Naravno da može.letsgofighter je napisao/la: ↑11 avg 2023, 12:06Pa da, to je to sto sam i ja rekao, poslje treće odgođene moraš se dogovarati sa protivnikom ali i sa Arenom, jer Arena diktira termin utakmica....e sad, da li je moguće na rep pauzi da se igraju utakmice ako timovi nemaju reprezentativce, a nemaju...?DTzmu30 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 11:56Mogu se odgoditi tri utakmice PLBiH bez pismene suglasnosti protivničke momčadi.siroki1991 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:58Cestitke Zrinjskom na ulasku u skupinu! Imaju osigurano jos najmanje 9 europskih utakmica, sto je golemo! Nitko ne pise kada bi se mogli ukljuciti u Premijerku, imaju li kakve propozicije koliko se utakmica moze odgoditi?
To je HŠK Zrinjski već iskoristio, odgodivši gradski derbi protiv FK Veleža.
Naravno, možeš i dalje odgađati utakmice PLBiH, ali za to trebaš najaviti najkasnije sedam (7) dana prije početka utakmice, i trebaš imati pismenu suglasnost protivničke momčadi.
Dakle, tu se pita protivnik! Ako protivnik ne želi odgodu, odgode nema i moraš igrati!
Rendulić je već prije početka sezone imao "u planu" odgodu prva tri kola PLBiH, zbog "povijesne prilike" za plasmanom u skupine nekog UEFA.inog natjecanja! Mislim da više neće biti odgode utakmica, eventualno da se utakmica planirana za subotu prenese za nedjelju, ili s nedjelje za ponedjeljak, kako bi se dobio dan za odmor.
A i nema smisla, ako se uđe u neke skupine, ne možeš više nadokanditi od tri utakmice PLBiH, uz KUP BiH, i te potencijalne euro utakmice, pošto se odgođene utakmice PLBiH moraju odigrati prije početka zadnje trećine prvenstva.
Ali taj termin u reprezentativnoj pauzi moraju potvrdi obje ekipe, a ne samo ona koja je odgodila.