive :rol: i hrane se od kajmaka. Nije pecenje problem, problem je kifla sa majonezom i bojkot treninga ako trener malo tezi trening odradi. Treba vec u mladjim kategorijama raditi na kondiciji igraca i ishrani, a ne pocinjati u 30oj godini sa tim.
Kajmak se prodaje Sarajevu. Surutka im je plafon ako i to piju,ali su zato sama zila i snaga, kao Kerla nekad.
Neide igrati u Zelji i hranit se u Zelji.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 11 avg 2023, 12:20

azo234 je napisao/la:
11 avg 2023, 12:17
Da li su Alisson i Al Jabbar konačno spremni za igrat? Vidi da su Kolumbijci iz Borca dobili dozvole.
Cini mi se @jointunija da je napisao da Al-Jabar nije ni potpisao ugovor. Za njega je problem nadoknada koja se mora platiti valjda.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 11 avg 2023, 12:28

LjoZee je napisao/la:
11 avg 2023, 12:20
azo234 je napisao/la:
Cini mi se @jointunija da je napisao da Al-Jabar nije ni potpisao ugovor. Za njega je problem nadoknada koja se mora platiti valjda.
Pa koji ga klinac onda drze dva mjeseca u klubu? Do sad su mogli zavrsiti nekog drugog igraca, bio bi spreman vec da igra
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

azo234
Kontakt:

Post Postao/la azo234 » 11 avg 2023, 12:41

19vendetta87 je napisao/la:
11 avg 2023, 12:28
LjoZee je napisao/la:
azo234 je napisao/la:
Pa koji ga klinac onda drze dva mjeseca u klubu? Do sad su mogli zavrsiti nekog drugog igraca, bio bi spreman vec da igra
Baš šteta, malog je gušt gledat na treningu. Čim krene njegova duga lopta, to je poezija.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 11 avg 2023, 13:00

azo234 je napisao/la:
11 avg 2023, 12:41
19vendetta87 je napisao/la:
11 avg 2023, 12:28
LjoZee je napisao/la:

Baš šteta, malog je gušt gledat na treningu. Čim krene njegova duga lopta, to je poezija.
Sa nama je vazda naka poezija.
Ne da se usranom ni preko potoka.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mahalac7 i 26 gostiju.