Čestitke navijačima Zrinjskog na grupnoj fazi (ako nije prerano

), po meni daleko su bolji bili prošle sezone, ali treba ipak imati i malo sreće u euro takmičenjima koju prošle godine nisu imali. Sveukupno dobra sezona naših klubova, Željo uradio više nego što je iko očekivao, Borac odigrao odlično, posebno u Banjaluci, Sarajevo jbg nisu bili toliko loši, ali meni je više žao što su ispali zbog žrijeba Torpedo/Aktobe/Sepsi/Bodo, jer nije baš da svake godine kao nenosilac možeš bez pretjerivanja reći imamo šanse za četvrto kolo, ali ipak treba imati i malo kvaliteta u igračkom, a posebno u trenerskom kadru
u pravom trenutku da bi napravili nešto više.
Trebaju naši klubovi početi barem izbacivati klubove od kojih su realno jači i na papiru i na terenu, pa možda se nekad otvori žrijeb i za ligu konferencija. Pričam s nekim prijateljima koji navijaju za Hajduk, kažu kakvi smo baksuzi dobili prošle godine Viljareal to se samo nama dešava, a nisu bili baksuzi kad su izvačili Gziru, Tobol i Dila Gori. Da mi u BiH prvo počnemo izbacivati Crnogorce, Maltežane, Farane, Islanđane, Moldavce pa ćete vidjeti da i nismo toliki baksuzi prilikom žrijeba. Uglavnom, ja zadovoljan evropom, ima određenog napretka i srećno Zrinjskom u nastavku, možda bi ih mogli gledati u Evropi ne samo u jesen, nego i u proljeće.