KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: KK Bosna Royal
personalizovane dresove KK "Bosna".
KK "Bosna" će igrati dvije utakmice za kvalifikacije u ABA 2 ligi protiv selekcije KK "Ilirija" iz Ljubljane. U finale će se plasirati tim koji pobijedi u oba susreta ili ostvari bolju koš-razliku u slučaju pobjede i poraza. Utakmice će se igrati 23. i 27. septembra, a finale je zakazano za 1. i 5. oktobar
KK "Bosna" će igrati dvije utakmice za kvalifikacije u ABA 2 ligi protiv selekcije KK "Ilirija" iz Ljubljane. U finale će se plasirati tim koji pobijedi u oba susreta ili ostvari bolju koš-razliku u slučaju pobjede i poraza. Utakmice će se igrati 23. i 27. septembra, a finale je zakazano za 1. i 5. oktobar
Je li ovo Bosna na celu s Barbaricem konacno krenula u neki ozbiljan projekat? Nastranu igraci koje su doveli u seniorski tim, ali mi je zanimljivo ovo dovodjenje najboljeg bh kadeta i juniora, pa pokretanje razvojnog tima i angazovanje Ace Damjanovica kao trenera istog, pa neki kontrolni trenizni za mladje selekcije itd, itd.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
izgleda flt ozbiljno sto jest jest, samo mi je malo nejasno zasto se stalo sa dovodenjem igraca i zasto nije napravljena bolja ekipa kad su imali sve uslove za to.Ghuraba je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:03Je li ovo Bosna na celu s Barbaricem konacno krenula u neki ozbiljan projekat? Nastranu igraci koje su doveli u seniorski tim, ali mi je zanimljivo ovo dovodjenje najboljeg bh kadeta i juniora, pa pokretanje razvojnog tima i angazovanje Ace Damjanovica kao trenera istog, pa neki kontrolni trenizni za mladje selekcije itd, itd.
p.s tvoj igrac Smajlovic potpisao
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Vjerovatno ima boljih kosarkasa koji vagaju, tj. cekaju neku privlacniju ponudu od njihove, a ni Bosni se ocigledno ne zuri previse. Okupili su solidan roster, uigravaju se ovako, a na kraju ce prikljuciti jos jednog ili dvojicu od tih koji ne uspiju naci zadovoljavajuci inostrani angazman.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:17izgleda flt ozbiljno sto jest jest, samo mi je malo nejasno zasto se stalo sa dovodenjem igraca i zasto nije napravljena bolja ekipa kad su imali sve uslove za to.Ghuraba je napisao/la: ↑26 avg 2023, 13:03Je li ovo Bosna na celu s Barbaricem konacno krenula u neki ozbiljan projekat? Nastranu igraci koje su doveli u seniorski tim, ali mi je zanimljivo ovo dovodjenje najboljeg bh kadeta i juniora, pa pokretanje razvojnog tima i angazovanje Ace Damjanovica kao trenera istog, pa neki kontrolni trenizni za mladje selekcije itd, itd.
p.s tvoj igrac Smajlovic potpisao
Ne znam sta bih rekao za Mudzahida. Strasan atleta, fizicki prespreman, eksplozivan je i ima brutalan ulaz, ali za poziciju 1 nema pregleda igre i ne zna razigravati, a za poziciju 2 nema suta s distance (pogodi on nekad nesto, ali nema tu ni K od kontinuiteta). Kakve planove imaju s tim razvojnim timom, da igraju A1 ili A2 ligu? Mozda ce Smajlovic igrati i tu i s prvim timom.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
neka gurati domace igrace ja sam za, treba mu se dati sansa fizicki je spremniji od mnogih El igraca, a igrao je u Zivicama dati mu sansu ja bih volio da si upravu i da se na ovu ekipu doda jos 3 dobra igraca ne razumijem samo Pandzu i njegovo bjezanje od Amera jbt pa ko da je stara Juga
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Znaš li zašto pustiše Sejfića?
-
- Kontakt:
Bozovic, Planinic, Dzafic.
Bozovic igrac od povjerenja za trenera, Planinic jako ozbiljan igrac, Dzafic prospekt kluba, za Ismeta tu nije bilo puno mjesta a ima i cijenu koja je pretpostavljam visoka da ti ne bude prva opcija, mislim opravdana mu je cijena al izbor je pao na ove.
Bozovic igrac od povjerenja za trenera, Planinic jako ozbiljan igrac, Dzafic prospekt kluba, za Ismeta tu nije bilo puno mjesta a ima i cijenu koja je pretpostavljam visoka da ti ne bude prva opcija, mislim opravdana mu je cijena al izbor je pao na ove.
Sparsi su se ozbiljno pojacali, nece Bosni biti lako do ABA 2 stici
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I Penava nam propade ko zeton ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne mogu nigdje naći raspored ovog Play off-a za ABA2. Može li neko postaviti?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
KK "Bosna" će igrati dvije utakmice za kvalifikacije u ABA 2 ligi protiv selekcije KK "Ilirija" iz Ljubljane. U finale će se plasirati tim koji pobijedi u oba susreta ili ostvari bolju koš-razliku u slučaju pobjede i poraza. Utakmice će se igrati 23. i 27. septembra, a finale je zakazano za 1. i 5. oktobarhordasDoboj je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:28Ne mogu nigdje naći raspored ovog Play off-a za ABA2. Može li neko postaviti?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- hordasDoboj
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:36KK "Bosna" će igrati dvije utakmice za kvalifikacije u ABA 2 ligi protiv selekcije KK "Ilirija" iz Ljubljane. U finale će se plasirati tim koji pobijedi u oba susreta ili ostvari bolju koš-razliku u slučaju pobjede i poraza. Utakmice će se igrati 23. i 27. septembra, a finale je zakazano za 1. i 5. oktobarhordasDoboj je napisao/la: ↑05 sep 2023, 16:28Ne mogu nigdje naći raspored ovog Play off-a za ABA2. Može li neko postaviti?

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Sejfić u Slobodi
Ja govorim da je daleko najbolji igrac lige, a to sto ne ide dalje govori o kvalitetu lige...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.