FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi na KOŠEVO! GRMI SA SJEVERA!
Zna li neko koliko se karata prodalo?
Odustati nećemo dok imamo tebe, ti se bori dok imaš nas!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neće jer će biti više kućica za prodaju i to je za svaku pohvalu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ja mislim da klub treba otvoriti racun za bezplatne clanske.. recimo tesko ce ko dat nekom svoje prvatne podatke da ga registruje.. jer prvo nije sugurno i ja razumijem da to nekim ljudima je ispod casti, al mislim da klub treba imat neki racun gdje recimo ja kad se uclanjujem mogu sebe u clanit i uplatit jos 200 km i da onda klub nakon odredjenig vremena saopsti imamo uplacenih 1000 (na prijer) clanski do tog i tog datuma treba te doc u klub i uckanit se ili piskat e mail klubu i klub to idrafi za vas i dobijete kartu kuci..
Tako isto za sezonske, treba prem sa bi klub mogao dat sezonsku za sjever ko kupi 2 dresa ili sezinsku za istok ko kupi 3 dresa iki sezonsku za zapad ko kupi 4 dresa..
Mislim da bi dijaspora to sigurno ispostvala, jer uplatit 10€ ili 30€za dijasporu neznaci nista..
Tako isto za sezonske, treba prem sa bi klub mogao dat sezonsku za sjever ko kupi 2 dresa ili sezinsku za istok ko kupi 3 dresa iki sezonsku za zapad ko kupi 4 dresa..
Mislim da bi dijaspora to sigurno ispostvala, jer uplatit 10€ ili 30€za dijasporu neznaci nista..
Dobar prijedlog. Samo je bitno pokrenuti neku akciju sa ciljem povećanja broja članova, bilo da je to u organizaciji FKS ili UNFKS, siguran sam da ima dosta navijača koji bi rado pomogli.Pitar6785 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 16:11Ja mislim da klub treba otvoriti racun za bezplatne clanske.. recimo tesko ce ko dat nekom svoje prvatne podatke da ga registruje.. jer prvo nije sugurno i ja razumijem da to nekim ljudima je ispod casti, al mislim da klub treba imat neki racun gdje recimo ja kad se uclanjujem mogu sebe u clanit i uplatit jos 200 km i da onda klub nakon odredjenig vremena saopsti imamo uplacenih 1000 (na prijer) clanski do tog i tog datuma treba te doc u klub i uckanit se ili piskat e mail klubu i klub to idrafi za vas i dobijete kartu kuci..
-
- Kontakt:
Covjek sjedi kuci i smislja gluposti, kako ti ne dosadi samo nije mi jasno?Pitar6785 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 16:11Ja mislim da klub treba otvoriti racun za bezplatne clanske.. recimo tesko ce ko dat nekom svoje prvatne podatke da ga registruje.. jer prvo nije sugurno i ja razumijem da to nekim ljudima je ispod casti, al mislim da klub treba imat neki racun gdje recimo ja kad se uclanjujem mogu sebe u clanit i uplatit jos 200 km i da onda klub nakon odredjenig vremena saopsti imamo uplacenih 1000 (na prijer) clanski do tog i tog datuma treba te doc u klub i uckanit se ili piskat e mail klubu i klub to idrafi za vas i dobijete kartu kuci..
Kad si zadnji put vidio Kosevo stadion?
-
- Kontakt:
Dobre su namjere, e sad kako realizirati da se dodje do 10.000 članova.Istinasamo123 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 16:48Covjek sjedi kuci i smislja gluposti, kako ti ne dosadi samo nije mi jasno?Pitar6785 je napisao/la: ↑11 avg 2023, 16:11Ja mislim da klub treba otvoriti racun za bezplatne clanske.. recimo tesko ce ko dat nekom svoje prvatne podatke da ga registruje.. jer prvo nije sugurno i ja razumijem da to nekim ljudima je ispod casti, al mislim da klub treba imat neki racun gdje recimo ja kad se uclanjujem mogu sebe u clanit i uplatit jos 200 km i da onda klub nakon odredjenig vremena saopsti imamo uplacenih 1000 (na prijer) clanski do tog i tog datuma treba te doc u klub i uckanit se ili piskat e mail klubu i klub to idrafi za vas i dobijete kartu kuci..
Kad si zadnji put vidio Kosevo stadion?
I baš tim članovima koji imaju člansku koju im neko pokloni, omogućiti popust 30-40%. pri kupovini karata u fan shopu.
Hajduk ima 90.000 članova, možda i komšije imaju 2-3× više članova.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
POČETI UTAKMICU MINUTOM ŠUTNJE!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
SVI NA KOŠEVO!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
SVI NA KOŠEVO!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Zvuci na dobro aBd
Izgleda da je napokon bratstvo i jedinstvo kod nas (jos njih par da se dozovu i okrenu pozitivi
) onda da ga vidim ko ce na rep da nam stane aBd
Izgleda da je napokon bratstvo i jedinstvo kod nas (jos njih par da se dozovu i okrenu pozitivi
F.K. SARAJEVO
Znači sad je osnovni zadatak , Keremehu završiti državljanstvo.
Jos nigdje nije objavljeno na koliko godina je Rizman podpisao..
