kojegAshburtonG je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:11A Brentford bi rado Nketiaha pokupio. Kad bi za njega mogli uzet jos 25-30, onda kupit pravog spica i mirna Bosna.

Nemoj samo reci Vlahovic

lista je presmijesna
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
kojegAshburtonG je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:11A Brentford bi rado Nketiaha pokupio. Kad bi za njega mogli uzet jos 25-30, onda kupit pravog spica i mirna Bosna.
Toney. Savrsen igrac za nasDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:50kojegAshburtonG je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:11A Brentford bi rado Nketiaha pokupio. Kad bi za njega mogli uzet jos 25-30, onda kupit pravog spica i mirna Bosna.![]()
Nemoj samo reci Vlahovic
lista je presmijesna
Pa imamo mi mnogo mnogo golova u vidu Martinelija i Sake koji si svakako prve zvijezde tima. Ove sezone ocekujem Martinelija na 20+ .DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 avg 2023, 10:56Toney i Haller su moji pickovi ali ni jedan nece donijeti EPL. A Toney je banovan tako da od njega nema nista.
Meni je najjace kako se niko ne peca na ovog Kolo Muania![]()
Jedna od zescih prevara na trzistu.
Opet Martinelli je trebao put klupe a Trossard na teren, ako već Kita mora da igra, iskreno ne kontam al hajd, yebat ga.AshburtonG je napisao/la: ↑12 avg 2023, 12:47Na papiru Partey igra desnog beka, ali me ne bi iznenadilo da danas ne bude invertiranja bekova, te da se igra s 3 igraca nazad i pokusa konstantan overload u sredini.
Dakle, White-Saliba-Timber nazad, a Rice-Partey-Kai-Odegaard u sredini.
Jest, al je utakmica odgodjena. Pao sistem za karte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.