Znao sam da ces ti biti taj koji ce napisat ovo.
Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ma neće Brighton više slušati, oni su do noćas rok postavili da završe priču, ne zanima ih više.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Djeluju kao klub koji ima principe u ovakvim situacijama, plus imamo dobre odnose s njima.
Caicedo je u Londonu i nije prihvatio ponudu Redsa. Chelsea će izjednačiti ponudu Liverpoola.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ozren i transferi, stara dobra priča, lik se pojavi samo u vrijeme transfer sezone i nestane kasnije
kao da niko drugi nema tviter i internet pa nam je on jedini izvor informacija
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Onaj jede čarape na r/LiverpoolFC, ovaj na onlyfansu 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ko bi ga trpio cijelu sezonu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:00ozren i transferi, stara dobra priča, lik se pojavi samo u vrijeme transfer sezone i nestane kasnije
kao da niko drugi nema tviter i internet pa nam je on jedini izvor informacija![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ako su potpisali agreement sinoc tesko da chelsea moze nesto uraditi, jedino direktno preko igraca ali to zavisi opet od ugovora kakav on ima.
Pa fino sam vam rekao sta ste se uskukali,jesam fino rekao

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sad znači ide u Chelsea na kraju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovaj se izgleda premišlja. Ako je tako pretpostavljam da ćemo se sami povući.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nek si J**+ mater, I onako je Bajcetic bolji.
Srđanov sin > sin oca čije ime niko ne zna
Srđanov sin > sin oca čije ime niko ne zna
Gdje je i sta radi Lavia
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I biće na kraju, et pokusali smo, on nije htio i niko nece doci jer ce Soton trazit 70m za Laviu sad kad znaju da ima para.
Only Liverpool
Only Liverpool
Sta klub moze vise od ovoga, kakvu god platu da mu ponude Boehly ce je uduplati a jedino sto Caiceda interesuje je keš
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Na kraju nas fino iskoristi i Caicedo i Brighton, izvuci ce jos vise para 
Gledam opet Kloppa na pressici, i fakat je čudno što je naglasio kako mu je rečeno da može potvrditi da je sa Brightonom dogovoreno, a da sa igračem još nije.
Srce me žiga
Srce me žiga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.