Možda je i njega harden šmekao, ko zna.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jesil ti imao neki drugi nick ili si sa ovim od početka?
I za hardena me interesuje.
Danke

Vom Jäger zum Gejagten
sladak je harden, ne mogu lagat, jednom smo se mi našli u mostaru da gledamo bayern, dok je još bundeska bila na eurosportu i on ti je šarmiro konobaricu da traži eurosport i ona je okrenula 555 kanala ispostaviće se da nema eurosporta nikako
ja sam forum pratio bez računa par godina i onda sam s ovim od početka, a i njeg sam načeko da mi aktiviraju nešto dugo i harden je isto tako
Kad se sjetim na šta sam sve vrijem trosio, na kakva besmislena raspravljanja, dodje mi da se ranim. Pogotovo u periodu kad je bio Pepun.
-
- Kontakt:
Vidim ko je na aparatima. Najveci transfer u historiji kluba, on spominje sljivu i mene, kao i ovaj @muhamed

Dobro dosao Harry, strasan transfer nema sta

Idemo osvojiti sve sad.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Centre forward
- Kontakt:
Ako je Anel rek'o da budemo ujedinjeni, pa ono, dal' ste normalni sad u ovim momentima pravit eskalacije i piydarije?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Kad ja ne jedem ****, ne crnjačim, ne izražavam zabrinutost, gdje ćeš dalje 

U jedinstvu je snagaCentre forward je napisao/la: ↑11 avg 2023, 21:17Ako je Anel rek'o da budemo ujedinjeni, pa ono, dal' ste normalni sad u ovim momentima pravit eskalacije i piydarije?
![]()

Nedostaje mi Burrza da prouči ilahiju Burhana Šabana Dođi najdraži uoči predstavljanja Kanea
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nakon transfera Riberija Robbena i Javi Martinez najiscekovaniji transfer odkad navijam za Bayern
Wilkommen Harry
It your time now Harry
Wilkommen Harry

Na trenutke 2012 vibe kao kada je slično Martinez došao. I naravno epski LP pohod...
A onda skontaš da je to glupost od koje nema neke sopstvene korist i ne vrijedi izdvajati previše vremena...
A onda skontaš da je to glupost od koje nema neke sopstvene korist i ne vrijedi izdvajati previše vremena...
-
- Kontakt:
Transfer Kanea je tzv statement transfer. Bitan je ne samo zbog rezultata, vec i zbog ostalih igraca u timu, te buducih pojacanja. Kada imas jedno takvo ime u klubu, logicno je da zelis ostati ili doci tamo. To pokazuje ambicije kluba. Ovo je jedna prelijepa poruka za Kimmicha. A marketinski da ne pricam, bit ce oboreni svi rekordi u prodaji dresova, Bayo ce dobiti i dosta novih fanova, dobit ce na popularnosti.
I am not yet born; O hear me.
Moram malo uzvratiti, ti si jucer mene i dirkulesa yebavo kako smo naivni jer smo vjerovali novinarimaBundesliga je napisao/la: ↑11 avg 2023, 21:13Vidim ko je na aparatima. Najveci transfer u historiji kluba, on spominje sljivu i mene, kao i ovaj @muhamed. Uzivaj djecace, opusti se.
Dobro dosao Harry, strasan transfer nema sta
Idemo osvojiti sve sad.

Harden mi je prvi i jedini nick na forumu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Gledati kmecanje engleskih novinara, neprocijenjivo. 

Other "Here we goes" from Fabrizio Romano:
• Ronaldo to Al Nassr - 270k likes
• Rice to Arsenal - 281k likes
• Haaland to ManCity - 301k likes
• Lionel Messi to PSG - 320k likes
• Lewandowski to Barça - 394k likes
Harry Kane to Bayern - 451k likes just after 14 hours

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kaze drugima djecaci a vidi prenosa…Bundesliga je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:24Ma meni je samo krivo što se toliko vremena potrošilo ni na šta. Yebeš Kanea, nisam ni htio da dođe od samoga početka.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Centre forward
- Kontakt:
Šteta što je Duke of Wellington, svojevremeno veliki Englez, odust'o od foruma. Bilo bi zanimljivo da prokomentariše ovaj transfer.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Kako ti on naumpade, koji je ono lik. Teska dijagnozaCentre forward je napisao/la: ↑11 avg 2023, 22:36Šteta što je Duke of Wellington, svojevremeno veliki Englez, odust'o od foruma. Bilo bi zanimljivo da prokomentariše ovaj transfer.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.