Takodje, smatram da trebamo sa igracima kao sto je Renee odma produzavat ugovore, jer vec pokazao kvalitet, i nema potrebe da mi sad cekamo godinu i da onda sjedamo za sto.
Jer kad ti dodje na godinu ugovora, timovi koji ga zele angazovat, ce pricat sanjim obecat mu kes, i trazit da ne produzi po cjenu da sjedi po trbinama.. ili da nama ponude neku cifru 300-400 k€, sta god da upali..
Tako isto i sa kevinim i penom, ako se pokazu kao Rene isto odma za hastal u jos 2 godine…treba pokusat jer sve sto ima duzi ugovor lakseces ga izduzit ili stavit neku klauzulu fiksnu tioa 1,5 m€ pa ko hoce bojrum..
Sa ziljkicom sad za sad nebi sjedo, kvalitetan je igrac al on mora popravit prvo svoje ponasanje i disciplinu,a on i uigri ima prostora pofino da to unapredi
Moramo svi bit ko jedno moramo dat igracima i treneru do znanja da smo uz njih i da ova floskula koja se u zadnjih 5-6 godina stvorila istok pritisak nezadovoljstvo i gluposti nisu tacne i da ne obracaju poznju na to vec da se striktno fokusiraju na teren i utakmicu..
Mislim da se mora popricat sa pojedinim ljudima na istoku, pred svaku utakmicu da podrze koliko mogu klub da poguraju sjever koliko mogu i da trebamo bit sve ko jedan
Zapad je mnogo bolji od istoka i oni su mi samo nek se broj jos povecava
Klub mora bit vise transparentan. Mirvic mora dat pokoji interview, kad se nadje nogi gd on-a moraju bar mjesecno izlazit u javnost, sd bar svako 2 sedmice. Mora bit neka komunikacija jer i to ce drzat gro navijaca na duzem okupu.
Igraci moraju samo da razmisljaju i da budu fokusirani na utakmicu, sto manje interview sanjima, samo ono klasika prije posle utakmice, mislim da to zrinjski dobro radi.
Beus nikad u zivotu nije dao vise od 2 interview sd neznam ni koje onaj jevre parputa prijetio , uglavnom igraci iss da poneki interview na ljetinim/ zimskim pripremama i to je to..
Sve se treba dozirat na sve se mora pazit i nagradnju u svim segmentima..
Moramo davat omjerene izjave, ne nesto provokativno nasto se mogunavijaci kacit i govorit obecaliste ovo ono tamo vamoa isto tako dat dovoljno info da navijace drzimo dovoljno informisanim da nemogu cekat subotu ja nedelju da dodju da pogledaju svoje SARAJEVO..
Takodje, smatram da trebamo sa igracima kao sto je Renee odma produzavat ugovore, jer vec pokazao kvalitet, i nema potrebe da mi sad cekamo godinu i da onda sjedamo za sto.
Jer kad ti dodje na godinu ugovora, timovi koji ga zele angazovat, ce pricat sanjim obecat mu kes, i trazit da ne produzi po cjenu da sjedi po trbinama.. ili da nama ponude neku cifru 300-400 k€, sta god da upali..
Tako isto i sa kevinim i penom, ako se pokazu kao Rene isto odma za hastal u jos 2 godine…treba pokusat jer sve sto ima duzi ugovor lakseces ga izduzit ili stavit neku klauzulu fiksnu tioa 1,5 m€ pa ko hoce bojrum..
Sa ziljkicom sad za sad nebi sjedo, kvalitetan je igrac al on mora popravit prvo svoje ponasanje i disciplinu,a on i uigri ima prostora pofino da to unapredi
Moramo svi bit ko jedno moramo dat igracima i treneru do znanja da smo uz njih i da ova floskula koja se u zadnjih 5-6 godina stvorila istok pritisak nezadovoljstvo i gluposti nisu tacne i da ne obracaju poznju na to vec da se striktno fokusiraju na teren i utakmicu..
Mislim da se mora popricat sa pojedinim ljudima na istoku, pred svaku utakmicu da podrze koliko mogu klub da poguraju sjever koliko mogu i da trebamo bit sve ko jedan
Zapad je mnogo bolji od istoka i oni su mi samo nek se broj jos povecava
Klub mora bit vise transparentan. Mirvic mora dat pokoji interview, kad se nadje nogi gd on-a moraju bar mjesecno izlazit u javnost, sd bar svako 2 sedmice. Mora bit neka komunikacija jer i to ce drzat gro navijaca na duzem okupu.
Igraci moraju samo da razmisljaju i da budu fokusirani na utakmicu, sto manje interview sanjima, samo ono klasika prije posle utakmice, mislim da to zrinjski dobro radi.
Beus nikad u zivotu nije dao vise od 2 interview sd neznam ni koje onaj jevre parputa prijetio , uglavnom igraci iss da poneki interview na ljetinim/ zimskim pripremama i to je to..
Sve se treba dozirat na sve se mora pazit i nagradnju u svim segmentima..
Moramo davat omjerene izjave, ne nesto provokativno nasto se mogunavijaci kacit i govorit obecaliste ovo ono tamo vamoa isto tako dat dovoljno info da navijace drzimo dovoljno informisanim da nemogu cekat subotu ja nedelju da dodju da pogledaju svoje SARAJEVO..