HŠK Zrinjski
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Na današnji dan veliki Luka Modrić odigrao prvu povjesnu utakmicu za Zrinjski i opcenito prvu u svojoj seniorskoj karijeri !!Ajde da danas bude još jedan veliki dan u povijesti Zrinje da uvalimo par komada skandinavcima i osigurano europsku jesen ! Samo jako Zrinja.
Volim Mostar pa makar i vaki
Večeras samo PLEMIĆKI za povijest !
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Pozz ima li link kakav?
https://rd-live.com/match/11500262/hsk- ... -kopavogur
Kis vam je pojacanje samo takvo. Vidjelo se odmah nakon njegove prve utakmice. Svaka cast.
- sagitarius
- Kontakt:
Cestitke momci, historija ispisana! 

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
- Kontakt:
Dragi Zrinjo. 

-
- Kontakt:
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jao lijepa jutra sta je ovo, kasno zaspo a probudio se naspavan, hvala vam plemići !
-1905-
Dobro jutro dragi moji Zrinjevci.
Jel moguće šta se dešavalo sinoć, ni jutros ne mogu od emocija, možda i od koje pive viška doći sebi.
Prije utakmice bi odmah potpisao 2:0 za nas.
Poslije utakmice mi žao što im nismo zabili bar osam komada.
Prvo poluvrijeme kao iz bajke, tu su Islanđani još dobro prošli. Kod vodstva od 6:0 Jakovljević se pojavio na desnom krilu, gdje si pošao moj Slobo? Iz te akcije primamo kontru za 6:1, pa i 6:2 na sličan način. Na kraju strijepiš i treću gajbu primiti, jer mi fulamo nemoguće.
Malekinušića sam protiv Slovana u šali prozivao da će dva gola dati, pričekao je na to tjedan dana;-). Tomislav Kiš osvojio srca publike, jedan je Baka Slišković, ali meni je i Kiš doktor baluna. Bilbija polako hvata formu, Ćuže također, iako se ispromašivao strašno. Mišić kada je ušao ili je bio prepadnut atmosferom, ili je limtiran za najbolju momčad države kao i Zlomislić. Momci odmorite dan-dva, trenirajte koj put na umjetnoj travi, onda samo igrajte na tom Islandu do kraja i mogu krenuti pripreme za put u Austriju.
Jel moguće šta se dešavalo sinoć, ni jutros ne mogu od emocija, možda i od koje pive viška doći sebi.
Prvo poluvrijeme kao iz bajke, tu su Islanđani još dobro prošli. Kod vodstva od 6:0 Jakovljević se pojavio na desnom krilu, gdje si pošao moj Slobo? Iz te akcije primamo kontru za 6:1, pa i 6:2 na sličan način. Na kraju strijepiš i treću gajbu primiti, jer mi fulamo nemoguće.
Malekinušića sam protiv Slovana u šali prozivao da će dva gola dati, pričekao je na to tjedan dana;-). Tomislav Kiš osvojio srca publike, jedan je Baka Slišković, ali meni je i Kiš doktor baluna. Bilbija polako hvata formu, Ćuže također, iako se ispromašivao strašno. Mišić kada je ušao ili je bio prepadnut atmosferom, ili je limtiran za najbolju momčad države kao i Zlomislić. Momci odmorite dan-dva, trenirajte koj put na umjetnoj travi, onda samo igrajte na tom Islandu do kraja i mogu krenuti pripreme za put u Austriju.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
Skidam kapu svakom igraču koji je jučer počeo utakmicu.. ovo je nasa formacija i igra kada grizemo i dajemo sve od sebe na svakoj lopti (prvo poluvrijeme)..mislim da je u ovoj utakmici samo Čanađija igrac iz prve postave koji proslu sezonu nije bio u klubu ako se ne varam.. sve se slazem samo ja jos nebi pricao o Mišiću, msm da ce biti top igrac.. oprezno na Island i sretno nam bilo !Taramba je napisao/la: ↑11 avg 2023, 09:22Dobro jutro dragi moji Zrinjevci.

..svi idu prema zapadu da slave samo nas mocni golman Maric ide na klupu piti vode(umor ga svladao)..
- Antipolitika3
- Kontakt:
-
Izgleda da je i mene Rendulić poslušao da stavi Kiša i Bilbiju skupa , a netko je ovdje napisao bio kao ne mogu njih dvojica skupa primiti cemo 4 gola odmah .....hvala hvala
U uzvratu opet pun gas i onda pravac Linz
U uzvratu opet pun gas i onda pravac Linz
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, bordobijeli, Direktorcic, feniksptica, Fudbalmozak2, Fudo, goGlobal, HyperOS, jurisicduska, MikiPirs, mnon46, NebeskaSila96, Pantelija, Proximic, relativizam, rishovski, ristagrad, Shategabri, skoJaa, strahmeipomisliti, THEC, USB i 152 gosta.